Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 3. syyskuuta 2012

                 PITKÄVETOVIHJEET 3.9.2012                                   

Tässä haastavan vetopäivän vihjeet - ei välttämättä kannata tänään Pitkävetoa vedellä.


5. INTER - VPS  1  kerroin 1,52

Inter johtaa sarjaa yhden pisteen erolla. VPS on kuudentena - eroa näiden joukkueiden välillä on 8 pistettä. Kumpikin joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Inter voitti viimeksi Jaron kotonaan 3-1. VPS voitti vieraskentällä Hongan 1-2. Kesäkuussa joukkueet pelasivat Turussa 1-1 tasurin ja Vaasasta Inter vei pisteet avauskierroksella 0-2.


Inter on ollut esityksiltään suhteellisen tasainen koko kauden, enkä usko, että Dragstman miehistö hyytyy lopussakaan - niin hyvin on  koko miehistö ajettu sisään pelisysteemiin. Interillä ei ole uusia loukkaantumishuolia, eikä pelikieltoja, mutta uusi hankinta RoPS:sta, Faith Obilor ei ole vielä tässä ottelussa mukana ja keskikentän Salomon Duah (12 ottelua kaudella/1 maali) on Suomen U20 joukkueeen matkassa parhaillaan.

VPS:llä sen sijaan on monta poissaolijaa. Vakiopuolustaja O'Brian Woodbine(22/0) on lähtenyt edustamaan Jamaikaa MM-karsintoihin - tulossa on koti- ja vierasottelu USA:ta vastaan. Ainakin MLS:n Columbuksen stadionilla pelattavaan otteluun lipunmyynti on ollut vilkasta ja tulossa on isot ottelut. Toinen puolustaja Ville Koskimaa (15/0) on pelikiellossa. Keskikentän Jesper Engström (19/0) ei ole pystynyt harjoittelemaan viime viikolla, vatsataudin vuoksi, mutta toinen vatsatautinen, keskikentän Ville Luokkala (15/1) on jo OK. Myös keskikentän Cheyne Fowler (20/0) on taas pelikunnossa. Hyökkääjä Jarno Parikka (21/7) on sivussa sääriruhjeen vuoksi.

Ottelussa muutenkin vahvemmalla joukkueella on kotietu ja pelaajatilanne huomattavasti parempi. Saattaisi olla hyvä idea pelata Interin voittoa jopa yhden maalin tasoituksella. Ottelu näytettäneen Voice TV:n kanavapaikan ottaneella Kutosella suorana.


ENNUSTE: 58% - 25% - 17%


22. ST.PATRICKS - DERRY  X  

Irlannin Valioliigaa. St.Patricks on neljäntenä, Derry viidentenä - eroa joukkueiden välillä on 6 pistettä. St.Patricksilla on kahden ottelun tappioton putki allaan - viimeksi se pelasi reilu viikko sitten 0-0 kotitasurin sarjajohtaja Sligoa vastaan. Derryllä on allaan kolmen ottelun tappioton putki. Se pelasi edellisen ottelunsa muutama päivä sitten perjantaina, jolloin se haki vieraspisteet keskikastin Shelbournelta 0-2 lukemin. St.Patricks haki toukokuussa vieraspisteet Derrystä 0-2 lukemin ja edellinen joukkueiden kohtaaminen St.Patricksin kotikentällä päättyi viime syksynä 1-1 lukemiin.


St.Patricks ei ole luopunut toivostaan mestaruuden suhteen, vaikka eroa sarjajohtajaan on 11 pistettä. Joukkue pelaa hyvin vähämaalisia otteluita, esimerkiksi viimeisessä neljässä sen pelaamassa liigaottelussa on tehty enintään yksi maali. Poissa tästä ottelusta on keskikentän Darren Meenan (15 ottelua kaudella/1 maali) pelikieltonsa vuoksi, sekä pitkäaikaispotilas Mark Rossiter (3/0) keskikentältä myös. Kkp. John Russellin (17/3) pelikunto on arvoitus.

Derry pelaa myös vastustajansa tavoin vähämaalisia otteluita ja ennenkaikkea pitää oman päänsä puhtaana. Neljässä edellisessä ottelussa ei vastustaja ole tehnyt maaliakaan Derryn verkkoon, mutta Derry on kuitenkin onnistunut tekemään 5 maalia vastustajalle. Joukkueelta puuttuu tästä ottelusta edellisessä ottelussa kaksi kertaa keltaista nähnyt skottipuolustaja Stewart Greasen (8/1). Tuo hänen ulosajonsa saattoi johtua siitä, että tuomari erehtyi taklauksen suorittaneesta miehestä. Ehkä on mahdollista, että pelikielto perutaan.

Haiskahtaa vahvasti "nollaltanollalta" - ainakaan montaa maalia  ei todennäköisesti ottelussa nähtäne ja siksi ristin todennäköisyys kasvaa,

Vetotoimistojen ennuste merkistä: 52% - 27% - 21%


Veritas Stadion, Turku (Inter)