Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 8. maaliskuuta 2012

Veikkauksen vihjeet 8.3.2012



60. Kalpa – Blues +1 suositeltu merkki:1 kertoimella 2,10
Kalpalla on ottelussa enemmän pelissä, sillä se haluaa säilyttää kärkipaikan runkosarjassa loppuun asti. Blues lähtee sääliplejareista tavoittelemaan mestaruutta. Kalpa on niin paljon parempi joukkue, että kannattaa pelata tämän yhden maalin tasoituksen kautta. Toteutumisprosentit peruskohteelle:
60% - 20% - 20%

62. Lukko – Jyp 2 kerroin 2,20
Tästä tullee tasainen ottelu; Jyp haluaa säilyä kuuden joukossa ja Lukko kymmenen joukossa. Päädyin suosittelemaan kakkosta kansainvälisen kerroinvertailun perusteella eli Veikkauksen kerroin ihan OK. Ja tässä nuo arvioidut voimasuhteet:
33% - 22% - 45%

66. Jokerit – Kärpät 2 kertoimella 3,2
Kaksi jättiläistä, joiden kausi ei ole mennyt ihan putkeen. Nyt runkosarjan vedellessä viimeisiä Kärpät on saalistanut kaksi pistettä Jokereita enemmän ja on juuri säälipleijariviivan yläpuolella. Jokerit on pelannut viime aikoina niin heikosti, että kakkosta kannattaa tällä kertoimella ehdottomasti pelata. Myös kv. kerroinvertailun voittomahdollisuudet tukevat tätä kuviota:
48% - 21% - 31%

79. Ilves- Hämeenlinna 2 kertoimella 2,2
Veikkaus on pudottanut Ilveksen kertoimen liian alas. Tässä Suomen Cupin ottelussa on kuitenkin ne lähtökohdat, että Ilves pelaa tulevalla kaudella kakkosessa ja H:linna ykkösessä. Aiemman harjoitusottelun voitti H:linna 6-2. Ottelu alkaa Pirkkahallissa kello 21 ja liput maksavat 5 euroa. Kv. arvio voimasuhteista:
31% - 26% - 43%

83. AZ – Udinese 2 kertoimella 3,35
Veikkaus ei tähän hyvää vieraskerrointa tarjoa, mutta ehkä kannattaa yrittää. Udinese on yllättäen voittanut kaksi viimeisintä vierasotteluaan, tehden molemmissa kolme maalia. vastustaja ovat olleet vain aavistuksen tämänpäiväistä heikommat: PAOK (kreikka) ja Bologna. AZ johtaa Hollannin liigaa ja Udinese on Italian sarjassa neljäntenä. Sarjojen välillä on kuitenkin iso tasoero Italian hyväksi. Tämä on siis Europa liigan pudotuspelien ensimmäinen osaottelu. Ennuste:
45% - 27% - 28%