Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 27. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 27.3.2012





54. Sport+1 – Ilves  2  kerroin  2,35

Liigakarsintaa. Sarjan ensimmäisesssä ottelussa Ilves nuiji Sportin – ekan erän jälkeen tilanne oli 5-0 ja Marjamäki oli tehnyt 4 maalia. Lopulta päädyttiin 6-1 lukemiin. Sport vaihtoi maalivahtinsakin 3-0 tilanteessa, mutta se ei auttanut. Asiantuntijoiden mukaan Ilves oli ylivoimainen pelin jokaisella osa-alueella. Sportilla on Suomen fanaattisin kotiyleisö, mutta se ei taida paljon osaamiseroa kentällä kaventaa. Ilveksen valmentaja Hiitelä ei ollut ottelun jälkeen tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja kertoi, että pelin täytyisi parantua tämänpäiväiseen otteluun. Onko tiedossa siis kaksinumeroiset voittolukemat Ilvekselle – tuskin, mutta ainakin kahden maalin voitto luultavasti. Sentteri Suonpää saattaa palata Sportin kokoonpanoon, Ilvekseltä puuttuu todennäköisesti edelleen puolustaja Järventie. Kv. arvio peruskohteelle ilman maalin tasoitusta:

25% - 21% - 54%



70. Oldham – Leyton Orient  1  kerroin  2,00

League One. Oldham 14., Orient 18. Eroa joukkueiden välillä 5 pistettä. Oldham on hienosti voittanut kaksi viimeisintä otteluaan 1-0. Orient on hävinnyt kaksi viimeisintään, mutta huomattavasti kovempia vastustajia vastaan. Syyskuussa Orientin kotikentällä pelatussa ottelussa, Oldham esitti manageri Dickovin mukaan kauden toistaiseksi parhaan pelinsä. Sen ottelun Oldham käänsi 1-3 voitoksi, oltuaan 0-1 tappiolla. Kuudesta viime vierasottelustaan Orientilla kolme tappiota ja kolme tasapelia. Oldhamilla vastaavat tilastot: 3 voittoa ja 3 tasapeliä. Ennuste:

47% - 28% - 25%



73. Accrington – Oxford  2  kerroin  2,20

League two. Accrington 13., Oxford 7. – eroa 12 pistettä. Oxford haluaa kovasti päästä nousukarsintoihin, Accringtonilla ei taida sinne olla enää realistisia mahdollisuuksia. Oxford ei ole kärsinyt tappiota kolmessa viime pelissään, joista on tullut kaksi voittoa. Accringtonin manageri on myöntänyt, että puolustuslinja on epävarma. Hän kertoi korvaavansa puolustuksen heikkoudet tähän otteluun kovalla hyökkäyksellä. Muutama uusi pelaaja, jotka eivät ole vielä saaneet vastuuta saatetaan nähdä hänen mukaansa kentällä. Accringtonilta puuttuu: Coid, Kiernan ja Nsiala. Oxfordilta puuttuu puolustajakolossi Duberry. Arvio:

31% - 29% - 40%



77. Burton – Gillingham  2  kerroin  2,10

League two. 17., Gillinham 9. – eroa 15 pistettä. Gillingham taistelee kovasti nousukarsintapaikasta, Burton on vajoamassa kohti putoajien sijoja. Kotijoukkue elää mustaa kautta – se ei ole saanut pistettäkään viidestä viime pelistään, kun Gillinham on niitä saalistanut seitsemän. Tuon tarkastelujakson maaliero Burtonilla on 1-12, eikä vastustajien luettelo ole ollut keskimääräistä kovempi. Burton ei ole voittanut vuonna 2012 ainoatakaan peliä, niinpä se antoi männä viikolla potkut managerilleen Peschisolidolle ja nyt on puikoissa tilapäinen manageri, Rowett. Kummaltakin puuttuu pari miestä, mutta Gillingham saa takaisin kaksi pelaajaansa, jotka ovat suorittaneet pelikieltonsa. Vedonlyöntitoimistojen arvio:

29% - 28% - 43%



83. Benfica – Chelsea  2  kerroin  3,00

Mestareiden liigan puolivälierä. Benfica Portugalin sarjan kolmas, Chelsea Englannissa viides. Benfican valmentaja Jesus piti Chelseaa toivevastustajana ennen arvontaa, koska heidän pelityylinsä sopii Englantilaisia joukkueita vastaan. Chelsea on kuitenkin kovalla rahalla kasattu porukka, joka on saanut hioutuna viime kausina yhteen, koska pelaajahankinnat ovat määrällisesti vähentyneet. Manageri kuitenkin vaihtui kuukausi sitten ja di matteo aloitti kolmella voitolla, joista hienoin tuo edellisen mestareiden liiga kamppailun nousu 1-3 tappioasemasta ekan osaottelun jälkeen, Napolia vastaan. Benfica pudotti edellisellä kierroksella Zenitin ja kotimaan sarjassa on tutusti pisteitä virrannut kotiin. Sarjojen välinen tasoero on kuitenkin valtava, Portugalin sarjan alapuoliskon joukkueet ovat eurooppalaisessa vertailussa huonoja. Chelsea päässee otteluun täydellä miehistöllä. Benficalta puuttunee keskuspuolustaja Ezequiel Garay.

Arvio oikeasta merkistä:

40% - 30% - 30%







112. Sunderland – Everton  1  kerroin  2,25

FA-cupin neljännesfinaalien uusintaottelu. Eka osa päättyi 1-1, tasaisten kenttätapahtumien jälkeen. Palkintona voittajalle on välieräottelu Liverpoolia vastaan Wembleyllä. Everton haluaa päästä kiihkeästi mittaamaan paikallisvastustajaansa ja kostamaan hiljan kärsityn 0-3 tappion. Joukkueet ovat liigassa tasapisteissä ja samanlainen vaihteleva pelivire on kummallakin päällä. Sunderland on kuitenkin kova kotijoukkue; sillä on 3 peräkkäistä kotivoittoa: Arsenalista, Liverpoolista ja QPR:stä. Everton voitti viime ottelussaan hienosti Swansean vieraissa. Tapaninpäivänä vastaava ottelu liigassa, Sunderlandissa päättyi 1-1. Tärkeät miehet isännille: Cattermole, Larsson ja Bardsley palaavat joukkueen vahvuuteen, mutta O`Shea ja Richardson ovat sivussa. Evertonille tärkeä Piennaar ei saa pelata – Rodwell ja Coleman saattavat olla poissa. Arvio:
39% - 29% - 32%

Valon stadionit - Sunderland yllä, Lissabon(Benfica) alla