Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 25.4.2012

Tänään ei paljoa pelattavaa Veikkauksen listoista löytynyt. Suomen Cupin matseissa on vaikea arvioida joukkueiden motivaatiota, mutta KuPS voisi olla hyvä idea, kun se taisi olla TPS:ää vastaan sunnuntaina niskan päällä. Huomioitavaa on ToPon Griffinin yhden ottelun pelikielto tänään - koriksessa yhden tärkeän äijän puuttuminen on merkittävämpää kuin esim. potkupallossa.

12. Lecce – Napoli  1  kerroin 2,80

Lecce 18., Napoli 5. – eroa 16 pistettä. Leccellä on meneillään kuuden tappiottoman ottelun putki. Viimeksi se pelasi sunnunnuntaina 1-1, sarjakolmosen Lazion vieraana. Napoli katkaisi lauantaina kolmen tappio-ottelun putkensa, voittamalla kotonaan heikon Novaran 2-0. Joulukuussa Napoli voitti kotonaan Leccen 4-2.

Lecce kotonaan tällä kaudella top-6 joukkueita vastaan: 1 voitto – 0 tasuria – 4 häviötä. Napoli vieraissa bottom-6 joukkueita vastaan: 2 v. – 2 t. – 1 h.

Molemmilla riittää panosta kauden viiteen viimeiseen otteluun; Napoli haluaa nousta Champions-Liigaan oikeuttaville sijoille ja Lecce haluaa nousta putoamisviivan yläpuolelle. Lecce on saanut pelinsä kulkemaan hienosti viime aikoina ja Napoli on ollut surkea. Tämä on kahden Etelä-Italian joukkueen välinen mittelö.

Leccellä ei ole tuoreita poissaolijoita. Napolilta puuttuu hyökkääja Pandev(6 maalia), pelikiellon vuoksi ja tiistaina tuli tieto, että myös kärki Lavezzi(9 maalia) missaa ottelun loukkaantumisen vuoksi.

Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 31% - 28% - 41%

              

32. Real Madrid – Bayern Munchen+1  1  kerroin 2,45

Champions-Liigan välierän toinen osa – ensimmäisen Bayern voitti kotonaan 2-1. Real johtaa Espanjan sarjaa, Bayern Saksassa toisena. Real on pelannut hyvällä menestyksellä viime kuukaudet, lauantaina se voitti vieraissa Barcelonan 1-2. Bayernilla on menossa kolmen tappiottoman ottelun putki, lauantaina se voitti vieraissa Bremenin 1-2.

Nämä ovat Euroopan ja maailman huippujoukkueita, muuta näiden välillä on kuitenkin selvä tasoero Realin hyväksi. Ero ei ole aivan yhtä suuri kuin Barcelonan ja Chelsean välillä – Barcelonahan oli eilen ja viime viikolla ainoa joukkue kentällä. Tästä ottelusta ei tule eilisen ottelun toisintoa. Tänään peli aaltoilee päästä päähän, mutta Real saa tililleen 70% maalintekopaikoista. Näiden välierien luonteeseen kuuluu, että jos pelin lähestyessä loppuaan toinen on menossa jatkoon – putoava joukkue pelaa hyvin avoimin ovin ja maaleja syntyy.

Diarra ja Carvalho ovat palanneet Realin harjoituksiin loukkaantumisístaan toivuttuaan.

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 17-Alvaro Arbeloa, 3-Pepe, 4-Sergio Ramos, 15-Fabio Coentrao; 14-Xabi Alonso, 6-Sami Khedira, 10-Mesut Ozil; 7-Cristiano Ronaldo, 9-Karim Benzema, 22-Angel Di Maria.



Bayern Munich: 1-Manuel Neuer; 21-Philipp Lahm, 17-Jerome Boateng, 28-Holger Badstuber, 27-David Alaba; 30-Luiz Gustavo, 39-Toni Kroos, 31-Bastian Schweinsteiger, 25-Thomas Mueller, 7-Franck Ribery; 11-Ivica Olic.



Ennuste peruskohteelle, ilman tasoitusta: 64% - 21% - 15%





39. Dallas – Salt Lake  2  kerroin 2,25

Dallas on MLS:ssä Läntisessä Konferenssissä viidentenä ja Salt Lake toisena – eroa 5 pistettä (SL:llä 1 ottelu enempi). Dallasin kahden ottelun voittoputki päättyi sunnuntaina, kun se hävisi vieraissa Vancouverille 1-0. Salt Lake on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Viimeksi se hävisi sunnuntaina vieraissa Konferenssijohtajalle, San Joselle 3-1. Viime kaudella kumpikin voitti toisensa kertaalleen kotonaan 2-0 ja kerran pelattiin Dallasissa 0-0.

Dallasin maalivahti Hartman kärsi sunnuntain ottelun alkuverryttelyssä selkäkivuista, eikä pystynyt pelaamaan. Kakkosmaalivahti Seitz pelasi toisen MLS-pelinsä ja esitys oli ihan OK. Nyt Kevin Hartmanin pitäisi pystyä pelaamaan. Real Salt Lakeltä ajettiin viime ottelussa kaksi äijää kentältä: Puolustaja Jamison Olave ja hyökkääjä Fabian Espindola. Nämä kaksi pelaajaa missaavat pelikieltonsa vuoksi tämän ottelun. Espindola on joukkueen ykköstykki tänä kautena kolmella maalilla.

Salt Lake on yksi sarjan kovimmista porukoista. Se tosiasia, että sillä on kaksi peräkkistä tappiota allaan, johtuu siitä, että se on joutunut kohtaamaan kaksi sarjan kovakuntoisinta porukkaa peräkkäin eli San Josen ja Kansasin. Dallasin suoritus on ollut lievä pettymys – ei taida joukkue olla kärkiporukoiden joukossa tänä vuonna.
Ennuste: 38% - 30% - 32%
                                             Estadio Santiago Bernabéu (Real Madrid)