Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 11. toukokuuta 2012


Pitkävetovihjeet 11.5.2012



24. Syrianska – GAIS  2  kerroin 1,90

Kummatkin ovat pelanneet Ruotsin sarjassa kahdeksan ottelua; Syrianska on kerännyt 7 pistettä ja GAIS 8. Viimeksi Syrianska voitti vieraissa Norrköpingin 1-4. GAIS pelasi edellisellä kierroksella kotonaan tasan Mjällbyn kanssa 2-2. Viime kaudella GAIS voitti kummatkin keskinäiset kohtaamiset.

GAIS on näistä selvästi vahvempi ryhmä. Vaikkakin Syrianska voitti edellisen ottelunsa peräti 1-4 oli se täysin altavastaajana ekan jakson. Toisella jaksolla se näytti saavan itseluottamusta peliinsä ja pystyi katkaisemaan viiden ottelun tappioputkensa. GAIS oli jo 0-2 tappiolla tuossa edellisessä ottelussaan ja kaiken lisäksi siltä ajettiin puolustaja Ekunde ulos, mutta kaikesta huolimatta se taisteli tasapelin kahdella viime hetken maalilla. Muita uusia poissaolijoita kuin Ekunde ei ole näistä joukkueista tiedossani.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 24% - 28% - 48%



62. Stevenage – Sheffield United  2  kerroin 2,65

Englannin League One:n nousukarsinnan semifinaalien eka osa. Stevenage sijoittui runkosarjassa kuudenneksi, United oli kolmas – piste-eroa oli 17 pistettä. Stevenage pelasi kuusi viimeistä otteluaan runkosarjassa tappioitta, viimeksi se voitti kotonaan Buryn 3-0. United päätti runkosarjansa kahteen tasapeliin, viimeksi se pelasi 2-2 vieraskentällä Exeteriä vastaan. Joukkueiden keskinäisissä tällä kaudella, Stevenage voitti kotiottelunsa 2-1 ja Sheffieldissä pelattiin 2-2.

Stevenagella ei ole uusia poissaolijoita miehistössään. Sheffield Unitedin hyökkääjä James Beattie (0 maalia kaudella)missaa pudotuspelit kokonaan, koska hän sai edellisessä ottelussaan punaisen kortin. Kaikki Southamptonin kannattajat muistavat Beattien hyvin, sillä hän esiintyi joukkueen paidassa Valioliigassa 204 kertaa ja teki 68 maalia.

Joukkueet kohtasivat toisensa molemmille tärkeässä ottelussa kaksi viikkoa sitten ja se päättyi Sheffieldissä tasuriin. United antoi tuon ottelun tuloksella etulyöntiaseman paikalliskilpailijalleen, Wednesdaylle, joka sitten ottikin toisen suoran nousupaikan. Nyt on taas Unitedillä yhtä tärkeä ottelu samaa vastustajaa vastaan, mutta vieraskentällä. Vaikka joukkueilla oli piste-eroa 17 pojoa, nyt on viimeaikaisten esitysten perusteella puntit aikalailla tasan, ajatellen pääsyä finaaliin.

Ennuste: 38% - 29% - 33%



64. St.Patricks – Cork  1  kerroin 1,55

St.Patricks Irlannin sarjassa toisena, Cork seitsemäntenä – eroa 9 pistettä. St.Patricks ei ole vielä kymmenen pelatun kierroksen jälkeen kokenut tappiota, viimeksi se voitti vieraissa Derryn 0-2. Cork on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan, viimeksi kaatui Dundalk kotikentällä 3-2.  Viime kaudella kummatkin pudottivat toisensa kertaalleen eri cupeista.

St.Patricks selvitti kunnialla kaksi erittäin vaikeata vierasottelua peräkkäin: Sligosta ja Derrystä oli tuomisena tasuri ja voitto. St.Patricksilta puuttuu: Keskikentän loukkaantunut James Chambers (0 maalia kaudella) ja viime ottelussa loukkaantunut keskikentän Mark Rossiter (0 maalia), sekä pelikiellossa oleva keskikentän Greg Bolger (1 maali).

