Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 9. maaliskuuta 2012


Vetovinkit 9.3.2012



16. Ilves – TPS 2 kertoimella 2,20

Sarjajumbo Ilves pelailee kauden loppuun, mutta TPS:llä on joka pelissä tosi kyseessä. Joukkue on tällä hetkellä viimeisenä menossa pudotuspeleihin. Molempien joukkueiden miehistöt ovat suhteellisen terveitä, varsinkin Ilves on saanut takaisin poissaolijoitaan. Uskon kuitenkin motivaation ratkaisevan voiton Turkuun. Kv. vedonlyöntitoimistojen arvio voimasuhteista:

34% - 22% - 44%





20. HIFK – Saipa 2 kertoimella 3,95

Tähän tarjoan selkeää yllätystä. Näiden joukkueiden tuloksia on viime aikoina ollut tosi vaikea arvioida etukäteen. HIFK:n ennestäänkin hurjaa pelikyvyttömien pelaajien listaa saattaa pidentää vielä kuumeilu; Mikael Granlund, Kuhta ja Pesonen ovat epävarmoja tämän päivän otteluun. Molemmilla joukkueilla on ottelussa oma panoksensa. Todennäköisyysprosentit:

60% - 19% - 21%



32. KTP – Kataja 2 kertoimella 1,75

Sarjakärki Kataja on perustasoltaan vaan niin paljon parempi joukkue, että tappioon tarvitaan oma epäonnistuminen. Katajan tarvitsee vielä napsia tasaiseen pisteitä säilyttääkseen runkosarjan ykköstilansa. Viikon takainen reissu Länteen Katajalla hyvässä muistissa; Tappiot Loimaalle ja Salolle. Tämä ei toistu.

45% - 55% (Ei ristiä)



64. Boulogne – Sedan 2 kertoimella 2,4

Ranskan kakkosliigaa: Toiseksi viimeisenä sarjassa oleva kotijoukkue on saanut kuudesta viimeisestä ottelustaan vain yhden pisteen. Kuudentena olevan Sedanin kuuteen viime otteluun mahtuu kaksi voittoakin ja molemmat vielä vieraskentiltä.

33% - 31% - 36%



61. Troyes – Chateauroux 1 kertoimella 1,8

Samaa sarjaa kuin edellinen. Kotijoukkue neljäntenä ja vierailija yhdeksäs. Troyes ollut paremmassa vireessä, vaikka tiistaina lipsahtikin kotitasuri. Voittoennusteet:

51% - 29% - 20%

             



69. Kiddeminster – Fleetwood 2 kertoimella 1,85

Vierailija ja sarjakärki Fleetwood jyrää voitosta voittoon ja taistelee Wrexhamin kanssa suorasta paikasta Englannin liigaan. Kiddeminster on seitsemäntenä konferenssissä ja hamuaa playoff paikkaa kauden päätteeksi. Kotijoukkue on kuitenkin kompuroinut viime matseissaan ja vierasvoitto näinollen hyvinkin varma.

25% - 25% -50%