Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 3. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 3.4.2012



54. Burnley – Birmingham  1  kerroin 2,70

Burnley Championshipsin 16., Birmingham neljäs.



Joukkueiden kunto on ollut viime aikoina vaihteleva, mutta viime kierroksella kummatkin onnistuivat: Burnley voitti Portsmouthin vieraissa peräti 1-5 (2 maalia lisäajalla) ja Birmingham voitti vieraissa Doncasterin 1-3. Marraskuussa Birmingham voitti Burnleyn kotonaan 2-1.



Tässä pelaa vastakkain kaksi joukkuetta, jotka ovat päästäneet vähiten eri nimisiä äijiä kentälle, kummaltakin on käynyt kauden aikana kentän puolella 25 miestä.



Birmingham on nimennyt samat miehet, kuin edellisessä ottelussa – toki heiltä on 4 miestä pitkäaikaispotilaina. Burnleyn hyökkääjä Martin Paterson loukkaantui viime matsissa ja on poissa. Lisäksi kaksi puolustajaa ovat epävarmoja tapauksia.



Birminghamin vieraspelit keskikastin joukkueita vastaan ovat tuottaneet: 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 häviötä.

Burnleyn kotipelit kärkikuusikon joukkueita vastaan: 1 voitto, 2 tasapeliä ja 1 tappio.



Vetotoimistojen arvio: 31% - 28% - 41%





55. Brentford – Oldham  1  kerroin  1,70

Brentford League Onessa 9., Oldham 14. – eroa 8 pistettä.



Kotijoukkue on saanut pelinsä rullaamaan ja tilillä 3 peräkkäistä voittoa – viimeksi kaatui kova MK Dons vieraissa 1-2. Oldham on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin. Syyskuussa Brentford haki pisteet Oldhamista 0-2.



Brentford jatkanee samalla miehistöllä, paitsi että laitahyökkääjä Weston, joka teki maalin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, saattaa tehdä paluun. Clayton Donaldson on kuuma mies tällä hetkellä – hän on tehnyt maalin kolmessa viime ottelussa. Oldham ei vielä maanantaihin mennessä ole saanut varmistusta puolustaja Reece Brownin jatkosta – lainasopimus Manc:U:n kanssa päättyi viime otteluun ja hänen jatkonsa Oldhamin joukkueessa on epävarmaa.



Brentfordin kotisaldo keskikastin joukkueita vastaan: 3 voittoa. – 3 tasan – 3 tappiota. Oldham vieraissa keskikastia vastaan: 3 v. – 2 tasan – 5 tappiota.



Kotijoukkue pyrkii vielä kovasti nousukarsintoihin – Oldham keräilee pisteitä uusiakseen sarjasopimuksen.



Arvio: 48% - 27% - 25%





56. Orient – Huddersfield  X  kerroin 3,10

Orient League Onessa 18., Huddersfield neljäs.



Kuntokäyrä molemmilla vaihteleva, kumpikin hävisi viime kierroksella kovalle vastustajalle. Syyskuussa pelattiin Huddersfieldissä 2-2.



Huddersfieldillä ei uusia miestappioita, kolme vanhaa jatkaa loukkaantumistuvalla. Orientilla on maalivahtiongelmia; kaksi molaria on ollut yhtä aikaa loukkaantuneina, nyt se hankki lainamiehen maalivahtiosastolle. Puolustaja Cuthbert loukkaantui viime ottelussa, eikä pelaa nyt, mutta hänelle tulee paikkaajaksi pelikieltonsa kärsinyt Dickson. Pari muuta miestä on mahdollisesti myös poissa.



Orient kotonaan top 6 joukkueita vastaan: 1 voitto, 1 tasan, 3 tappiota. Huddersfield vieraissa keskikastin joukkueita vastaan: 2 voittoa – 7 tasan – 0 tappiota.



Ennuste: 27% - 28% - 45%



58. Newport – York  2  kerroin 2,10

Newport Konferenssin 20., York neljäs.



