Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 18. toukokuuta 2012

Pitkävetovihjeet 18.5.2012

26. Bohemians – Derry  1  kerroin 2,70

Bohemians Irlannin sarjassa yhdeksäntenä, Derry kuudentena – eroa 4 pistettä. Kummatkin ovat pelanneet viime ajat vaihtelevin tuloksin, mutta Bohemians on kerännyt viime viikoina enemmän pisteitä. Viimeksi Bohemians pelasi viikko sitten 1-1 kotonaan Droghedaa vastaan. Derryn edellinen peli oli tiistaina, jolloin se löi jumbo-Monaghanin vieraissa 1-4. Viime kauden keskinäisistä otteluista Derry voitti 3 ja yksi päättyi tasan. Tällä kaudella Derry päihitti kotikentällään Bohemiansin 1-0.

Bohemians menetti pari viikkoa sitten sairastuvalle ainakin vielä kuukaudeksi kaksi tärkeää pelaajaansa: Puolustaja ja kapteeni Owen Hearyn ja ykkösmaalivahti Andy McNultyn. Puolustaja Luke Byrne ei ole kokoonpanossa, koska hänellä on päättäjäiset koulussaan muutama muukin Bohemiansin pelaaja on missannut harjoitukset viikolla koulututkintojensa vuoksi. Bohemians on muuttunut tämän kauden ensimmäisen neljänneksen aikana paljon kokoonpanoltaan, mutta nyt manageri Aaron Callaghan on valinnut ne 20 pelaajaa, jotka peliajasta tulevat kilpailemaan. Vajaa viikko sitten Derry pelasi Setanta Cupin finaalissa alemman tason joukkuetta Crusadersia vastaan, mutta hävisi yllättäen. Sitten tiistaina kaatui jumbojoukkue helposti. Nyt on tulossa kolmas ottelu kuuden päivän sisään, kun Bohemians pelasi viimeksi viikko sitten. Derry on kovempi kuin sijoitus sarjataulukossa antaa ymmärtää, mutta viime kuukauden otteet kentällä ovat olleet huonoja.
Arvio: 30% – 31% – 39%

28. Bray – St.Patricks  X  kerroin 3,45
Bray on Irlannin sarjassa seitsemäntenä, St.Patricks toisena – eroa 7 pistettä. Bray on voittanut kolme edellistä otteluaan, viimeksi kaatui vieraskentällä Dundalk 0-2. St.Patricks ei ole hävinnyt vielä tällä kaudella. Viimeksi se pelasi 0-0 kotonaan Corkia vastaan. Viime kauden keskinäisistä otteluista St.Patricks voitti 3 ja Bray yhden. Tällä kaudella St.Patricks voitti kotonaan 1-0.

Bray saa jalkeille parhaan miehityksensä. St.Patricksilta puuttuvat keskikenttämiehet James Chambers ja Mark Rossiter, loukkaantumisten vuoksi, eikä hyökkääjä Stephen O’Flynn (1 maali kaudella) ole vielä pelikykyinen. Positiivisenä uutisena on keskikentän Greg Bolgerin (1 maali) paluu pelikiellostaan.
St.Patricks on näistä pelaajamateriaaliltaan selvästi parempi joukkue. He ovat kuitenkin pelanneet jo kuusi, yhdestätoista ottelustaan tasan. Bray on voittanut kolme edellistä matsiaan, mutta vastustajat ovat kaikki olleet sarjan neljän viimeisen joukkueen joukosta.
Ennuste: 16% – 26% – 58%

