Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 6. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 6.4.2012



09. Watford – Blackpool  1  kerroin 2,35

Watford on Championshipissä 11., Blackpool viides – eroa 6 pistettä. Isännät ovat voittaneet 3 ottelua putkeen, viimeksi kaatui Leeds vieraissa 0-2. Blackpool voitti viimeksi kotonaan vakuuttavasti sarjakärki Southamptonin 3-0. Sen pelit ovat sujuneet kovin vaihtelevissa merkeissä viime aikoina. Joulukuussa Blackpoolissa pelattiin vastaava ottelu 0-0 tuloksella.



Watford on tällä kaudella pelannut kotonaan top-6 joukkueita vastaan seuraavasti: 1 voitto – 1 tasuri – 1 häviö. Blackpool on pelannut keskikastin joukkueita vastaan vieraissa näin: 4 v. – 3 t. – 4 h.



Watfordin puolustaja Mariappa missaa pelin, nilkkavamman takia. Blackpoolilla on huolia hyökkääjiensä kanssa; Roman Bednar on loukkaantuneena ja konkari Kevin Phillipsin pelaaminen on epävarmaa.

Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 36% - 28% - 36%



28. Barnsley – West Ham  2  kerroin 1,65

Barnsley 18. Championshipissä, West Ham kolmas. Barnsleyn viiteen edelliseen otteluun mahtuu 4 tappiota. Viimeksi se hävisi viikonloppuna Ipswichille vieraissa 1-0. West Ham on saanut viidestä viime pelistään vain yhden voiton ja on pudonnut suoran nousijan paikalta. Viimeksi se hävisi kotonaan kovalle nousukamppailu kilpailijalleen, Readingille 2-4. Joulukuussa West Ham voitti kotonaan Barnsleyn 1-0.



Barnsley on tällä kaudella pelannut top-6 joukkueita vastaan kotonaan seuraavasti: 1 – 1 – 1. West Ham on pelannut vieraissa bottom-6 ryhmää vastaan: 4 v. – 1 t. – 0 h.



Barnsleyllä ei ole uusia loukkaantumishuolia, mutta se on edelleen ilman seitsemää ykkösjoukkueen pelaajaa. Näihin lukeutuu ykkösmaalivahti Luke Steele. Mark Noble on poissa West Hamin keskikentältä, mutta Papa Bouba Diop palaa takaisin sairastuvalta. West Ham on näistä selvästi parempi ryhmä ilman Barnsleyn loukkaantumissumaakin, eikä se halua päästää kärkikaksikkoa karkaamaan lopullisesti.

Ennuste lopputulemasta: 20% - 25% - 55%







52. Standard Liege – Anderlecht  2  kerroin 2,10

Belgian pääsarjan yläloppusarjaa, jossa pelaa kuusi parasta. Standard on neljäntenä ja Anderlecht johtaa – eroa 9 pistettä. Standard pelasi surkeasti viime kierroksella ja hävisi vieraissa Gentille 3-0. Anderlecht pelasi hengettömän esityksen jälkeen 1-1 kotitasurin Kortrijkin kanssa. Viimeksi Anderlecht hävisi sarjassa 9.12. Helmikuun kahdestoista päivä pelattiin täysin sama ottelu; sen voitti Anderlecht 1-2.



Standardin kotisaldo top-6 joukkueita vastaan tällä kaudella: 2 voittoa – 2 tasuria – 1 häviö. Anderlechtin vierassaldo top-6 joukkueita vastaan: 3 v. – 1 t. – 1 h.



Tämä on Belgian klassikko-ottelu; kahden suuren kohtaaminen. Asetelmat ovat tällä kaudella kuitenkin yksipuolisemmat kuin aikoihin. Standardilla ei ole tällä kaudella läheskään niin laadukas pelaajamateriaali, kuin Anderlechtillä. S:n joukkue on nuori ja varsinkin puolustus oli viimekin ottelussa tuuliajolla. Lisäksi heiltä on loukkaantuneena tärkeä hyökkääjä Cyriac. Anderlecht taisi kärsiä motivaatio-ongelmista edellisessä pelissä Kortrijkia vastaan – todella vaisu eka puoliaika. Tähän klassikkoon Anderlecht kuitenkin syttyy.

Arvio: 31% - 28% - 41%



53. Beerschot – Lokeren  2  kerroin 2,50

Belgian sarjan keskikasti on jaettu kahteen lohkoon – panoksena on Europa Liigan paikka ensi syksyksi. Pisteet nollattiin – vasta yksi kierros pelattu. Ekan ottelunsa Beerschot hävisi Monsille vieraissa 2-0. Lokeren pelasi kotonaan tasurin Waregemin kanssa 1-1. 18.3. pelattiin täysin sama ottelu ja se päättyi 2-2.



