Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 8. syyskuuta 2012

       PITKÄVETOVIHJEET 8.9.2012 JA VAKIOVIHJE 8.9.2012


31. NOTTS COUNTY - SHREWSBURY  1  kerroin 1,85


Englannin kolmanneksi ylintä sarjatasoa. Notts County on sarjassa neljän ottelukierroksen jälkeen kolmantena. Edellisessä liigaottelussaan se voitti heikon Buryn vieraskentällä 0-2 lukemin. Viikolla se matkusti saman sarjatason Scunthorpen vieraaksi JPT-Cupissa ja haki voiton 1-2 tuloksella.

Shrewsbury on sijalla 13. Se ei pelannut viikolla ja sillä on liigassa allaan kaksi peräkkäistä 1-1 tasuria, joista viimeisin oli  hyvän Stevenagen vieraana.
Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan pariin vuoteen, koska Shrewsbury on sarjanousija.

Notts Countyn saldona toistaiseksi tämän kauden liiga-otteluista on kolme voittoa ja kotitappio keskikastin Walsallille. Countyn manageri Keith Curle lepuutti viikolla pelatussa cupin ottelussa viittä avauksen miestä ja nämä kaikki palannevat nyt avaukseen. Se on tehnyt neljässä virallisessa ottelustaan viidestä tällä kaudella kaksi maalia ja voittanut nuo kaikki. Lopputuloksista päätelleen joukkue pelaa kurinalaisesti eli ei hae suuria voittonumeroita vaan puolustaa akitiivisemmin saavutettuaan johdon - aivan kuten Ranska eilen.

Shrewsbury vaikuttaa tulosten valossa vielä kurinalaisemmalta joukkueelta kuin vastustajansa - sen päästettyjen ja tehtyjen maalien sarakkeista löytyy tällä kaudella kaikissa peleissä vain ykkösiä ja nollia. Onkohan joukkueen pelijärjestelmä suunniteltu tietokoneella? Harjoituksissa viikolla loukkaantui keskikentän Jon Taylor (1 ottelu kaudella/0 maalia) ja hän missaa tämän pelin.

Countyn pitäisi olla näistä kahdesta laadukkaampi joukkue peruslähtökohdiltaan. Sarjanousija Shrewsbury olisi varmaan tyytyväinen, jos säilyisi kauden päätteeksi sarjassa. Countylla on sentään joitakin yleisesti tunnettuja pelaajiakin riveissään. kuten entinen Southamptonin veskari, puolalainen Bartosz Bialkowski.

Vetotoimistojen ennakointi: 47% - 28% - 25%


38. WYCOMBE - CHELTENHAM  2  kerroin 2,4


 Englannin neljättä sarjatasoa. Wycombe on pelannut ottelun vähemmän kuin lähes kaikki muut ja sen sijoitus on nyt 18. Edellisessä matsissaan se hävisi vieraissa keskikastin Southendille 1-0. Joukkueen ainoat pisteet ovat tulleet avauskierroksen vierasvoitosta Yorkista 1-3 lukemin.
Cheltenham majailee  sijalla 10. Edellisessä ottelussaan se hävisi kotonaan kärkipään Accringtonille 0-3 lukemin.
Viime lokakuussa cupissa Cheltenham haki voiton Wycombesta 1-3 lukemin. Viime kauden Wycombe pelasi sarjatasoa ylempänä.

Wycombelta nuorisomaajoukkueiden mukana ovat puolustaja Adam Thompson (1/0) ja hyökkääjä Matt McClure (0/0). Heillä on pieni loukkaantumissuma puolustuksessa, kun poissa ovat: Danny Foster (0/0), Anthony Stewart (4/0) ja Marvin McCoy (0/0).

Cheltenhamin valmentaja Mark Yates myönsi mokanneensa edellisessä ottelussa, kun hän laittoi avaukseen uusia miehiä ja muutti peliryhmityksen - joukkue ei tuosta myllerryksestä selvinnyt, vaan hävisi kotonaan Accringtonille 0-3. Nyt valmentaja lupasi palata vanhaan tuttuun miehitykseen ja systeemiin. Joukkueella on vain yksi loukkaantunut pelaaja eli puolustaja Alan Bennett (0/0). Keskikentän Darren Carter (2/0) on taas loukkaantumisensa jäljiltä valmis avaukseen.

