Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 7. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihje 7.4.2012



4. Sunderland – Tottenham  1  kerroin 3,00

Sunderland valioliigassa yhdeksäs, Tottenham neljäs – eroa 17 pistettä. Sunderlandin peli on sujunut vaihtelevissa merkeissä – viimeksi tuli hieno 3-3 tasuri Manc.C:n kentällä.Tottenhamilla on kahden ottelun voittoputki, joista ensimmäinen tosin cupista. Aprillipäivänä kaatui Swansea kotipelissä 3-1. Joulukuussa T. voitti kotikentällään S:n 1-0.



Sunderlandin kotisaldo top-6 joukkueita vastaan: 1 voitto – 0 tasuria – 3 häviötä. Tottenham keskikastin tiimejä vastaan tällä kaudella: 3 v. – 2 t. – 2 h.



Joukkueilla ei ilmoitettu uusia poissaolijoita. Sunderland pelasi hienosti Cityä vastaan ja oli jo 1-3 johdossa. He liikuttivat palloa huippujoukkuetta vastaan hyvin ja nyt on odotettavissa vielä parempaa kotona heikompaa vastustajaa vastaan. Tottenham on ollut viime aikoina huono vierailija ja viimeisin vierasvoitto onkin viime vuoden puolelta, joulukuulta.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 29% - 27% - 44%



13. Cesena – Bologna  2  kerroin 2,05

Cesena viimeisenä Serie-A:ssa, Bologna neljästoista – eroa 17 pistettä. Cesenalla on kaksi tasapeliä putkeen, Bolognalla taas kaksi tappiota. Cesena pelasi viimeksi 0-0 heikon Leccen vieraana. Bologna hävisi Palermolle kotonaan 1-3. Marraskuussa Cesena yllätti Bolognan vieraissa 0-1.



Cesena kotonaan keskikastin joukkueita vastaan 0 v. – 3 t. – 3 h. Bologna vieraissa häntäporukoita vastaan: 1 v. – 1 t. – 2 h.



Cesenalla on surkea tilanne – joukkue on erottanut jo 3 valmentajaa tällä kaudella, mutta pisteitä ei ole vain alkanut tippumaan. Lisäksi joukkueen ennestäänkin ohutta materiaalia koetellaan todella, sillä paha loukkaantumissuma on iskenyt. Joukkueelta on loukkaantuneena keskikenttäpelaajat: Parolo, Martinez ja Guana. Hyökkääjä Iaquinta on myös loukkaaneena. Keskikentän Pudil ja legendaarinen romanialaishyökkääjä Adrian Mutu ovat pelikiellossa. Bolognalta puuttuu kkp. Krhin. Kolme miestä kuitenkin palaa pelikiellosta: p. Raggi ja tärkeät keskikenttäpelaajat Perez ja Mudingayi.



En olisi koskaan uskonut, että suosittelisin Bolognan vierasvoittoa ketään vastaan, mutta Cesenan tilanne on kaikilta osilta huono. Lisäksi pitää ottaa huomioon, että tämä on lähes paikallisottelu.

Ennuste: 25% - 29% - 46%



18. Atalanta – Siena  1  kerroin 2,20

Kotijoukkue Serie-A:ssa sijalla 11, vierailija kolmastoista – eroa piste. Atalantan 8 ottelun tappioton putki katkesi viime viikonloppuna, kun se hävisi Cagliarille vieraissa 2-0. Siena voitti viimeksi kotonaan Udinesen 1-0, viimeajat se on pelannut vähämaalisesti ja vaihtelevalla lopputuloksella. Marraskuussa Sienassa nämä pelasivat 2-2.



Atalanta kotonaan keskikastin joukkueita vastaan tällä kaudella: 3 – 2 – 0, voitot ensin mainittuina. Siena vieraissa keskikastia vastaan: 0 v. – 3 t. – 2 h.



Atalantan puolustaja Masiello pidätettiin viikolla, epäiltynä viime kaudella tapahtuneesta lahjusten ottamisesta. Kotijoukkueelta puuttuu loukkaantuneet: Kkp. Brighi ja h. Marilungo. Liäksi heidän paras maalintekijänsä Denis on epävarma tapaus. Sienan keskikentän Brienza on pelikiellossa ja paras maalintekijä Calaio on loukkaantuneena.



Siena lähtee taas puolustamaan ja ottelussa ei nähdä kuin 1 tai 2 maalia. Tylsä ottelu siis tiedossa, mutta pisteet jäävät Atalantalle kotikenttäedun turvin.

