Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

                                    PITKÄVETOVIHJEET 9.9.2012


17. COVENTRY - STEVENAGE  2  kerroin 2,85


Englannin kolmanneksi ylintä sarjatasoa.  Coventry on sarjassa sijalla 19. Se ei ole vielä saalistanut yhtään voittoa tämän kauden sarjassa, saldona on kolme tasapeliä ja yksi tappio. Edellisessä liigaottelussaan se hävisi keskikastin Crewelle vieraissa 1-0. Viikolla se pelasi 0-0 JPT-Cupissa, sarjaporrasta alempana pelaavan Burtonin kanssa, mutta pudotti tämän kuitenkin rankkareilla pois kisasta.

Stevenage on sijalla 8 taulukossa. se ei ole vielä kärsinyt sarjassa tappiota tällä kaudella, sillä se on ottanut kaksi vierasvoittoa ja pelannut kaksi kotitasuria.  Edellisessä liigaottelussaan se pelasi kotonaan 1-1 taulukon keskivaiheilta löytyvää Shrewsburya vastaan. Viikolla se hävisi JPT-Cupin ottelussa vieraissa 3-2 sarjaporrasta alempana olevalle Dagenham&Redbridgelle.
En löydä joukkueiden historiasta keskinäistä kohtaamista modernilta ajalta - Coventry pelasi vielä viime kautena sarjaporrasta ylempänä.

Coventry antoi vajaat kaksi viikkoa sitten potkut managerilleen Andy Thornille. Nyt managerinpestiä hoitaa väliaikaisella statuksella parivaljakko: Richard Shaw - Lee Carsley. Parivaljakon  alku oli lupaava, kun porrasta ylempänä pelaava Birmingham kaatui jatko-ajalla Liigacupissa, mutta ekassa liigamatsissa tuli siis tuo tappio Crewelle. Joukkueella ei ole tuoreita poissaolijoita.

Stevenage haluaa kaataa pikkuseurana Coventryn kaltaisen suurseuran. Joukkueella ei ole myöskään tuoreita poissaolijoita. Se lepuutti kolmea avauksen miestään viikolla cupin ottelussa ja nyt he palannevat avaukseen.

Vastakkain joukkue, jolla ei ole vielä voittoa tämän kauden sarjasta ja joukkue jolla ei ole vielä tappiota sarjassa. Coventry on seurana paljon tunnetumpi ja sen kotiareena  oli olympialaistenkin näyttämönä kesällä. Tässä ei ole kuitenkaan maineella ja vanhoilla saavutuksilla merkitystä, vaan päivän kunto ratkaisee.

Vedonlyöntitoimistojen arvio oikeasta merkistä: 42% - 30% - 28%


36. CRAWLEY - PORTSMOUTH  1  kerroin 1,7


Englannin kolmanneksi ylintä sarjatasoa. Crawley on sarjassa sijalla 5. Kaksi viimeisintä sarjaotteluaan se on voittanut 1-0 lukemin, viikko sitten kaatui kotona heikohko Leyton Orient. Viikolla kaatui kotikentällä JPT-Cupissa, sarjaporrasta alempana pelaava Gillingham, 3-2 lukemin. 

Portsmouth on taulukossa sijalla 22. Sillä on allaan sarjassa kaksi peräkkäistä tappiota. Voittoa se ei vielä liigassa ottanut tällä kaudella, mutta kaksi tasuria sillä tilillään on. Edellisessä liigaottelussaan se hävisi keskikastin Oldhamille kotikentällään 0-1 luvuin. Viikolla se tiputti kotonaan rankkareilla JPT-Cupista saman sarjan Bournemouthin.
Crawley on sarjanousija ja Portsmouth putoaja, joten näiden kahden väliltä ei keskinäisiä otteluita löydy lähihistoriasta.

Crawley lepuutti neljää avauksen miestään tuossa viikolla pelatussa cupin matsissa. Loukkaantuneina seuralta ovat: jamaikalainen keskuspuolustaja Claude Davis (4 ottelua kaudella/0 maalia) ja keskikentän argentiino Sergio Torres (2/0).

Portmouth on läpikäynyt hirvittävät talousvaikeudet ja se on näkynyt myös urheilullisena syöksykierteenä. Joukkueelta on siis edelleen voittotili liigassa avaamatta, mutta netistä tuota viikolla pelattua cupin ottelua seuranneena voin sanoa, ettei heillä ole  jalkeilla  varmastikkaan huonoin joukkue sarjassa - toisaalta ei tuollaisella JPT-Trophyn matsilla ole suurtakaan painoarvoa. Joukkueesta on sairastuvalla neljä miestä: puolustaja Paul Connolly (4/0), puolustaja Mustapha Dumbuya (4/0), keskikentän Conor Clifford (2/1) ja keskikentän Jordan Obita (3/1). Keskikentän Lee Williamson (2/0) palannee takaisin loukkaantumisensa jäljiltä.

Portsmouthilta puuttuu siis neljä avauksen miestä, mikä heikentää entisestäänkin joukkueen mahdollisuuksia hakea pistettäkään Crawleysta. Tässäkään matsissa ei kannata vanhoja muistella vaan uskoa, että piskuinen Crawley on tosiaan parempi kuin maineikas Portsmouth, jonka rosterissa on muuten edelleenkin Nwankwo Kanu (Ajax, Inter, Arsenal...).


Ennuste: 55% - 27% - 18% 


NFL-VIHJEET 9.9.2012 - VIIKKO 1.  (TOIVOISIN VEIKKAUS OY:N JENKKIFUTISKOHTEISIIN TASOITUKSEN KÄYTTÖÖNOTTOA, SILLÄ JOS LÄHES PUOLET SUOSIKEISTA ON KERTOIMELLA 1,4 TAI SEN ALLE, NIIN PELAAMINEN EI OLE MIELEKÄSTÄ!)

54. NY JETS - BUFFALO  2  kerroin 2,1


Jetsin hyökkäysmiehistö on ollut harjoitusotteluissa aivan sekaisin - pisteitä on tehty toisia NFL-seuroja vastaan vain 3-12. Tuon palapelin loksahtaminen paikoilleen vienee ainakin muutaman viikon. Buffalokaan ei ole ennen kauden alkua huippuotteita esittänyt, mutta sen hyökkäyskalustossa on potentiaalia.


SEURAAVIA KOHTEITA VOISI MYÖS YRITTÄÄ - AINAKIN SEN PERUSTEELLA, MITÄ AMERIKKALAISET ASIANTUNTIJAT OVAT MIELTÄ.

57. KANSAS - ATLANTA  1  kerroin  2,35

60. MINNESOTA - JACKSONVILLE  2  kerroin 2,5

65. ARIZONA - SEATTLE  2  kerroin 1,6

66. TAMPA BAY - CAROLINA  2  kerroin 1,85

72. DENVER - PITTSBURG  1  kerroin 1,85



City of Coventry Stadium