Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 24. syyskuuta 2012


PITKÄVETOVIHJEET 24.9.2012
 
 
Nyt on vähän heikko vetopäivä ja vihjeet ovat melko väkisinhaettuja!

 

15. VÅLERENGA – HÖNEFOSS 1 kerroin 1,6

 

Norjan pääsarjaa.

  • Vålerenga on sarjassa kahdeksantena
    • se on pelannut viimeiset ottelut selkeä kotivoitto/selkeä vierastappio tyylillä
    • viimeksi se hävisi vieraissa kovalle Rosenborgille 3-0
  • Hönefoss on taulukossa yhdeksäntenä
    • viisi edellistä peliä se on pelannut voitoitta
    • viimeksi se pelasi kotonaan 2-2 keskikastin Vikingin kanssa
    • nämä joukkueet ovat pelanneet 22 kierrosta ja ne erottaa vain yksi piste

Toukokuussa Hönefoss voitti Vålerengan kotonaan 1-0



Vålerengan kaksi viimeistä kotiottelua on päättynyt yhteismaalein 7-1 sen hyväksi – nyt vastassa on suunnilleen samantasoinen vastus kun noissa matseissa. Oslolaisseuralta on pelikiellossa senegalilainen keskikenttäpelaaja Papa Diamanka (3/0). Heidän ykkösmaalivahtinsa, kanadalainen Lars Hirschfeld loukkaantui edellisessä ottelussa ja joutui kesken pelin vaihtoon nilkkavamman vuoksi – nyt hänen pelaamisensa on epävarmaa.



Hönefoss näyttäisi olevan turvallisesti taulukon puolivälin paikkeilla, mutta vielä on napsittava pisteitä, sillä pelejä on  runsaasti jäljellä ja turvaväliä putoamistaistoihin on vain seitsemän pistettä. Vaikka se on pelannut viisi peliä voitoitta ei peli niin huonoa ole joukkueella ollut, sillä noista viidestä matsista kolme on päättynyt tasan. Riku Riski pelaa hyvää kautta seuran paidassa – 21 ottelua ja 9 maalia. Roope Riskihän palasi TPS:ään kauden loppuun asti. Tärkeä keskikenttäpelaaja Helge Haugen (21/0) on nyt varoitustilin täyttymisen vuoksi syrjässä.



Hyvä kotijoukkue erittäin suurella todennäköisyydellä vie tämänkin ottelun nimiinsä. Vålerenga on potentiaalinen pohjoismainen suurseura, joka ei ole varmastikkaan tyytyväinen keskikastin sijoitukseensa, vaan se hamuaa ylöspäin taulukossa. Vålerengalla on selvästi parempi pelaajamateriaali kuin vastustajallaan.



Arvio: 59% - 24% - 17%
 



27. DEPORTIVO LA CORUNA – SEVILLA   2  kerroin 2,8

 

Espanjan pääsarjaa.

  • Deportivo on sarjassa kahdeksantena
    • se ei ole vielä neljän kierroksen jälkeen kärsinyt tappiota
    • reilu viikko sitten se pelasi heikon Granadan vieraana 1-1 tasurin
  • Sevilla on taulukossa viidentenä
    • sekään ei ole vielä kärsinyt tappiota sarjassa
    • reilu viikko sitten se voitti kotonaan itsensä Real Madridin 1-0
    • Sevilla johtaa Deportivoa neljän kierroksen jälkeen kahdella pisteellä

Kotijoukkue on sarjanousija, joten näillä ei ole keskinäisiä otteluita viime kaudelta.



Deportivo on pelannut viimeiset kolme otteluaan tasan, ainoa voitto on avauskierroksen kotivoitto Osasunasta 2-0. Joukkue on perinteisesti hyvä kotijoukkue. Sen alkuohjelma on ollut melko helppo – ainoa vaikea matsi oli Valencian kohtaaminen vieraskentällä (3-3). Deportivon johtoporras sai sarjanousun myötä päänvaivaa, kun sen piti vähillä rahoilla vahvistaa joukkuetta. Nyt näyttää, että kesällä seuraan siirtyneet yhdeksän pelaajaa ovat hyviä vahvistuksia tälle tasolle. Paljon solmittiin kesällä lainasopimuksia portugalilaisseurojen pelaajien kanssa. Joukkueella ei ole tuoreita poissaolijoita tähän otteluun.



Sevilla läpikävi kesällä myös rajun miehistönmuutoksen ja sen ei odotettu pärjäävän sen vuoksi alkukaudesta kovinkaan hyvin, mutta toisin on käynyt. Tuon edellisen matsin voittomaalin Realia vastaan teki saksalainen keskikenttäpelaaja Piotr Trochowski (4/1) jo pelin toisella minuutilla. Tähän otteluun ovat kaksi loukkaantuneena ollutta miestä tervehtyneet: keskikentän Reyes (2/0) ja argentiinalainen keskikenttämies Diego Perotti (0/0). Tämän kauden saldona on Sevillalla kaksi voittoa ja kaksi tasuria.



Deportivo varmasti kerää suurimman osan pisteistään tällä kaudella kotikentällään, Riazorilla. Sevilla on nyt niin kovassa iskussa, kuten tuo Real-voittokin todistaa, että se voi hyvinkin hakea kaikki pisteet vieraskentältä. Kumpikaan ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella, mutta mitään ”nollanollaa” tuskin on tiedossa, sillä Deportivo on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa tänä kautena pelaamassaan pelissä. Veikkaus oy on asettanut kertoimissaan Deportivon suosikiksi, kun taas niukka enemmistö vedonlyöntitoimistoista pitää Sevillaa suosikkina!



Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 35% - 28% - 37%
 
 
 
NFL-vihje
 
 
30. Seattle - Green Bay  2  kerroin 1,6   - Amerikkalaiset asiantuntijat pitävät Green Baytä äänin 3-11 voittajana tähän otteluun. Kumpikin on voittanut ja hävinnyt yhden matsin.
Estadio Municipal de Riazor, La Coruna (Deportivo)