Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 2. huhtikuuta 2012

:
Pitkävetovihje 2.4.2012



Täksi päiväksi en löytänyt Veikkauksen listalta oikein mitään järkevää pelattavaa.  Tiistain lista näyttää vähän paremmalta.





30. Blackburn+1 – Manchester United  X  kerroin 3,65

Pelaan Unitedin yhden maalin voittoa, koska Blackburn panee tänään kovasti vahvemmalleen kampoihin. Blackburn on valioliigan 17.,

Manc.U. johtaa. Blackburn on pelannut tämän vuoden puolella pirteästi ja napsinut hyviä voittoja, viimeksi tuli kuitenkin 1-2 vierastappio Boltonille. M.U. voitti viime ottelussaan Fulhamin kotonaan 1-0 ja edellisesssä vieraspelissä Wolverhamptonin 0-5. Uudenvuodenaattona Blackburn jysäytti pommin, kun se voitti M.U:n vieraissa 2-3. B:n loukkaantumistilanne näyttää hyvältä – ainoastaan puolustaja Givet on epävarma. M.U:lla on tutut pitkäaikaispotilaat Vidicistä lähtien, eikä nanikaan taida vielä olla pelikunnossa. M.U. on voittanut viimeisistä 16:sta valioliigan vierasottelustaan 14. Vain kerran tällä kaudella valioliigaottelussa he ovat jääneet maaleitta. Rooney on tehnyt 17:ssa viime ottelussaan 17 maalia. Blackburn on hävinnyt 10:stä viime valioliigaottelustaan vain 4. Arvio tasoituksettomalle kohteelle:

10% - 19% - 71%



32. Sevilla – Mallorca+1  1  kerroin 3,05

Sevilla 9., Mallorca 13. Kummatkin joukkueet ovat viimeaikoina esittäneet pirteitä otteita. Sevilla on voittanut kaksi viimeistä otteluaan vieraissa 0-3. Mallorca hävisi viimeksi kotonaan Barcelonalle 0-2, mutta sitäennen tuli kaksi voittoa. Sevillalta on poissa vakiopuolustaja Navarro – hän on sekä loukkaantunut, että pelikiellossa, eikä todennäköisesti esiinny tässä pelissä. Varsinkin Sevillan tavoitteena on vielä nousta Euroopan kentille oikeuttaviin sijoituksiin. Marraskussa Mallorcalla pelattiin 0-0. Mallorca on perinteisesti kova kotijoukkue ja heikko vierailija. Arvio tasoituksettomalle kohteelle:

56% - 26% - 18%



AGF - Sönderjyske

. AGF Sønderjyske


Maanantai d. 02/04, kl. 19: 00, NRGi Park, Århusin

Erotuomari: Michael Tykgaard


SønderjyskE on jälleen kerran kun pohjoispuolella saatavilla NRGi Park maanantai-iltana. Tässä ovat odotetaan Super League numero neljä, AGF, jotka haettu viimeksi kolme pistettä FCM vastaan.


Mutta sønderjyske mukana myös meidän purjeet tuulen jälkeen Nizzan pyyntiponnistuksen ja kolme pistettä pois, Aalborg BK Viime viikonloppuna ja keskenään, niiden vaalea sininen Århusin oprykkerne hyvä tunniste. On kolme viimeistä ottelut sønderjyske voitti kaksi ja toistaa tasapeliä.


Tähän mennessä on tullut voitto ja Piirrä tällä kaudella, jos Haderslev molemmat ottelut toteutettiin.


Miten kolme pistettä vastaan AGF pitäisi saada?

-Se on tarpeeksi suunnilleen samalla tavalla AaB vastaan. Jos me kamppailevat juuri niin kovaa, hallitsee meidät pelin aikana ja kuivan pelata AGF kanssa, olemme hyvin, miten, sanoo päävalmentaja, Lars Søndergaard.


Mitä AaB torjunta, olisi yhdenmukaistettava?

-No ei niin paljon pidemmälle Me puuttuu joitakin pelaajat. Se ei ole, koska kaksi joukkuetta ero on niin suuri. AGF on todennäköisesti hieman AaB: n suhteellisen nuori henkilöstön rutiininomaisesti. Pieniä yksityiskohtia, jotka on korjattava.


Mitä tarkoitetaan sitä pelisi, että te teette ilman Antipas ja Vibe?

-Tämä tarkoittaa, että joka tapauksessa meillä tulee olla kaksi muiden toimijoiden kanssa. Ne, jotka tulevat pelin ei ole samat taidot kuin Antipas ja Vibe, mutta sen ei tarvitse olla viallinen. Tämä tarkoittaa sitä, että me mukauttaa pelin jälkeen niitä, joka alkaa sisällä ja miten se aikoo mennä, time will tell.


Conor oli kanssa alusta AaB vastaan-on, hän tietää toteutettava asteittain pitoon aloitus kokoonpano?

-Hän on esittänyt itse erittäin kaunis in. hän käynnistyi hyvä alku takaisin kesällä, mutta muuten on ollut vähän hiljaista ympärillään ja hän ei ole toiminut mahdollisimman paljon Super League. Mutta olemme hänelle on koulutuksen vastaavuus hieman edelleen takaisin kentällä, kuin hän tavallisesti toistetaan ja täällä hän teki hyvän muodon. Ja kun Thomas Hansen oli karanteeni AaB, let Conor get mahdollisuus ja kahvan vastaan hän todella. Niin hän tarkoitettu pankkien pt Lars Søndergaard päättyy.


Thanks again


Antipas ja Vibe on sekä karanteenin maanantain vastaavuus