Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 25. syyskuuta 2012


PITKÄVETOVIHJEET 25.9.2012

Sekä Englannissa ja Ranskassa pelataan Liigacupia. Kuinka vakavasti joukkueet näihin otteluihin suhtautuvat on aina arvoitus. Ainakin Manc.City, Chelsea ja Swansea peluuttavat kokeellista ryhmää ja varmasti moni muukin joukkue.



71. ENERGIE COTTBUS – PADERBORN 1 kerroin 1,95



Saksan toiseksi ylintä sarjatasoa.


  • Cottbus on sarjassa toisena
    • se ei ole vielä kuuden kierroksen jälkeen kärsinyt tappiota
    • lauantaina se voitti heikon Regensburgin vieraissa 0-1
  • Paderborn on sijalla 7 taulukossa
    • se on voittanut sarjassa kaksi edellistä otteluaan
    • lauantaina se voitti kotonaan keskikastin Sandhausenin 3-0
    • Paderborn on kerännyt kuudesta ottelusta neljä pistettä vähemmän kuin Cottbus

  • Viime kaudella Paderborn voitti kummatkin keskinäiset matsit kahden maalin erolla.



    Cottbus on kaksi pistettä sarjajohtaja Braunschweigiä jäljessä. Tämä entisen Itä-Saksan joukkue on aloittanut kovassa sarjassa yllättävän hyvin. Se ei ole vielä kertaakaan jäänyt maaleitta ja sen ykköstykki on ollut norsuunluurannikkolainen Boubacar Sanogo, joka siirtyi Ranskan St.Etiennestä täksi kaudeksi seuraan. Hän on pelannut viisi ottelua ja tehnyt viisi maalia. Ranskalainen keskikenttäpelaaja Nicolas Farina (5/0) saattaa missata tämän matsin loukkaantumisen takia. Edellistä matsiaan he hallitsivat selvästi ja ottivat vierasvoiton heikohkosta Regensburgista



    Paderbornin alku on ollut hienoinen pettymys, mutta viime otteluissa on taas nähty viime kaudelta tuttuja hyviä otteita kentällä. Tärkeä keskikenttäpelaaja Diego Demme (5 ottelua kaudella/0 maalia) on tästä ottelusta poissa, pelikieltonsa vuoksi.



    Cottbus on ollut vakuuttava alkukaudesta ja on aina ollut erityisen hyvä kotijoukkue. Paderborn voi hyvänä päivänä voittaa tässä sarjassa kenet tahansa, mutta Cottbusin tehokkuus tekee siitä selkeän ennakkosuosikin.



    Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 47% - 27% - 26%





    72. KÖLN – FSV FRANKFURT 2 kerroin 3,35



    Saksan toiseksi ylintä sarjatasoa.


    • Köln on sarjassa toiseksi viimeisenä
      • se ei ole vielä voittanut otteluakaan sarjassa
      • perjantaina se hävisi vieraissa heikohkolle Union Berliinille 2-1
  • Frankfurt on kolmantena taulukossa
    • se ei ole vielä kärsinyt tappiota tällä kaudella
    • perjantaina se voitti keskikastin St.Paulin kotonaan 2-1
    • Frankfurt johtaa Kölniä kuuden kierroksen jälkeen kahdellatoista pisteellä

  • Joukkueilta ei löydy keskinäisiä kohtaamisia lähihistoriasta.



    Köln on iso seura ja sen odotetaan tekevän paluun korkeimmalle sarjatasolle. Alkukauden pelit ovat kuitenkin sujuneet katastrofaalisissa merkeissä – se on jäänyt maaleitta neljässä ottelussaan kuudesta. Kotifaniensa edessä se on tehnyt kolmessa ottelussa vain yhden maalin. Joukkueen pelaajatilanne on erinomainen, kun siltä puuttuu vain yksi pitkäaikaispotilas. Köln pelasi edellisessä ottelussaan hyvän ekan jakson ja teki aikaisen maalinkin. Unionin tasoitusmaalin myötä Kölniläisten itseluottamus tuntui häipyivän ja he olivat selviä altavastaajia tokalla puoliajalla.





