Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 5. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 5.4.2012



54.Silkeborg – AGF  1  kerroin 2,20

Tanskan Superliigaa. Silkeborg kuudes, AGF viides – eroa kaksi pistettä. Silkeborgilla allaan 2 peräkkäistä tasuria, itseään kovempia vastaan. AGF hävisi maanantaina kotonaan heikommalleen eli SönderjyskE:lle 1-3. Marraskuussa Silkeborg haki AGF:ltä vieraspisteet 0-2.



Silkeborgin kotitilasto top-6 seuroja vastaan tällä kaudella on 1-3-1, AGF:n vierastilasto top-6 klubeja vastaan on 2-3-0 voitot ensin mainittuina. Kyseessä on toisiaan lähellä sijaitsevat kaupunkit. Uskon, että tasaisessa parissa parempi pelivire on Silkeborgilla.

Vetotoimistojen puntarointi: 42% - 29% - 29%



97. Varese – Pescara  1  kerroin 2,30

Italian Serie-B:n ottelu. Kotijoukkue kuudentena, vierailija neljäntenä – eroa 10 pistettä. Varesella on tappio allaan ja Pescaralla kaksi peräkkäistä tappiota. Kummankin joukkueen otteet ovat ailahdelleet viime aikoina ja kunto on hieman alavireinen. Marraskuussa Pescara löi Varesen kotonaan 3-1.



Varesen tilasto top-6 joukkueita vastaan kotonaan 3-1-0, voitot ensin. Pescaran vierassaldo top-6 tiimejä vastaan 1-1-1. Tämä tilasto puoltaisi kotivoittoa, vaikka Pescara onkin suhteellisen hyvä vierasjoukkue.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 41% - 27% - 32%



101. Valencia – AZ+1  1  kerroin 2,00

Eurooppa Leaguen puolivälierä. Ensimmäisen osan voitti AZ kotonaan 2-1. Valencia Espanjassa kolmantena, AZ Hollannissa toisena. Valencia elää heikkoa kautta; edellinen voitto on viiden ottelun takaa. Edellisessä ottelussaan kummatkin joukkueet pelasivat tasan.



Keskuspuolustaja Adil Rami tehnee paluun loukkaantumisen jäljiltä Valencian joukkueeseen. AZ:n hyökkääjä Roy Beerens kärsii loukkaantumisesta ja jäänee pois matsista.

Ennakointi peruskohteelle, ilman tasoitusta: 67% - 21% - 12%



102. Metalist – Sporting  2  kerroin 3,30

Eurooppa Liigan puolivälierä. Ensimmäisen osan Sporting voitti kotonaan 2-1. Metalist Ukrainan liigassa kolmantena, Sporting Portugalin liigassa viidentenä. Metalist on kompuroinut pahasti kotimaansa liigassa viime aikoina – viimeksikin tuli vain kotitasapeli Kryvbasia vastaan. Sportingilla on nyt kolmen ottelun voittoputki.



Metalistilla on suuria kokoonpanohuolia tähän otteluun: Fininho on loukkaantuneena ja kolme miestä nappasi varoitustilinsä täyteen Portugalissa: Keskuspuolustajat Gueye ja Torsiglieri ja kapteeni, keskikenttäpelaaja Cleiton Xavier.



Molemmat ovat kovia kotijoukkueita Euroopan kentillä, mutta onko sittenkin Metalistin poissaolot liian raskaat? Luvassa paljon maaleja.

Arvio: 47% - 27% - 26%





104. Hannover – Atletico Madrid  1  kerroin 2,70

Eurooppa Liigan puolivälierissä kohtaavat nämä kaksi kivenkovaa kotijoukkuetta. Hannover Saksassa viides, Atletico Espanjassa seitsemäs. Kummallakin kotivoitto allaan heikompaa vastustajaa vastaan, kotimaan sarjassa. Hannoverin kotisaldo on tällä kaudella 8-6-0 eli ei tappiota. Ensimmäinen osa Madridissa päättyi Atleticon vain 2-1 voittoon.



Atleticolta puuttuu 3 tärkeää miestä ottelusta: Arda Turan, Gabi ja Juanfran. Tämä lisää merkittävästi kotijoukkueen voittomahdollisuuksia. Turan on hyökkäävä laitalinkki, joka aiheutti ongelmia Hannoverille eka osassa. Gabi on keskikentän keskustassa. Juanfran on oikea laitahyökkääjä.

Arvio: 32% - 27% - 41%





122. Dallas – New England  2  kerroin 4,40

MLS-liigan Dallas on kerännyt neljästä ottelustaan neljä pistettä. New England neljästä ottelusta kuusi pistettä. Dallas on yksi sarjan ennakkosuosikeista ja New England etukäteen ajateltuna keskikastia. Viime ottelussaan Dallas romahti täysin ja NE teki jättiyllätyksen. Dallasilla on nyt kaksi tappiota allaan, kun se viimeksi hävisi D.C.Unitedille peräti 4-1, vaikka lähti suosikkina tuohon otteluun. New England puolestaan löi vieraskentällä sarjan ennakkosuosikin ja hallitsevan mestarin, Los Angelesin 1-3. NE sai tuohon otteluun hyvän alun, sillä jo vartin jälkeen se johti 0-2. Viime kaudella kumpikin voitti keskinäisissä kotiottelunsa.



Dallasilta viime pelissä ajettiin ulos kkp. Daniel Hernandez ja hän on pelikiellossa. Myös p. Jair Benitezin korttitili täyttyi ja pelikielto on päällä.



Vaikka Dallas on parempi joukkue on tässä yllätysidea, hyvällä kertoimella. MLS on kuitenkin tasaisempi kuin Euroopan huippuliigat ja etukäteen heikompi voi voittaa, jos peli vaan kulkee ja vastustaja yskii.
Ennuste: 54% - 26% - 20%