Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 26. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihje 26.3.2012









03. Terek – Volga  1  kerroin  1,80

Venäjän futisliigan alaloppusarjaa tai putoamissarjaa, jossa on 8 joukkuetta. Kotijoukkue on kolmas, vierailija kuudes. Terek Groznyilla on allaan kolme peräkkäistä voittoa liigassa. Vierailijalla on kaksi tappiota allaan liigassa. Nämä joukkueet kohtasivat torstaina cupin neljännesfinaaleissa ja tuon Volgan kotikentällä, Nizhny Novgorodissa pelatun ottelun voitti Volga, jatkoajan jälkeen 2-1. Terekin Asildarov on huippuvireessä ja on tehnyt maalin kolmessa viime liigaottelussa. Kotikenttäetu on kovaa luokkaa ja näillä perusteilla ykkönen. Kv. ennuste:

52% - 29% - 19%



11. HIFK – Jokerit  2  kerroin  2,80

Jääkiekon neljännesfinaalien kolmannet osaottelut. Muissa kolmessa on Veikkaus painanut suosikkien kertoimet alas ja nämähän ovat usein tasaisia otteluja, joita ei pienellä kertoimella kannata pelata. Mutta miksi tässä ottelussa HIFK on laitettu suosikiksi vedonlyönnissä? Kotikenttäedulla ei ole näissä paikallisotteluissa suurta merkitysta. Jokerit on hallinnut pelillisesti kahta aiempaa pudotuspelikamppailua, jotka se on voittanut, viimeisen toki vasta jatkoerässä. Jokerimolari torjui viimeisessä kohtaamisessa 34 kertaa, kun vastapuolen veskarin lukema oli 50. Ei suuria loukkaantumishuolia kummallakaan. Kv vedonlyöntitoimistojen arvio:

46% - 22% - 32%



28. Midtjylland – AGF  1  kerroin  2,05

Tanskan superliigaa. Kotijoukkue neljäs, vierailija viides – eroa 3 pistettä. AGF ei ole voittanut yhtään talvitauon jälkeisistä kolmesta ottelusta, Midtjylland on voittanut sentään yhden ja edellisessä ottelussa tuli tuloksena hieno vierastasapeli sarjajohtaja Kööpenhaminan kentällä. Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Midtjylland hoitanee tämän. Kv. ennuste:

44% - 29% - 27%



30. Lens – Nantes  2  kerroin  3.30

Tässä on hyvä paikka saada kunnon kerroin. Kotijoukkue on Ranskan kakkossarjassa 15., vierailija 6.Lens on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan ja Nantes pelannut kaksi tasuria viimeksi. Lens on yleensä ollut pääsarjassakin hyvä kotijoukkue, mutta tänä vuonna ei ole peli kotonaankaan loistavasti kulkenut. Varoituksen sanana voin sanoa, että nuo Nantesin kaksi viimeistä tasuriottelua olivat pohjasakan joukkueita vastaan. Näen tässä asetelmat tasaisina ja 3,3 on hyvä kerroin, jota kannattaa yrittää. Lokakuussa N. voitti kotonaan L:n 1-0. Ennuste lopputulemasta:

44% - 31% - 25%  



31. Vicenza – Padova  2  kerroin  2,25

Italian B-sarjaa. Vicenza 18., Padova 6. Eroa joukkueiden välillä 21 pojoa. Kotijoukkue on hävinnyt kolme viimeisintä matsiaan ja suunta alaspäin taulukossa, eikä se ole noissa kolmessa ottelussaan tehnyt maaliakaan. Padovalle on tullut viime aikoina tasaisesti kaikenlaisia lopputuloksia ja se taistelee kevään A-sarjan karsintapaikkasijoituksista. Viimeisessä vierasottelussa se voitti hienosti paljon Vicenzaa paremman Brescian. Lokakuussa Padova voitti V:n kotonaan 2-1. Arvio:

29% - 32% - 39%



34 Granada – Sevilla  2  kerroin  2,50


Tässä ottelussa Veikkaus tarjoaa useimmista vedonlyöntitoimistoista poiketen tasakertoimet kummallekin. Yleisesti Sevillaa pidetään suosikkina. Se onkin saanut tuloksellisesti aikaan parempaa jälkeä viime kierroksilla. Viime ottelussa vakuuttava 0-3 vierasvoitto Santanderista. Grenada on pelillisesti esittänyt paranevaa peliä, mutta vastustajien kovuuden vuoksi se ei ole näkynyt tuloksissa. Viimeksi tuli 5-3 pataan Barcelonalta vieraissa. Granadalta puuttuu avainpelaajiin kuuluva portugalilainen kekkikenttämies Martins, pelikiellon vuoksi. Granada sarjassa 17., Sevilla 12. Granada otti lokakuussa Sevillassa hienon vierasvoiton 1-2. Kv. ennuste:
31% - 29%  - 40%


                Stadion im. Akhmat-Khadi Kadyrova, Grosnyi