Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 19. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 19.3.2012





03. Spartak M. – TsSKA M.  2  kerroin 2,40

Moskovan tulikuuma paikallisvääntö ison yleisömassan edessä. TsSKA on sarjassa toisena, Sparta viidentenä, mutta eroa näiden välillä on vain kaksi pistettä. Spartak kävi viime pelissään pelaamassa maalittoman tasurin ”ökyseura” Anzhin kanssa, tuossa pelissä sen puolustus pelasi kurinalaisesti, mutta hyökkäyskuviot eivät toimineet. TsSKA tippui viikolla selvästi Mestareiden liigasta Real Madridille, joten joukkueella on näin yksi huoli vähemmän. Odotettavaissa vähämaalinen ottelu, joka päättyy ehkä 0-1,vaikkakin viimeisin vastaava ottelu elokuulta päätttyi 2-2. Vetotoimistojen arvio:

33% - 30% - 37%



11. Köge – Aab  2  kerroin  1,90

Tanskan Superliigaa. Köge on tukevasti sarjan viimeisenä kymmenellä pisteellä ja Aab puolessavälissä kolmekymmentä pistettä keränneenä. Viime kierroksella Köge tosin yllätti Silkeborgin vieraissa 0-1, mutta talvitauon jälkeiseltä ajalta Kögellä on myös tappio, kun taas Aab on pelannut tauon jälkeen voiton ja tasurin, joista viimeksimainittu tuli kärkijoukkue FC Kööpenhaminaa vastaan. Joukkueiden välillä on iso tasoero – selvä kakkonen. Arvio voimasuhteista:

27% - 26% - 47%



12. Cottbus – Dusseldorf  2  kerroin  2,00

Kakkosbundesliigaa. Dusseldorf sarjassa kolmantena Cottbus yhdentenätoista. Dusseldorf on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia. Cottbus on esittänyt sarjasijoituksensa mukaisia otteita myös viime peleissään. Se taas pelaa yleensä vähämaalisia otteluita, vaikkakin syyskuussa vastaavan ottelun Dusseldorfissa se hävisi 4-2. Itä- Saksalaiset kovia kotonaan, mutta Dusseldorf Timo Furuholmeineen liian tasokas joukkue. Kansainvälinen ennuste:

27% - 28% - 45%



13. Le Mans – Reims  2  kerroin  2,90

Ranskan kakkosliigaa. Reims on sarjassa kolmantena, Le Mans kolmanneksi viimeisenä. Le Mans pelaa vähämaalisia otteluita ja kotonaan pärjää joukkueelle kuin joukkueelle. Täytyy myöntää, että Reims on pelannut tosi heikoin tuloksin viime aikoina ja viimeisestä voitosta on jo kauan aikaa. Kuitenkin kun tälläistä kerrointa tarjotaan näin paljon tasokkaammalle joukkueelle, kannattaa sitä kuitenkin pelata. Lokakuussa Reimsin kotona joukkueet pelasivat 1-1. Toteutumisprosentit:

40% - 31% - 29%



14. Rooma – Genoa  2  kerroin 7,10

Nyt haetaan yllätystä, kun Veikkaus tarjoaa tähän näin muhkean kertoimen. Tarkista kuitenkin, ennen kuin pelaat, ovatko he tulleet toisiin ajatuksiin ja muuttaneet kerrointa. Rooma kuudentena ja Genoa neljästoista. Genoa ei ole voittanut kuuteen peliin - Rooma on pelannut paremmin, vaikka esitykset ovat ”vuoristoratamaisia”. Viime ottelussa Rooma voitti heikon Palermon, vaikka oli kentällä selvästi altavastaajana. Roomalta puuttuu luultavasti puolustaja Juan, keskikentän Pjanic ja kapteeni Totti. Myös keskikentän De Rossin pelikunto on epävarma. Rooman pelin kannalta keskeiset pelaajat saattavat siis olla syrjässä ottelusta. myös Genoalla on ollut paljon loukkaantumishuolia viime aikoina. Genoa ehkä heräilee taistelemaan sarjapaikastaan, sillä alla on 0-0 kotitasuri kovaa Juventusta vastaan. Arvio:

65% - 23% - 12% 

                                              SEAS-NVE Park, Herfölge ( HB Köge)