Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

 
Pitkävetovinkit 7.3.2012

17. Jokipojat – Jukurit 1 kertoimella 2,25

Voitot tässä välieräsarjassa ovat Jokipojille 2-1. Kotijoukkueelle tarjottu kerroin 2,25 on ihan ok tässä valossa. Kansainvälisen kerroinvertailun perusteella voittoennuste kohteeseen on:
41% - 21% - 38%

23. LrNMKY – Vilpas 2 kertoimella 2,6

Erittäin tärkeä kamppailu, jossa molemmat hamuavat kahdeksan parhaan joukkoon ja sitämyötä pudotuspeleihin. Vilpas voitti lauantaina kotihurmoksessa sarjakärki Katajan, vaikka siltä puuttui 3 tärkeätä miestä: Kaaresvirta, Kataja ja Fields. Nyt nuo kolme ovat terveinä ja harjoitelleet alkuviikon.Voittoennuste:
68% - 32% (Huom! Ei ristiä koriksessa kansainvälisesti)

27. Kauhajoki – Loimaa 1 kertoimella 2,15

Tämän ottelun valitsemiseen päädyin vertaamalla kansaivälisiä kertoimia Veikkauksen kertoimiin. Kauhajoella on ollut älyttömästi loukkaantumisia viimeaikoina, mutta siitä huolimatta napsinut pisteitä. Kotiyleisön edessä erittäin kova – kotikentällä koriksessa iso merkitys! Todennäköisyydet:
49% - 51% (Ei ristiä)

30. Maarianhamina – Inter 1 kertoimella 3,25

Liigacupia, lohkossa, jossa kaikki on vielä auki: Kotijoukkueella neljästä ottelusta neljä pistettä, Interillä neljästä ottelusta kuusi pistettä. Eckerössä pelattavassa ottelussa kotijoukkueen maalinsuulta puuttuu lähtöpassit seurasta saanut Wicks, mutta kotietu on näissä hallioloissa erittäin ratkaiseva. Kv. arviot:
25% - 27% - 48%

33. Cesena – Catania 2 kertoimella 2,7

Sarjajumbo kotonaan, joka on hävinnyt neljä viimeisintä otteluaan. Vierasjoukkue on napsinut viime aikoina mukavasti voittoja. Vaikka Sisiliasta on perinteisesti hankala käydä mantereen puolella pisteitä napsimassa, uskon joukkueiden välillä olevan niin suuren tasoeron tällä hetkellä, että tuo onistuu. Ennuste:
35% - 31% -34%

34. Parma – Fiorentina x kertoimella 3,05

Kummallakin joukkueella on kevään tavoitteena putoamistaistoihin joutumisen välttäminen. Joukkueiden kaudet sujuneet odotetusti. Tasainen ottelupari, varsinkin näin Parmassa pelatessa. Ennuste:
44% - 31% - 25%

39. Wrexham – Luton x kertoimella 3,15

Konferenssin kovakuntoiset kakkonen ja kolmonen. Mitäpä muutakaan on odotettavissa kuin tasuri. Luton varmaan lähtee tyytyväisenä pisteen kanssa pois ja pelaa puolustuksen kautta. Merkkiennuste:

41% - 29% - 30%

43. Apoel – Lyon 1 kertoimella 3,00

Mestareiden liigaa: Suuryllättäjä Kyprokselta kohtaa omassa sarjassaan viime aikoina huonosti pelanneen Lyonin. 3 on pelattava kerroin tähän, kotikentällä on tässä tapauksessa niin suuri merkitys. Kansainvälinen ennuste:

31% - 30% - 39%