Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 29. toukokuuta 2012

Pitkävetovihjeet 29.5.2012

Päivän vähistä kohteista ei irtoa nyt tämän enempää tarinaa.

95. Joensuu – Alajärvi 1 kerroin 1,80
Joensuu Superpesiksessä yhdeksäntenä, Alajärvi kahdeksantena – eroa 2 pistettä ja Alajärvellä ottelu vähemmän pelattuna.

Otteluennakko

97. Fredrikstad – Viking 2 kerroin 2,40

Fredrikstad Norjan liigassa viidentenätoista, Viking kymmenentenä – eroa 8 pistettä. Fredrikstad on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, viimeksi se hävisi Brannille vieraskentällä 2-0 lukemin. Viking katkaisi kahden ottelun tappioputkensa, kun se viime kierroksella voitti jumbo-Stabaekin kotonaan 1-0. Viime kaudella Viking voitti kummatkin keskinäiset kohtaamiset.

Kummaltakin puuttuu kaksi tärkeätä pelaajaa. Fredrikstadilta puuttuu sen kaksi parasta pelaajaa: Joukkueen paras maalintekijä, hyökkääjä Elyounoussi (5 maalia kaudella) on pelikiellossa ja keskikentän Hussain (2 maalia) on loukkaantuneena. Molemmat ovat norjalaisia, vaikka nimistä voisi toisin päätellä. Vikingiltä puuttuu joukkueen kaksi parasta hyökkääjää: Nevland (1 maali) ja paraguaylainen Cardozo (ei vielä otteluita tällä kaudella) – molemmat ovat loukkaantuneina.

Fredrikstad on voittanut vain yhden ottelun tällä kaudella – se kaatoi kotikentällään sarjajumbo Stabaekin. Se tippui myös cupista alasarjajoukkueelle. Kahden avainpelaajan poissaolo on iso isku nyt Fredrikstadille. Viking tarvitsee hyökkääjiä ja pidetäänkin todennäköisenä, että se ostaa laatuhyökkääjän kesän aikana. Viking on tehnyt kolmessa edellisessä ottelussaan yhden maalin ja se ole riittävästi menestykseen.
Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 34% – 28% – 38%

Nye Fredrikstad Stadion