Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 18.3.2012



39. Cercle Brugge – Club Brugge  2  kerroin  1,80

Paikalliskamppailu Belgian pääsarjassa. Cercle on neljäntenä, Club toisena, mutta eroa jo yhdeksän pistettä. Club on voittanut kuusi, viimeisistä seitsemästä liigapelistään. Myös Cercle on pelannut loukkaantumissuman keskellä hyvin, mutta edellisessä ottelussaan romahti Anderlectiä vastaan ja päästi toisella jaksolla 4 maalia. Cerclen kokoonpanoon saattaa kolme loukkantumisista kärsinyttä palata.Vedonlyöntitoimistojen ennakointi voimasuhteista:

21% - 27% - 52%



49. Lecce – Palermo  1  kerroin  2,00

Vaikka Lecce on sijalla 18 ja Palermo sijalla 10 on kotijoukkue viime aikojen tapahtumien vuoksi suosikki. Palermo on päästänyt kolmessa viime ottelussa 9 maalia, sillä ei ole mahdollisuuksia Eurooppaan ensi kaudeksi ja putoamisviivakin on kaukana, sen valmentajaa uhkaa ehkä pikaiset potkut ja sillä on kolme miestä pois tästä ottelusta, joista tärkein hyökkääjä Miccoli. Leccen viiden ottelu tappioton putki katkesi viime matsissa kivikovan Milanin vieraana. Arvio:                                         48% - 28% - 24%





52.Kaiserslautern – Schalke  2  kerroin  1.85

Kotijoukkue on sarjajumbo ja Schalke neljäntenä. kaiserslauternin ongelmat ovat tällä hetkellä pää-asillisesti hyökkäyspäässä, sillä kolmessa viime ottelussa se ei ole saanut maaliakaan aikaan ja kuudessa viime liigaottelussa vain yksi tehty maali. Schalke sen sijaan on tehnyt kahdessa viime ottelussaan 7 maalia ja päästänyt 2. Sen hyökkäyspää vahvistuu koko ajan entisestään, kun viime viikolla palasi Huntelaar, niin nyt ehkä palaa Farfar. Puolustaja Metzelder on kuitenkin epävarma otteluun. Kv. arvio voimasuhteista:

26% - 29% - 45%



98. Bilbao – Valencia  1  kerroin  2,10

Bilbao seitsemäs, Valencia kolmas. Molemmilla on siis kevätkauden tavoitteena päästä Mestarien liigaan. Bilbao pudotti Manchester Unitedin vakuuttavasti Eurooppa liigasta, Valencia puolestaan PSV:n. Vaikka molemmat joukkueet ovat hyviä, kotikenttäetu ratkaissee voiton Bilbaolle. Luulen, että Bilbao elää parhaillaan kautensa huippuhetkiä ja pelaa paremmin kuin vuosiin. Arvio:

41% - 29% - 30%



105. Udinese – Napoli  1  kerroin 2,55

Joukkueet tasapisteissä neljäs ja viides. Napoli on ollut hurjassa vireessä viime aikoina, mutta keskiviikkona se hävisi sitten sen kauden tärkeimmän ottelun Mestarien liigassa Chelsealle. Napolihan johti tuota otteluparia jo 3-1, ekan matsin jälkeen. Tämä on kova paikka, josta Napolin pelaajat eivät ole vielä muutamassa päivässä toipuneet. Myös Udinese tippui Euroopan kentiltä torstaina, mutta kyseessä oli vähemmän merkityksellinen Europa league. Udinese on kova kotonaan ja esim. kaksi viimeistä U-N ottelua on päättynyt sen 3-1 kotivoittoihin. Ennuste:

37% - 30% - 33%



110. Philadelphia – Colorado  2  kerroin  3,25

Amerikan Eurooppalaista jalkapalloa. Philadelphia hävisi avausottelunsa vieraissa 1-3 ja Colorado voitti kotonaan 2-0. Philadelphian puolustus- ja maalivahtipelissä oli puutteita tuossa vierastappiossa Portlandille. Kokoonpanossa oli 4 tulokasta, eikä joukkue ole vielä tässä vaiheessa parhaimmillaan. Colorado ei ole koko MLS- historian aikana hävinnyt kertaakaan Philadelphialle. Tosin tämä kotijoukkue ei ole ollut sarjassa kuin kaksi kautta. Luotan, että kun ekalla kierroksella toisen peli oli kuosissaan ja toisen ei, niin se jonka oli, voittaa. Arvio vedonvälittäjiltä:
43% - 29% - 28%
PPL Park, Chester (Philadelphia Union)