30. Shamrock – Drogheda  X   kerroin 3,65
Joukkueet ovat tasapistein Irlannin Liigan kolmannella ja neljännellä sijalla. Molemmilla joukkueilla on viidestä viime ottelusta kertynyt kolme tasuria, yksi voitto ja yksi tappio. Shamrock hävisi viimeksi sarjakärki Sligolle vieraissa 3-0. Drogheda pelasi vieraskentällä 1-1, Bohemiansin kanssa. Viime kaudella Shamrockin nimiin menivät kaikki neljä keskinäistä ottelua. Tämä kun on toisen kierroksen alku, niin on ehditty jo kerran pelaamaan tälläkin kaudella vastakkain ja tuon ottelun voitti Shamrock vieraskentällä 1-2.
Shamrock oli ennakkosuosikki totutusti kauteen lähdettäessä, mutta nyt näyttää siltä, että Sligo on ylitse muiden – eroa näihin joukkueisiin on ensimmäisen neljänneksen jälkeen kertynyt jo 8 pistettä. Drogheda sen sijaan on ylittänyt odotukset ja peli on kulkenut viime aikoina mallikkaasti. Shamrockilta lensi kasi äijää punaisella kortilla ulos viime pelissä ja he missaavat tämän matsin. Nuo miehet ovat: Keskikentän Chris Turner (1 maali kaudella) ja puolustaja Graham Gartland. Keskikentän Ronan Finnin (2 maalia) ja puolustaja Sean Gannonin pelikunto arvioidaan vasta pelipäivänä. Puolustaja Ken Oman (1 maali) palaa pelikieltonsa jälkeen nyt Shamrockin kokoonpanoon. Tiedossani ei ole uusia poissaolijoita Droghedan joukkueesta. Tulossa tasainen ottelu ja viimeaikaiset tulokset viittaisivat vahvasti tasuriin.
Ennuste: 61% – 23% – 16%
                                
                                             Tallaght Stadium, Dublin (Shamrock Rovers)

Kohteeseen 12 Härmä – JIlves ennakko Härmän kotisivuilta:

 Härmä Kaurialan kotiavaus perjantaina!
 16.05.2012 12:25
Härmä korkkaa Kaurialan sametin perjantaina 18.5 klo 19:00 isännöimällä Jämsänkosken Ilvestä. Kaksi ensimmäistä kotiotteluaanhan Härmä tahkosi Säästöpankki-areenan tekonurmella, ottaen voiton Kiistosta (3-1) ja pelaten Jazzin kanssa tasan (1-1). Tämän jälkeen Härmä on vieraillut kahdesti Vaasassa, Kiistoa vastaan ottelu päättyi tasan 2-2 ja VIFK pöllytti Härmää 3-0 lukemin. Kasassa on siis neljästä ensimmäisestä pelistä yksi voitto, kaksi tasuria ja yksi tappio maalierolla 6:7
Jämsänkosken llves on pelannut vasta kaksi ottelua tällä kaudella. Avausottelussa Jilves kärsi enemmän kuin kirvelevän 1-0 tappion VIFK:ille Botniahallin tekonurmikentällä, kun Jonas Pitkäkangas pääsi upottamaan pallon Jilveksen maaliin 90+4. Avausottelun jälkeen Jilveksellä oli tarkoitus pelata P-Iiroja vastaan, mutta kentän huono kunto pakotti tekemään ottelusiirron, joten Jilvekselle tuli väliviikko. Tämän jälkeen FC Jazz kävi hakemassa kolme pistettä 0-2 voitolla Jämsänkoskelta, eli Jilves on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa maalierolla 0:3

Jämsänkosken Ilves oli viime vuonna Vihtavuoren Pamauksen reserviseura, mutta kauden päätteeksi ViPa luopui Kakkosen paikastaan ja se siirrettiin Jilvekselle. Myös iso osa ViPan pelaajia siirtyi Jilveksen riveihin, joten tämän vuoden Jilves on viime vuoden ViPan, Jilveksen sekä FC Vaajakoskelta(tippui Kolmoseen) haalittujen pelaajien sekoitus.
Härmän terveystilanne otteluun lähdettäessä on hyvä. Ainoastaan lonkkavammainen Jussi-Pekka Sorri on varmuudella sivussa ottelussa. Täytyy vain toivoa, että tämän päivän valmistavat treenit Pullerin perunapellolla ei tuo lisäloukkaantumisia!