Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 29. syyskuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET 29.9.2012 JA VAKIOVIHJE


The John Smith's Stadium, Huddersfield



61. HUDDERSFIELD – WATFORD 1 kerroin 1,9

Englannin toiseksi ylintä sarjatasoa.

  • Huddersfield on taulukossa toisena, kaksi pistettä kärjestä
    • se ei ole hävinnyt kuuteen viimeiseen otteluun
    • maanantaina se voitti kovan Blackpoolin vieraskentällä 1-3
  • Watford on sarjassa sijalla 20
    • se on pelannut voitoitta neljä edellistä matsiaan
    • lauantaina se pelasi kotikentällään 2-2 keskikastin Bristol Cityä vastaan
    • Watford on isäntiä perässä seitsemän kierroksen jälkeen seitsemän pistettä
Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan kahteentoista vuoteen, koska Huddersfield nousi vasta täksi kaudeksi Championshipiin.

Huddersfield pelasi maanantaina hienon matsin Blackpoolia vastaan – avointa, hyökkäävää futista. Vaikka joukkue menetti supermaalitykkinsä, Jordan Rhodesin Blackburniin, niin joukkueesta on ponnahtanut uusia maalintekijöitä. Eilen The Huddersfield Daily Examiner uutisoi, että joukkue on lainannut Leicesteristä kokeneen ja ansioituneen hyökkääjän, Jermaine Beckfordin. Hän on pelikelpoinen jo tämän päivän matsiin. Joukkueelta on taas pelikiellossa, kuten edellisessäkin ottelussa, keskuspuolustaja Joel Lynch (6/1). Manageri Grayson todennäköisesti heittää kentälle samat miehet kuin maanantaina ja mikäs on heittäessä, kun alla on kolmen voitetun ottelun putki.

Watford on aloittanut niin huonosti, ettei voi tietää onko tämä mahdollisesti manageri Gianfranco Zolan viimeisiä otteluita seuran peräsimessä. Kaksi edellistä vierasmatsiaan se on hävinnyt yhteismaalein 7-2. Joukkueessa on kyllä hyviä pelaajia, mutta yhteispeli mättää ainakin vielä. Joukkueella on muutama mies ollut pidempään loukkaantuneena, mm. kapteeni John Eustace (1/0) ja pari pelaaja on tervehtynyt lähes pelikuntoon. Watfordilla on kuitenkin laaja pelaajarinki ja poissaoloilla ei ole suurempaa merkitystä.

Vireinen ja epävireinen kohtaavat. Huddersfield on pelannut viime aikoina hienosti ja saattaa ottaa suuremmankin voiton tästä ottelusta. Watfordin nousu ylöspäin alkaa jossain vaiheessa, mutta todennäköisesti ei vielä tänään.

Vetotoimistojen ennuste: 47% - 27% - 26%



 
68. ST. MIRREN – ROSS COUNTY 1 kerroin 2,15

Skotlannin Valioliigaa.

  • St.Mirren on sarjassa kuudentena
    • se on pelannut sarjan alun vaihtelevin tuloksin
    • lauantaina se hävisi vieraissa keskikastin Kilmarnockille
  • Ross County löytyy sijalta yhdeksän
    • se ei ole voittanut kolmeen viimeiseen otteluunsa
    • lauantaina se hävisi kotonaan keskikastin St.Johnstonille 1-2
    • RC on seitsemän kierroksen jälkeen pisteen isäntiä perässä
Joukkueet kohtasivat viime helmikuussa kahdesti cupissa ja St.Mirren vei voiton uusintaottelussa – Ross County on sarjanousija.

St.Mirren pelasi tiistaina Liigacupin ottelun alasarjan Hamiltonia vastaan ja voitti sen 1-0. Tuntuu siltä, että tämä Paisleystä kotoisin oleva seura on vuosi toisensa perään sarjataulukon loppusijoituksissa hieman puolivälin alapuolella. Seura on melko yllätyksetön ja väritön – tasainen puurtaja. Edellisessä kotipelissään sarjassa se voitti tämänpäiväistä vastustajaa selkeästi kovemman Heartsin 2-0. Vakiopuolustaja Darren McGregor (3/1) jatkaa edelleen sairaslomaansa ja kahden aloituskokoonpanon keskikenttämiehen kohdalla pelikunto on pieni kysymysmerkki.

Ross County on 5 026:n asukkaan Dingwallin kylän ainoa jalkapallon ammattilaisjoukkue. Kun seura 2010 pelasi alasarjalaisena Skotlannin Cupin finaalissa, lähti ottelua seuraamaan yli 17 000 seuran fania. Seura on myös Britanian pohjoisin ammatilaisjoukkue. Ainoa Brittein Saarien ulkopuolinen pelaaja joukkueessa on sveitsiläispuolustaja Mihael Kovacevic (2/0). Joukkueella ei voi olla muuta tavoitetta kuin säilyminen sarjassa ja alku näyttääkin hyvältä, koska plakkariin on tullut hieman yli piste per ottelu. Vierassaldo sillä on hyvin erikoinen, sillä kolmen pelatun matsin jälkeen maaliero on sen hyväksi 0-1. Tämmöinen oman maalin varjeleminen ei voi tämäntasoisella joukkueeella kauaa onnistua. Keskikentältä on kaksi miestä loukkaantuneina: Mark Corcoran (4/0) ja Alex Cooper (1/0). Seuran huima 40:n peräkkäisen ottelun tappioton liigapelien putki katkesi vihdoin edellisellä kierroksella. Kuusi kierrosta pystyi siis joukkue sinnittelemään Valioliigassakin tappiotta (5 tasuria, yksi voitto).