Beerschotin kotisaldo keskikastin joukkueita vastaan: 2 v. – 2 t. – 0 h.. Lokerenin vierassaldo bottom-6 joukkueita vastaan: (johon vastustaja ehkä huonoin perustein kuuluu, koska uusi sarja vasta alkoi ja nollattiin pisteet) 2 v. -  4 t. – 0 h.



Lokerenilla ei ole tässä sarjassa enää panosta, kun se voitti pari viikkoa sitten cup-finaalin ja selvitti tiensä Euroopan kentille. Silti se pelasi raporttien mukaan pirteän pelin kotonaan, cup-juhlien jälkeen ja päätyi tasuriin. Beerschot pelasi edellisen tappio-ottelun uuden managerin alaisuudessa, kun Mathijssen sai potkut. Esitys oli entisen apulaisvalmentaja De Corten alaisuudessa surkea. Nyt annetaan nuorille peliaikaa ja seuran johto ilmoitti, ettei odota tältä kaudelta enää tuloksellisesti mitään. B:n Maalivahti Stijnen on edelleen loukkaantuneena ja kkp. Özturk on pelikiellossa. Muistetaan kuitenkin, että Beerschot ottaa pisteensä pääsääntöisesti kotikentältään.

Ennuste: 37% - 28% - 35%





59. Monaghan – Drogheda  2  kerroin 2,00

Monaghan on Irlannin liigassa viiden kierroksen jälkeen 11., Drogheda kolmantena – eroa jo 8 pistettä. Monaghan hävisi viimeksi UCD:lle vieraissa 3-2. Heillä ei ole vielä voittoa liigassa. Droghedalla on kolmen ottelun voittoputki meneillään ja viimeksi kaatui kova Derry kotona 2-0.



Monaghan on hävinnyt ainoan tällä kaudella käymänsä kotiottelun top-6 klubeja vastaan. Drogheda on voittanut molemmat käymänsä vierasottelut bottom-6 joukkueita vastaan.



Nousijajoukkue Monaghania kävi katsomassa ekassa liigaottelussa kotona, Gortakeeganilla 1 500 katsojaa, mutta kun pelit ovat lähteneet huonosti käyntiin, tuli toiseen vain 750. Onkohan kotijoukkueella pelillisiäkään edellytyksiä säilyä sarjassa? Ottelussa on huomattava määrä ylimääräistä latausta, sillä Monaghanin entinen pitkäaikainen manageri, Mick Cooke luotsaa vierailijoita. Hänen äkillisestä seuranvaihdosta aikanaan ei Monaghanin kannattajat pitäneet. Viisi Monaghanin nousun kannalta tärkeää pelaajaa on nyt siirtynyt Droghedan riveihin. Loukkaantumisrintamalta ei mitään mainittavampaa tiedossa.

Ennuste: 26% - 28% - 46%





60. Setubal – Guimaraes  1  kerroin 2,70

Kotijoukkue Portugalin liigassa yhdeksäs, vierailija kuudes – eroa 12 pistettä. Kummatkin ovat hyvässä vireessä ja viiden viimeottelun tilasto näyttää joukkueilla samanlaiselta. Kummallakin on allaan kaksi peräkkäistä voittoa. Marraskuussa Guimaraes voitti kotonaan vastaavan ottelun 3-0.



Setubal on pelannut top-6 tiimejä vastaan kotonaan seuraavin tuloksin: 1 v. – 1 t. – 2 h. Guimaraesin vieraspeleistä keskikastin porukoita vastaan on tullut yksi voitto ja yksi tappio, ei tasapeliä.



Setubal on löytänyt pelinsä ja hyvän kokoonpanon, valmentajavaihdoksen jälkeen. Seitsemästä viime pelistä on tullut neljä voittoa. Tammikuun siirtoikkunan aikana joukkuetta uusittiin ja se on tuottanut tulosta. Heidän maalivahtinsa, Diego on esittänyt erinomaisia otteita. Setubalilta puuttuu ottelusta keskikentän Leal ja Goncalves, mutta tärkeä hyökkääjä Meyong on takaisin terveiden kirjoissa. Myös Guimaraesin peli on näyttänyt todella hyvältä ja tuloksia on tullut. Heiltä puuttuu hyökkääjä Toscano ja puolustaja Olimpio. Heidän paras hyökkääjänsä, Edgar palaa kentälle.
Arvio: 32% - 31% - 37%
              Gortakeegan (Monaghan United)