Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 29. maaliskuuta 2012


PITKÄVETOVIHJEET 29.3.2012






81. Ilves – Sport yli 5,5 maalia merkki 2    kerroin  1,80

Liiganousukarsintaa, osa 3. Ilves voitti ekan osan kotonaan 6-1, tokan Vaasassa 5-1. Nyt kun palataan tampereelle ei ole mitään syytä olettaa, että Ilveksen maalihanat olisivat kuivuneet. Vaasalaiset ovat tehneet aiemmissa otteluissa paljon puolustusvirheitä. Kokenut sentteri Suonpää palaa todennäköisesti Sportin kokoonpanoon. Pidän tätä hyvänä kertoimena, koska tämä maalimäärä hyvin todennäköisesti ylitetään.



82. Inter – HJK  1  kerroin 2,20

Liigacupin välierä. Kumpainenkin haluaa kovasti finaalin; Inter siksi, että vastustaja olisi TPS ja HJK siksi, että se pelataan sen kotikentällä. Tässä ovat vastakkain viime vuoden Veikkausliigan ykkönen ja kakkonen. Ottelu pelataan Turun Urheilupuiston yläkentällä. Viime vuonna liigassa tämä ottelu päättyi 1-1.Tässä lista talven pelaajasiirroista:



Inter:



 + Irakli Sirbiladze (Jaro)

 + Daniel Antunez (Estudiantes Tecos, MEX)

 + Pim Bouwman (NAC Breda, HOL)

 - Timo Furuholm (Fortuna Düsseldorf, GER)

 - Tero Mäntylä (PFK Ludogoretsh, BUL)

 - Domagoj Abramovic (?)

 - Frank Jonke (?)

 - Daniel Osinachi (?)

 - Federico Scoppa (?)

 - Sami Sanevuori (Haka)

 - Toni Kallio (Ilves)

-         Mika Mäkitalo (?)



HJK:



 + Timi Lahti (Haka)

 + Janne Saksela (PK-35 Vantaa)

 + Rasmus Schüller (FC Honka)

 + Demba Savage (FC Honka)

 + Antti Okkonen (MYPA)

 - Alexander Ring (Borussia Mönchengladbach, GER)

 - Cheyne Fowler (VPS)

 - Jarno Parikka (VPS)

 - Tomas Karike (SJK)

-         Aki Riihilahti (lop.)



HJK:lla oli vaikeuksia päästä liigacupin lohkovaiheesta jatkoon. Puolivälierissä se tiputti KuPS:n kotonaan 2-1. Inter hävisi lohkossaan kahdesti TPS:lle, mutta pääsi melko vaivattomasti jatkoon. Edellisellä kierroksella se voitti Jaron vieraissa 2-3.’

Interiltä on poissa: Kauko, Antunez ja Asis. HJK:lle tuli edellisesssä ottelussa iso huoli, kun Berat Sadik loukkaantui.

Vedonlyöntitoimistojen arvio:

40% - 27% - 33%



85. AZ Alkmaar – Valencia  1  kerroin 2.45

Eurooppa-liigan puolivälierät. AZ johtaa Hollannin sarjaa, Valencia Espanjassa kolmantena. AZ pudotti edellisellä kierroksella Udinesen ja Valencia toisen Hollantilaisen, PSV:n. Valencialla on kaksi peräkkäistä tappiota kotimaan sarjassaan ja tällä kaudella Euroopassa se on voittanut vain yhden, viidestä matkapelistään. Edellisellä kierroksella ko. joukkueiden toimesta pudonneista voi sanoa, että PSV on hieman AZ:aa heikompi ryhmä ja Udinese hiukan Valenciaa heikompi, mutta kummatkin vain hiukan.

AZ:lta puuttuu: Viergever, Beerens, Ortiz ja Reijnen. Ennuste:

35% - 28% - 37%



88. Schalke – Athletic Bilbao  1  kerroin 1,95

Eurooppa-Liigaa. Schalke Saksan sarjassa kolmas, Bibao Espanjassa yhdestoista. Schalke pudotti edelliskierroksella Twenten, Bilbao itsensä, Manchester Unitedin. Schalke kulkee tällä hetkellä kotimaan sarjassa voitosta voittoon. Huntelaar on aivan käsittämättömässä vireessä – 14 maalia 9:ssä viime ottelussa. Bilbao ei ole pitkään aikaan saanut voittoa Espanjan sarjassa ja on jo liukunut puolenvälin alapuolelle. Bilbaon tärkein pelaaja, hyökkääjä Llorente sai hiljattain tärskyn, mutta todennäköisesti pelaa tänään. Kv. arvio:

45% - 28% - 27%



91. Sporting – Metalist 1  kerroin 1,90

Eurooppa-liigaa. Sporting Portugalissa viides, Metalist Ukrainassa kolmas. Kotijoukkue pudotti viime kierroksella uskomattomasti Manchester Cityn(1-0 ja 2-3). Vierailija pudotti hienosti, kovavireisen Olympiakosin. Sportingille kotimaan kausi on ollut pettymys ja eroa kolmantena olevaan paikallisviholliseen, Benficaan on jo 12 pistettä. Metalist on tukevasti kolmannella sijalla Ukrainassa – piste-erot kumpaankin suuntaan ovat isot, lauantaina se hävisi yllättäen Kiovan Arsenalille vieraissa. Metalist vannoo hyökkäävän jalkapalloilun nimeen, sillä on paljon Etelä-Amerikkalaisia pelaajia riveissään. Se on tehnyt tässä Eurooppa-liigassa eniten maaleja(25). Sporting on voittanut neljästi aiemmin Metalistin, kun ne ovat yhtä monta kertaa kohdanneet historiassaan. Veikkaan, että kummatkin voittavat kotiottelunsa ja paljon maaleja tehdään. Arvio:

46% - 29% - 25%



94. Atletico Madrid – Hannover+1  1  kerroin  2,05

Eurooppa-liigaa. Tässä vastakkain kaksi joukkuetta, jotka perinteisesti ovat pärjänneet hyvien kotiesityksiensä ansiosta. Atletico on Espanjan sarjassa kahdeksantena, kuten myös Hannover Saksassa. Atleticolla on tämän kilpailun voitto kahden vuoden takaa, jolloin se kukisti finaalissa mökkiläiset eli maineikkaan Fulhamin. Kotijoukkue tiputti edelliskierroksella Turkin Besiktasin ja vierailija Belgian Standardin. Molemmilla on ollut viimeaikoina samanlainen vire kotoisissa sarjoissaan eli ei nouseva eikä laskeva. Atletico hävisi viime kierroksella tosin häntäjoukkue Zaragozalle, mutta hyvänä uutisena oli, että tärkeä pelinrakentaja Diego palasi kentälle. Atleticolta puuttunee Silvio ja kapteeni Lopez. Ennuste peruskohteelle, ilman tasoitusta:
66% - 21% - 13%
                                          Turun Urheilupuiston yläkenttä