Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 31. elokuuta 2012

                             Pitkävetovihjeet 31.8.2012                                                                                                                                               

25. SÖNDERJYSKE - AAB   2   kerroin 2,25


Tanskan Superliigaa - SönderjyskE on kuudentena ja AaB kolmantena. Kotijoukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä liigaotteluaan yhteismaalein 2-6. Vierasjoukkue on voittanut kolme viimeisintä liigaotteluaan yhteismaalein 11-1! Viime kaudella, toukokuun lopulla SönderjyskE voitti AaB:n kotonaan 5-0 ja otti myös maaliskuussa vierasvoiton 1-2 lukemin.


Kautta on nyt pelattu 7 kierrosta - SönderjyskE aloitti vahvasti, mutta on hiipunut. Osasyynä on joukkueen islantilaisten avainpelaajien loukkaantumiset: poissa ovat puolustaja Jonasson (1 ottelu kaudella) ja keskikentän Hedinsson (4 ottelua / 1 maali). Vakiopuolustaja Storbäk myytiin juuri Norjaan, Strömgodsetille.

AaB: nuorukaiset ovat siis olleet viime peleissä hurjassa vireessä ja joukkue on esityksillään yllättänyt asiantuntijat. Joukkue on tähän otteluun entistäkin kokemattomampi, kun kaksi kokenutta keskikenttämiestä on heiltä poissa: Due (6 ottelua) on loukkaantunut ja Wurtz (7 ottelua) on pelikiellossa.

Kotijoukkue pelasi tiistaina cupin ottelun, jossa se voitti alasarjajoukkueen, vierailija ei viikolla pelannut.

VEDONLYÖNTITOIMISTOJEN ARVIO OIKEASTA MERKISTÄ: 32% - 28% - 40%



51. CHELSEA - ATLETICO MADRID  1  kerroin 2,10 


Super Cupin loppuottelu, joka pelataan puolueettomalla kentällä, Monacossa. Chelsea johtaa Englannin sarjaa ja Atletico on Espanjassa kuudentena. Chelsea on voittanut kaikki kolme liigaotteluaan ja Atletico on pelannut yhden tasurin ja ottanut yhden voiton. Joukkueeet eivät ole kohdanneet toisiaan kolmeen vuoteen.


Chelsealta puuttuu edelleen kesällä Bremenistä hankittu saksalainen keskikenttäpelaaja Marko Marin, mutta joukkueella riittää materiaalia. John Terry on parantunut loukkaantumisestaan, mutta kapteeni ja puolustuksen viimeinen lukko  on pelikiellossa tästä ottelusta. Lontoolaiset ovat ansaitusti kärjessä puhtaalla pelillä - joukkueen peli kentällä on vakuuttavaa katseltavaa, tosin Valioliigan suuret joukkueet ovat vielä kohtaamatta. Joukkueen paras on alkukauden peleissä ollut Ranskan Lillestä hankittu belgialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Eden Hazard, myös Fernando Torres kärjessä on taas pitkästä aikaa näyttänyt pelimiehen elkeitä kärjessä ja tehnyt kaksi maaliakin.

Atletico lähtenee otteluun samalla miehistöllä, jolla se löi  maanantain kotikentällään Bilbaon 4-0. Huippuvaarallinen kolumbialainen hyökkääjä Falcao teki tuossa ottelussa hattutempun ja on todistanut olevansa "isojen otteluiden mies" eli tekee tärkeitä maaleja kovienkin paineiden alla. Joukkue pelasi ensimmäisellä liigakierroksella vierastasurin Levanten kanssa ja vaikka maanantaina tuli vakuuttava kotivoitto Bilbaosta, ei ole vielä syntynyt vielä kuvaa joukkueen tämän kauden iskukyvystä, koska Bilbao on jonkinlaisessa kriisissä - Klubikin teki sille eilen kolme maalia.

Chelsea on joukkueista parempi materiaaliltaan ja uskon sillä olevan myös motivaatiota voittaa tämä ottelu, koska tämän Super Cupin arvostus on kohonnut vuosi vuodelta. Näin ehkä siksi, että se pelataan aina  samalla stadionilla, perjantai-iltana, joka on hiljaista aikaa Euroopan jalkapallorintamalla ja joukkueet saavat kotimaan sarjoistaan pelittömän jakson tätä ottelua varten. Chelsea ei parkkeeraa nyt "bussia" oman rankkarialueen rajalle, kuten viime vuoden Champions-liigan välierässä ja finaalissa, vaan peli tulee aaltoilemaan tasaisesti päästä päähän ja englantilaisilla on parempi ja leveämpi materiaali ratkaisuiden tekoon ja ehkä puolustamiseenkin.

ARVIO OIKEASTA MERKISTÄ:  42% - 29% - 29%


                                             Le Stade Louis II, Monaco