Arvio: 40% - 36% - 24%



77. TsSKA – Anzhi  2  kerroin 4,8

Kotijoukkue Venäjän sarjassa toisena, vierailija seitsemäntenä – eroa 6 pistettä. Kumpainenkin on pelannut hyvin vaihtelevalla menestyksellä tämän vuoden – eikä tyytyväisyyttä tuloksiin löydy kummastakaan leiristä. TsSKA pääsi viime ottelussa vain tasuriin vieraissa Kubania vastaan. Anzhi hävisi viimeksi vieraissa Rubinille 1-0. Anzhi voitti viimeisimmän keskinäisen ottelun kotonaan 2-1.



TsSKA:lla on ollut viime aikoina 3 tärkeää miestä loukkaantuneena: Akinfeev, Honda ja Dzagoev. Uusimpina poissaolijoina ovat puolustaja Berezutskiy ja pelikiellossa oleva ruotsalainen kkp. Wernbloom.



TsSKA ei ole vakuuttanut viime otteluissaan passiivisilla ja epävarmoilla otteillaan. Nyt on kuitenkin lähes pakkovoiton paikka, sillä eroa johtavaan Zenitiin on kertynyt jo 9 pistettä. Ökyseura Anzhi on kaavaillut ensi kauden hyökkäysparikseen Messiä ja Ronaldoa. Heillä on kuitenkin jo mm. Samuel Eto´o ja Yuri Zhirkov. Valmennuksesta vastaa maailman toiseksi paras valmentaja, Guus Hiddink. Tätä suosittelen päivän pommiksi koska kyseessä on kuitenkin kaksi huippuseuraa ja TsSKA:n peli ei ole näyttänyt oikein hyvältä viime aikoina.

Ennuste lopputulemasta: 54% - 27% - 19%







145. D.C.United – Seattle  1  kerroin 2,50

MLS on jaettu kahteen konferenssiin ja nämä joukkueet ovat omissaan kuudensia. D.C. 4 ottelua – 4 pistettä, Seattle 3 ottelua – 6 pistettä. D.C:llä on ollut tosi kova alkuohjelma, mutta viimeksi kaatui kuitenkin kova Dallas Washingtonissa 4-1. Seattle hävisi viimeksi yllättäen San Joselle kotonaan 0-1. Viime kauden keskinäisissä mittelöissä, kumpikin voitti kotipelinsä.



Loukkaantuneita on Seattlella enemmän – 10 miestä on ilmoitettu joko loukkaantuneiksi tai epävarmoiksi tapauksiksi, mutta varmaan noista puolet on kokoonpanossa. D.C:llä vastaava mahdollisten poissaolijoiden luku on 7. D.C:ltä puolustaja McDonald sai varoitustilinsä täyteen viime ottelussa. Entisen Tanskan maajoukkuepelaajan John Sivebaekin poika, Christian teki debyyttinsä Seattlen riveissä viime ottelussa, Midtjyllandista tulonsa jälkeen.



D.C:n edellinen matsi oli valmentajankin mukaan nappiottelu, mielenkiintoista nähdä jatkaako joukkue siitä, mihin edellisessä ottelussaan jäi? Seattle perinteisesti kivikova kotona, mutta heikompi vieraissa.

Arvio: 38% - 30% - 32%







148. San Jose – Vancouver  1  kerroin 1,90

MLS-liigan San Jose on kerännyt neljästä ottelustaan 9 pistettä. Vancouver on kerännyt neljästä matsista 8 pojoa.San Josella on allaan kahden ottelun voittoputki, joista viime kierroksella tullut 0-1 vierasvoitto, hyvästä kotijoukkueesta, Seattlesta oli kova juttu. Vancouver voitti kaksi ekaa matsiaan ja sen jälkeen on pelannut kaksi 0-0 peliä. Viime kaudella kummatkin keskinäiset päättyivät tasan.



Molemmilta puuttuu muutama mies ja huomio kiinnittyy Vancouverin hyökkäyspoissaoloihin; Kaksi hyökkääjää on ilmoitettu varmoina poissaolijoina ja yksi on kiikun kaakun, sekä lisäksi hyökkääjä Atiba Harris otti viime matsissa varoituksen ja varoitustili tuli täyteen.



Tässä kohtaa kaksi vähiten maaleja sarjassa toistaiseksi päästänyttä joukkuetta. San Jose on päästänyt yhden maalin, Vancouver ei vielä ainoatakaan. Viime ottelussa Philadelphiassa, kotijoukkue ampui kaksi laukausta maalia kohti – Vancouver ei ainoatakaan. Vancouverin peli on palonsiirtelyä pelaajalta toiselle ja kun päästään lähelle rankkualuetta, syötetään aina yksi syöttö liikaa, eikä laukausta tule. Kaikki merkit viittaavat 0-0 peliin, mutta uskon, että SJ, hyvänä kotijoukkueena tekee maalin ja V ei.
Ennuste: 49% - 29% - 22%
                Stadium of Light, Sunderland