Kotijoukkueella voitto edellisestä ottelusta, vierailijalla voitto kahdesta viimeisestä matsista. Kummatkin ovat pelanneet ihan OK viime aikoina. Joukkueet eivät ole pelanneet keskenään tällä kaudella.



Newportin kotipelit top-6 joukkueita vastaan: 1 voitto, 3 tappiota. Yorkin vieraspelit häntä-6 joukkueita vastaan: 4 voittoa, yksi tasapeli.



Nämä joukkueet kohtaavat kevään aikana kolmasti ja kaikki kohtaamiset ovat huipputärkeitä. Kahdesti he taistelevat sarjassa; Newport tarvitsee pisteitä säilymiseen, York nousukarsintoihin pääsemiseksi. Kolmas kohtaaminen on Toukokuun FA-Trophyn finaali Wembleyllä, johon nämä hiljan selvisivät.



Ennuste: 30% - 28% - 42%







59. Gateshead – Luton  1  kerroin 2,60

Gateshead Konferenssissä yhdeksäs, Luton kuudes – eroa kolme pistettä.



Kummallakin tappiot alla. Gateshead on pelannut vaihtelevasti, mutta Luton tuloksien valossa surkeasti – viimeisestä voitosta on kauan aikaa. Luton voitti lokakuussa sarjassa G:n 5-0 ja 25.2.12 FA Trophyssa myöskin kotipelinsä 2-0.



Tärkein uutinen miehistöjen osalta on se, että Luton antoi viikonloppuna kenkää manageri Gary Brabinille. Syynä viimeaikaiset huonot tulokset; vain yksi voitto seitsemässä viimeisessä Konferenssimatsissa. Hänet korvaa tilapäinen valmentajakaksikko. Lutonilla ei ole uusia loukkaantumisia ja pari miestä palaa pienten vammojen jäljiltä kokoonpanoon. Gatesheadillä on suuria miehistöongelmia, kun yksi hyökkääjä aloittaa pelikieltonsa ja loukkaantuneena on ennestään 2 hyökkääjää ja 3 muuta kenttäpelaajaa.



Gatesheadin tilasto top-6 joukkueita vastaan kotona: 2 –1 – 2. Luton keskikastin porukoita vastaan vieraissa: 4 – 3 – 2, voitot ensin mainittuna.



Näin netissä, kun Luton hävisi perjantaina kotonaan Yorkille 1-2. Luton johti vielä 12 minuuttia ennen loppua, mutta sitten tuli kahden maalin notkahdus ja lopussa kova loppurutistus vielä. Luton on hyvä joukkue, jolla on ollut ehkäpä itseluottamusongelmia viimeaikoina. Uskon, että se taistelee vielä tosissaan noususta,



Ennuste: 31% - 28% - 41%



60. Lincoln – Cambridge 1  kerroin 2,20

Lincoln Konferenssin 17., cambridge 11. – eroa 15 pojoa.



Lincolnille on sattunut vastustajiksi viime aikoina vähän heikompia joukkueita, niinpä tilillä jo 3 peräkkäistä voittoa. Cambridgen edellinen voitto on viiden ottelun päästä. Viimeksi tuli kotitasapeli sarjakakkosta, Wrexhamia vastaan. Lokakuussa Cambridge voitti kotonaan L:n 2-0.



Cambridgen valmentaja vaihtoi 4 miestä edellisen ottelun avaukseen ja se toimikin hyvin. He hankkivat viime viikolla Unkarilaisen maalivahdin lainasopimuksella, joka lisää kilpailua maalinsuulla.



Lincolnin kotisaldo keskikastia vastaan: 4 – 3 – 3. Cambridgen vierassaldo keskikastia vastaan: 1 – 3 – 4. Voitot mainittu ensin.



Arvio: 41% - 29% - 30%





64. Bayern – Marseille  2  yli 3 maalia  kerroin 2,25
Mestareiden liigan puolivälierien ensimmäinen osa päättyi Bayernin 0-2 vierasvoittoon. Nyt otetaan riskejä ja tehdään maaleja. Kotijoukkue niitä osaa tehtailla.