    Frankfurtin kaupungin kakkosjoukkue FSV on aloittanut hienosti. Se ei ole jäänyt vielä maaleitta yhdessäkään matsissa. Joukkueella on hyvin organisoitunut puolustus, keskikenttä tekee nopeita ratkaisuja hyökkäyssuuntaan ja viimeistely on ollut hyvällä tasolla. Heidän paras maalintekijänsä on ollut toistaiseksi albanialainen Edmond Kapllani (6/4), joka siirtyi täksi kaudeksi seuraan Ausburgista. Joukkueessa on neljä pidempään loukkaantuneena ollutta pelaajaa.



    Vierasjoukkueella on henkinen yliote tähän matsiin lähdettäessä. Köln pelaa nyt erittäin kovien paineiden alla ja se näkyy kentällä. Ei kannata katsella joukkueiden historiaa, vaan päivän kunto ratkaisee!



    Arvio: 49% - 27% - 24%





    118. ST.PATRICK'S – SHAMROCK 1 kerroin 2,1



    Irlannin pääsarjaa..


    • St.Patrick's on sarjassa kolmantena
      • se on voittanut kolme edellistä sarjapeliään
      • viimeksi se voitti liigassa keskikastin Shelbournen vieraissa 0-2
  • Shamrock on taulukossa neljäntenä
    • se on pelannut kaksi edellistä sarjaotteluaan voitoitta
    • se hävisi edellisessä matsissaan kotonaan keskikastin Bohemiansille 0-1
    • Shamrock on perässä St.Patrick'sia 24:n kierroksen jälkeen 5 pistettä

  • Vastaava ottelu huhtikuussa päättyi St.Patrick'sin 5-1 voittoon. Sen jälkeen Liigacupissa Shamrock meni jatkoon rankkareilla, St.Patrick'sin kotikentällä. Heinäkuussa Shamrockin kotona pelattiin 1-1.



    St.Patrick'sin kaksi edellistä ottelua olivat Irlannin Cupin matseja Droghedaa vastaan. St.Patrick's selvisi jatkoon uusintaottelun rankkarikisan jälkeen. Se on onnistunut sarjassa viime otteluissaan hyvin maalinteossa, sillä kolmessa edellisessä matsissaan se on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia. Keskikentän aloituskokoonpanon mies John Russell (18/3) saattaa missata tämän matsin nilkkavaivan vuoksi.



    Shamrock kärsi lauantaina kirvelevän tappion Droghedalle Liigacupin finaalissa 3-1 lukemin – liekö joukkue jo selvinnyt pettymyksestä? Tästä ottelusta heiltä puuttuu peräti kolme pelaajaa pelikieltojen johdosta: puolustaja Conor Powell (23/0), puolustaja Stephen Rice (19/0) ja puolustaja Pat Sullivan (7/0). Kahden miehen pelikunto päätetään ottelupäivänä: hyökkääjä Ciaran Kilduff (6/2) ja keskikentän Ronan Finn (22/7).



    Kumpikin taistelee vielä Euroopan kentille oikeuttavista sijoituksista sarjassa ja toinen sija on kummallekin mahdollinen. Tämä on perinteinen Dublinin paikallisottelu, jossa on pelissä paitsi sarjapisteet, niin myös kunnia. St.Patrick'sin keväinen 5-1 murskavoitto muistetaan kyllä kummankin seuran kannattajien piirissä vielä pitkään. Kotijoukkue on ollut paremmassa vireessä viime aikoina ja vierailijoiden pelikiellot saattavat vaikeuttaa sen peliä nyt.



    Ennuste: 43% - 29% - 28%
     
    Stadion der Freundschaft, Cottbus