Cheltenhamilla on selvästikin näyttöhaluja ja iso motivaatio voittaa, viimeviikkoisen selkeän kotitappion jälkeen. Wycombella alkaa olla puolustajista pula, kun nyt siis Stewart ja Thompsonkin ovat poissa.

Ennuste: 36% - 28% - 36%



46. YORK - CHESTERFIELD  1  kerroin 2,2


Englannin neljättä sarjatasoa. York on neljän pelatun kierroksen jälkeen sijalla 9. Sillä on liigassa allaan kolme tappiotonta ottelua ja viikolla se voitti JPT-Cupissa saman sarjatason Rotherhamin vieraissa 0-1.

Chesterfield on taulukossa sijalla 19. Liigassa se ei ole vielä voittanut ja alla on liigaotteluissa kolmen 1-1 tasapelin putki. Viikolla se kyllä voitti JPT-Cupissa sarjatasoa ylempänä majailevan Oldhamin kotikentällään 2-1.
York nousi liigaan uudelleen viime kauden päätteeksi ja näin nämä joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan yhteentoista vuoteen.

Yorkille tämä on kolmas ottelu viikon sisään. Viime lauantaina se voitti vakuuttavasti sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Oxfordin kotonaan 3-1. Yorkilta puuttuu tästä ottelusta keskikentän Patrick McLaughlin (4 ottelua kaudella/1 maali), joka on Pohjois-Irlannin alle 21-joukkueen mukana. Hyökkääjä ja joukkueen ykköstykki Ashley Chambers (4/3) on taas terve, missattuaan tuon cupin ottelun viikolla loukkaantumisen vuoksi.

Chesterfield ei ole pelannut huonosti, vaikka voitot liigassa vielä puuttuvat. Joukkueen tasosta on esimerkkinä viime lauantain tasuri, sarjajohtaja Gillinghamin kentällä. Joukkue kärsi kuitenkin suuren takaiskun, kun tuossa viikolla pelatussa cup-ottelussa ykkösmaalivahti Tommy Lee (4/0) loukkaantui viime minuuteilla ja olkapäävamma pitää hänet sivussa 8 viikkoa. Maalivahdin paikan ottaa 23-vuotias Richard O'Donnell joka ei ole ollut missään edustamassaan seurassa ykkösvahti. Hän sai eniten pelattuja otteluja urallaan tililleen viime kaudella Maccesfieldissä (11 matsia). Myös jamaikalaispuolustaja Nathan Smith (3/0) on sivussa loukkaantumisen takia 8 viikkoa.

Tasaiset joukkueet kuitenkin vastakkain, sarjasijoituksista huolimatta, mutta tuo Chesterfieldin maalivahtitilanne ja Yorkin hyvä vire kääntänevät tuloksen kotivoitoksi.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 41% - 27% - 32%




VAKION TODENNÄKÖISYYDET, SUURIMPIEN EUROOPASSA TOIMIVIEN VEDONLYÖNTITOIMISTOJEN KESKIARVOPROSENTTEINA. (PAKKOTAITEELLINEN VERSIO)

                                                             %

     1.BRENTFORD - COLCHESTER                     51 - 28 -21                          1

     2.BURY - PRESTON                                           32 - 29 - 39                          2    (1)
     3.CREWE-TRANMERE                                      33 - 28 - 39                         2    (1) 
     4.HARTLEPOOL-CARLISLE                             41 - 29 - 30                         1
     5.NOTTS.C.-SHREWSBURY                             47 - 28 - 25                         1
     6.YEOVIL-BOURNEMOUTH                               39 - 28 - 33                         1     (2)
     7.WALSALL-MK DONS                                      26 - 28 - 46                          2

     8.SCUNTHORPE-SHEFFIELD U.                     25 - 27 - 48                          2
     9.SWINDON-LEYTON O.                                    65 - 22 - 13                          1
     10.PORT VALE-ROTHERHAM                         35 - 27 - 38                           2    (1)

     11.ACCRINGTON-BRADFORD                        34 - 29 - 37                           2    (1)
     12.OXFORD-EXETER                                       47 - 27 - 26                           1
     13.MORACOMBE-FLEETWOOD                    33 - 27 - 40                           2     (1)


Fraser Eagle Stadium  (Accrington Stanley)