Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 1. syyskuuta 2012

                      PITKÄVETOVIHJEET 1.9.2012                                                      JA VAKIOVIHJE 1.9.2012                                       



105. WAASLAND - CERCLE  1  kerroin 2,6


Belgian pääsarjan kaksi viimeistä joukkuetta ottavat mittaa toisistaan. Kumpainenkin on kerännyt yhden ainoan pisteen, viidestä pelaamastaan ottelusta. Edellisessä ottelussaan Waasland hävisi keskikastin Kortrijkille vieraissa 2-1 ja Cercle hävisi kotonaan keskikastin Lierselle 0-3. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan kahteen vuoteen - Waasland on sarjanousija.


Waasland uudistui kesän aikana täysin - heille tuli 18 uutta pelaajaa. Nyt manageri ilmoitti, että kuudella pelaajalla ei ole tulevaisuutta joukkueessa ja 4 heistä on kesähankintoja. Joukkue on siis kehittyvä tiimi ja he ovatkin antaneet jo vähän lupauksia tulevasta - viime ottelusta he olisivat ansainneet ainakin vieraspisteen. Kotipelit ovat kuitenkin näyttäneet pelillisesti paremmilta ja ainoa pistekin tuli kotona 0-0 tasurista Mechelenin kanssa. Keskikenttäpelaaja Lepoint (1 ottelu kaudella) näki viime ottelussa kaksi keltaista ja yhden punaisen lätkän ja on nyt siis pelikiellossa.

Cercle on kriisiseura - asiat eivät ole sujuneet tällä kaudella kentällä niinkuin oletettiin. Varsinkin joukkueen puolustus tekee ottelusta toiseen hirveitä virheitä. Joukkue sai lainaksi paikalliskilpailijaltaan, Club Bruggeltä hyökkääjä Bakengan, joka korvaa FC Kööpenhaminaan lähteneen hyökkääjän Vetokelen.Keskikentän Janssens (1 ottelu kaudella)  on joukkueelta pelikiellossa.

Kaksi huonoa kohtaavat - Cerclellä on selvästi parempi pelaajamateriaali, joka alisuorittaa ja hermoilee ottelusta toiseen. Waasland on joukkue, joka parantaa esitystään kauden edetessä ja pelaajien hioutuessa yhteen.

Vedonlyöntitoimistojen arvio:  35% - 27% - 38%


106. BOLOGNA - AC MILAN  2  kerroin 1,9

Italian pääsarjaa, jossa kohtaavat viime viikon avauskierroksella ottelunsa hävinneet joukkueet. Bologna hävisi Chievolle vieraissa 0-2 ja Milan hävisi yllättäen kotonaan Sampdorialle 0-1. Viime kaudella kummatkin joukkueiden keskinäiset ottelun päättyivät tasuriin.


Bolognan esitys avauskierroksella oli arvioiden mukaan surkein kaikista pääsarjajoukkueista. Joukkue on heikentynyt selvästi viime kaudesta, kesän lähtijöiden joukossa oli mm. maineikas hyökkääjä Di Vaio ja eilen joukkueen paras pelaaja, keskikentän Ramirez teki sopimuksen Southamptonin kanssa. Tästä ottelusta heiltä puuttuu lisäksi tärkeä keskikenttäpelaaja, Perez, pelikiellon vuoksi ja luokkaantuneina ovat uudet värväykset: puolustaja Natali ja keskikentän Riverola.

Milan on myös heikentynyt viime kaudesta - seurasta lähtivät mm: Zlatan, Thiago Silva, Cassano, Nesta ja Seedorf. Uusia miehiä on myös tullut seuraan esim. tällä viikolla hyökkääjä Krkic ja keskikentän De Jong. Tästä ottelusta joukkueesta puuttuvat brassihyökkääjät Pato ja Robinho, loukkaantumisten vuoksi. Valmentaja Allegrin valitsema kärkipari on tässä ottelussa luultavasti: El Shaarawy ja Pazzini.

Kumpikin joukkue on uusiutunut rajusti ja vielä eilinenkin päivä muutti joukkueita ja vie aikansa että uudet miehet tottuvat pelikuvioihin. Bologna on kyllä viimeistään eilisen Ramirezin lähdön myötä yksi suurimmista putoajakanditaateista - Milan tulee varmasti taas taistelemaa sarjan kärkisijoista, kunhan kausi vähän tästä etenee.

Ennuste: 24% - 30% - 46%


VAKION PROSENTIT VETOTOIMISTOJEN KESKIARVOINA

1.  Tottenham - Norwich                  72 - 18 - 10               1
2.  Swansea - Sunderland                 44 - 29 - 27               1
3.  Wigan - Stoke                             43 - 29 - 28               1        
4.  West Bromwich - Everton          31 - 30 - 39               2 
5.  Leeds - Blackburn                      41 - 28 - 31                1
6.  Hull - Bolton                               38 - 29 - 33                1
7.  Birmingham - Peterborough       59 - 25 - 16                1
8.  Barnsley - Bristol C.                   34 - 29 - 37                2
9.  Derby - Watford                         41 - 29 - 30                1
10.Nottingham - Charlton                49 - 28 - 23                1
11.Ipswich - Huddersfield                45 - 28 - 27                1
12.Burnley - Brighton                      39 - 30 - 31                1
13.Crystal P. - Sheffield W.             31 - 30 - 39                2    
Turf Moor, Burnley