Tässä kohtaa St.Mirren todella monin tavoin erikoisen joukkueen, joka varmastikin lähtee taas ”nollanollaa” hakemaan. Luulisi, että seitsemän kierroksen jälkeen pääsarjajoukkueet olisivat löytäneet sopivat aseet Ross Countya vastaan – pystyiväthän vastustajat keksimään sopivat aseet Barcelonaakin vastaan viime keväällä.

Ennuste: 42% - 30% - 28%




110. NANCY – MONTPELLIER 2 kerroin 2,2

Ranskan Pääsarjaa.

  • Nancy on sarjassa toiseksi viimeisenä eli sijalla 19
    • se on hävinnyt neljä edellistä sarjapeliään
    • lauantaina se hävisi keskikastin Reimsille vieraissa 2-0
  • Montpellier on taulukossa sijalla 17
    • kaksi edellistä liigapeliä ovat sujuneet voitottomissa merkeissä
    • reilu viikko sitten se pelasi kotonaan 1-1 keskikastin Saint-Etienneä vastaan
    • kuuden pelatun kierroksen jälkeen Montpellier on pisteen isäntiään edellä taulukossa
Viime kauden keskinäisissä otteluissa kummatkin voittivat kotonaan.

Nancy on ollut aivan surkea viime aikoina – mikään pelin osa-alue ei ole sujunut. Neljän edellisen sarjaottelun maaliero on 0-7 sen tappioksi. Se pelasi tiistaina Liigacupin ottelun vieraskentällä Rennesiä vastaan. Valmentaja Fernandez peluutti yleisestä käytännöstä poiketen lähes parasta miehistöään kentällä – silti tuli 3-2 tappio. Valmentaja halusi tuosta ottelusta voittoa, jotta kadoksissa oleva itseluottamus löytyisi. Kotonaan Nancy on onnistunut pitämään puolustuksen järjestyksessä – kolmen kotimatsin maaliero on yhteensä 1-2 vieraille ja kaikissa noissa otteluissa on tehty ainoastaan yksi maali. Joukkueen sairaslista on viiden miehen pituinen, mutta kukaan heistä ei ole esiintynyt vielä kertaakaan tämän kauden liigassa.

Montpellier voitti ensimmäisen mestaruutensa viime keväänä. Sen ansiosta joukkue on mukana myös Champions-Liigassa, jossa tuli jo kotitappio Arsenalille ja keskiviikkona käydään tervehtimässä Pukkia Gelsenkirchenissä. Montpellier ei ole onnistunut pitämään nollaa omassa päässään kertaakaan tällä kaudella. Mestaruuden jälkeinen kausi on aina vaikea ja tosi huonosti on liikkeelle lähdettykin, mutta asiantuntijat ovat huomanneet joukkueen pelissä jo paranemisen merkkejä – suurin ongelma on vuotava keskuspuolustus. Tästä ottelusta on poissa pelikiellon vuoksi vasen laitapuolustaja, kamerunilainen Henri Bedimo (6/0) ja loukkaantuneena on tärkeä laitahyökkääjä, nigerialainen John Utaka (5/0), joka muistetaan myös Portsmouthin riveistä.

Kaksi heikosti aloittanutta vastakkain – Nancyä veikkaillaan jo putoajaksi ja Montpellierin peli on paranemassa. Vierailijat kyllä osaavat tehdä maaleja, mutta osaako kotijoukkue?

Arvio: 31% - 32% - 37%


  Vakion todennäköisyydet - vedonlyöntitoimistojen keskiarvona.
               KOHDE
TODENNÄKÖISYYS%
           MERKKI
1. EVERTON-SOUTHAMP.
70 – 19 – 11
1
2. SUNDERLAND – WIGAN
47 – 28 – 25
1
3. NORWICH – LIVERPOOL
20 – 26 – 54
2
4. FULHAM – MANCH.C.
21 – 25 – 54
2
5. READING – NEWCASTLE
32 – 29 – 39
12
6. STOKE - SWANSEA
50 – 28 – 22
1
7. MIDDLESB. - LEICESTER
35 – 29 – 36
12
8. CHARLT. - BLACKBURN
34 – 27 – 39
12
9. BURNLEY – MILLWALL
48 – 27 – 25
1
10. WOLVES – SHEFF. W.
49 – 27 – 24
1
11. BRISTOL.C. - LEEDS
40 – 27 – 33
12
12. BOLTON – CRYSTAL P.
60 – 24 – 16
1
13. CARDIFF – BLACKPOOL
41 – 27 – 32
12