Corkilta on loukkaantuneena ollut pitempään jo aika monta miestä: P.Stephen Mulcahy, p.Kevin Murray, p.Neal Horgan, h.Jamie Murphy, p.John Dunleavy, p.Shane O’Connor,p. Gavin Kavanagh ja p. Dan Murray – 7 puolustajaa puuttuu! Eoghan Murphy on nostettu alle-19 vuotiaiden joukkueesta edustusjoukkueeseen keskuspuolustajaksi.  En usko, että Cork kamppailee tällä miehistöllä voitosta kovassa vireessä olevaa St.Patricksia vastaan

Arvio: 57% - 26% - 17%



65. Bohemians – Drogheda  2  kerroin 2,70

Bohemians Irlannin sarjassa yhdeksäntenä, Drogheda neljäntenä – eroa 8 pistettä. Bohemians on viime aikoina voittanut joka toisen ottelun ja hävinnyt joka toisen, viimeksi se hävisi vieraissa Braylle 2-1. Droghedan pitkä tappiottomien otteluiden putki katkesi, kun se edellisessä pelissään hävisi kotonaan sarjajohtaja Sligolle 1-3. Viime kaudella Bohemians voitti kaikki joukkueiden neljästä keskinäisestä ottelusta. Tasan kuukausi sitten nämä kohtasivat liigacupissa, Droghedassa – varsinainen peliaika päättyi 1-1, jatko-aika 0-0 ja Drogheda meni jatkoon rankkareilla.

Bohemianiansin keskikentän Ryan McEvoy ( 2 maalia kaudella) palaa taas kokoonpanoon, loukkaannuttuaan juuri edellisen matsin alla. Kapteeni , puolustaja Owen Heary loukkaantui edellisessä pelissä ja on nytkin pois, kuten myös varvasvaivainen keskikenttäpelaaja Lee Dixon, joka ei ole se Arsenalin takavuosien puolustaja. Useampi Bohemiansin pelaaja on sairastanut flunssan viimeisen viikon aikana, mutta tämän ei pitäisi lisätä poissaolijoiden määrää tästä ottelusta. Bohemians oli parempi kuin Bray viime ottelussa kenttätapahtumissa, mutta silti tappio tuli . Bohemians hakee siirto-ikkunan aikana joukkueeseen yhtä tai kahta hyökkääjää.

Drogheda pelasi edellisen ottelun sarjan tällä hetkellä parasta joukkuetta vastaan, ilman kolmea tärkeää pelaajaansa. Nyt keskikentän Ryan ja Gavin Brennan, sekä Paul Crowley palaavat kokoonpanoon. Droghedalla onkin täysi miehistö käytössään. Edellisessä vierasottelussaan ekaa kertaa tällä kaudella Drogheda ei voittanut vieraissa, vaan pelasi tasan UCD:n kanssa.

Ennuste: 37% - 30% - 33%



67. Dundalk – Bray  1  kerroin 2,65 

Dundalk Irlannin Liigassa yhdentenätoista, Bray kahdeksantena – eroa 2 pistettä. Dundalk on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, viimeksi se koki tappion Corkille vieraissa 3-2. Bray on voittanut kaksi edellistä otteluaan, viimeksi kaatui kotikentällä Bohemians 2-1. Viime kaudella kummatkin voittivat Brayn kentällä kerran ja Dundalkissa pelattiin kaksi tasuria.

Dundalk on nuori ryhmä; se pelasi edellisen ottelun Corkissa yllättävän hyvin ja olisi voinut jopa voittaa miehistöllään, jossa oli 8 teini-ikäistä pelaajaa. Nyt kapteeni, keskikenttäpelaaja Chris Shields (1 maali kaudella) palaa pelikieltonsa jälkeen ja hyökkääjä Mark Griffin (0 maalia) on tervehtynyt loukkaantumisestaan. Puolustaja Luke Danville loukkaantui ja on poissa lähes kuukauden.

Brayn  valmentaja Paul Devlin sanoi voitokkaan Bohemians matsin jälkeen, että parempi joukkue hävisi. Bray kuuluu niihin joukkueisiin, jotka luultavimmin tulevat taistelemaan putoamista vastaan, aivan kuten Dundalkin. Puolustaja  O`Connor palaa miehistöön loukkaantumisensa jälkeen, kuten myös toinen puolustaja Adam Mitchell. Brayllä ei ole uusia poissaolijoita tästä matsista.

Arvio: 33% - 29% - 38%
                                   Lamex Stadium, Stevenage