Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 18. lokakuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET 18.10.2012


Päivän listan  futiskohteiden määrä oli kovin rajallinen, joten oikein hyviä pelikohteita ei löytynyt.

85. BOTAFOGO – VASCO DA GAMA X kerroin 3,0

Brasilian pääsarjaa.

  • Botafogo on sarjassa sijalla 8
    • se ei ole ottanut voittoa seitsemään otteluun
    • maanantaina se pelasi vieraskentällä 1-1 kovan Gremion kanssa
  • Vasco on taulukossa sijalla 5
    • se on hävinnyt kaksi edellistä matsiaan
    • sunnuntaina se hävisi vieraissa keskikastin Santosille 2-0
    • kun sarjaa on pelattu 30 kierrosta on Vasco kerännyt 9 pistettä enemmän kuin Botafogo
Heinäkuussa Vasco voitti Botafogon kotonaan 1-0.

Botafogo on Rio de Janeiron seuroja, kuten myös vastustajansa Vasco. Joukkueen kotimatseissa käy yleensä reilusti alle 20 000 ihmistä. Edellisessä matsissa joukkue sai tasoitusmaalin Gremiota vastaan juuri ennen loppuvihellystä. Sen meneillään olevaan seitsemän peräkkäisen voitottoman ottelun putkeen sisältyy 4 tasuria ja 3 tappiota. Seuran keskikenttäpelaaja Clarence Seedorf (17/6) syytti juuri joukkuekavereitaan yrityksen puutteesta, joten jonkinlaista eripuraakin saattaa seuran sisällä jo olla. Siltä on kaksi miestä pelikiellossa: keskikentän Andrezinho (26/8) ja oikea puolustaja Lucas (26/2).

Club de Regatas Vasco da Gama eli Vasco da Gaman Soutukerho on yksi Brasilian suosituimpia seuroja ja Etelä-Amerikkalaiseen tapaan myös sukeltelu kuuluu seuran ohjelmistoon. Kaksi edellistä peliään se on hävinnyt 0-2 numeroin ja osasyy tähän on, että heiltä puuttui ehkä Brasilian sarjan paras keskuspuolustaja Dede (21/0), joka oli maajoukkueen matkassa – nyt hän palaa kokoonpanoon. Tästä matsista heiltä puuttuu kuitenkin toinen tärkeä mies eli keskikentän Juninho (24/7). Joukkue putosi edellisen häviönsä myötä ekaa kertaa kärkinelikon ulkopuolelle 54:ään kierrokseen (viime kausi mukaanluettuna).

Rion paikallisottelu, josta ennakoidaan vähämaalista, kenties jopa maalitonta kamppailua. Botafogon kuudesta edellisestä kotipelistä kolme on päättynyt tasan ja samat lukemat pätevät myös Vascon vieraspeleihin.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 40% - 29% - 31%



86. SPORT RECIFE – PONTE PRETA  1  kerroin 1,95

Brasilian pääsarjaa.

  • Sport on sarjassa sijalla 17
    • se on hävinnyt neljä edellistä peliään
    • sunnuntaina se hävisi vieraskentällä kovalle Mineirolle 2-1
  • Ponte Preta löytyy taulukosta sijalta 14
    • viidestä edellisestä matsistaan se on hävinnyt kolme ja voittanut yhden
    • maanantaina se hävisi vieraskentällä sarjakärki-Fluminenselle 2-1
    • 30:n kierroksen jälkeen Ponte Pretalla on 10 pistettä enemmän kuin Sportilla
Heinäkuussa Ponte Pretan kotikentällä nämä joukkueet pelasivat 1-1 tasurin.

Sport on kahdeksan kierrosta ennen loppua putoajan paikalla ja eroa edelläolevaan Bahiaan, joka on säilyjän paikalla on kahdeksan pistettä. Joukkueen puolustus ei ole ollut pitävä viime aikoina ja neljän edellisen ottelun maalisaldo on 3-13 sen tappioksi. Tämä on taas niitä pakkovoiton paikkoja ja joukkue onkin kotonaan pelannut kohtuullisesti myös viime aikoina, sillä kuudesta edellisestä kotipelistään se on voittanut kolme. Edellisessä matsissa kolme sen pelaajaa sai punaisen kortin ja ovat näinollen pelikiellossa tässä ottelussa: keskikentän Renan Teixeira (9/0), keskikentän Hugo (17/5) ja hyökkääjä Willians (12/0) missaavat tämän matsin.

Ponte Preta tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen säilymisensä. Se on hävinnyt kolme edellistä vierasmatsiaan. Maalinteko on sille tällä hetkellä isoin ongelma, sillä se on tehnyt viidessä viime ottelussaan vain kolme maalia. Myös siltä on kolme pelaajaa pelikiellossa, joten puntit ovat tässä suhteessa suunnilleen tasan: keskuspuolustaja Ferron (24/2), keskikentän Wendel Santos (2/0) ja joukkueen paras maalintekijä tällä kaudella, hyökkääjä Roger (23/7) missaavat tämän matsin.

Nousijajoukkueet vastakkain ja viime kaudella sarjaporrasta alempana vastaava matsi päättyi 3-1 isännille. Nyt kotijoukkue tarvitsee näistä kahdesta epätoivoisimmin pisteitä. Hiukan epävarma ottelu pelattavaksi, mutta päivän suppeasta futistarjonnasta johtuen vihjaan nyt tähän ykköstä.

Ennuste: 49% - 27% - 24%

Estádio Olímpico João Havelange, Rio de Janeiro (Botafogo)