Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 20. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 20.3.2012



53. Osasuna – Getafe  1  kerroin  2.00

Kotijoukkue seitsemäs, vierailija yhdestoista. Joukkueiden viimeisten pelien tilastot näyttävät hyvin samankaltaisilta. Edellisessä pelissä Osasuna koki pettymyksen pääsemällä vain tasuriin jumbojoukkuetta vastaan ja Zaragoza oli pelillisesti kaiken lisäksi parempi kotonaan – Osasuna on kuitenkin erinomainen kotijoukkue. Getafe voitti viimeksi onnekkaast Sociedadin, vaikka oli pelillisesti heikompi. Lokakuussa Getafen himakentällä 2-2. Kumpainenkin saa tähän otteluun yhden kappaleen puolustajiaan pannasta takaisin. Vedonlyöntitoimistojen arvio:

45% - 29% - 26%



55. Luzern – Grasshoppers  2  kerroin 4.40

Joka haluaa yllätystä kuponkeihinsa tämä voisi olla hyvä idea. Luzern on toki joukkueista parempi ja on sarjassa toisena, kun taas vierailija kahdeksantena, mutta Luzernin viiteen viimeiseen otteluun mahtuu vain yksi voitto. Yksi on voittojen määrä myös vierailijalla viidestä ottelusta, mutta se tuli viime kierroksella kotonaan sarjakolmosta Young Boysia vastaan. Tämä ottelu on Sveitsin cupin neljännesfinaali. Arvio voimasuhteista:

56% - 25% - 19%



62. Brighton – Derby  2  kerroin  4,00

Mukava kerroin joukkueelle, joka on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan. Brighton hävisi viimeksi Blackpoolissa 3-1. Kumpainenkin joukkue on hieman sarjataulukon puolenvälin yläpuolella. Brightonhan oli alkukaudesta kärkijoukkueiden joukossa. Nyt ei viedä pässejä narussa, eikä tämä ole selvää pässinlihaa, kuten kertoimista voisi päätellä. Kotijoukkueella on toki allaan seitsemän tappiottoman kotiottelun putki. Brightonin oikean puolustajan Reyesin kolmen matsin pelikielto alkaa nyt. Joukkueiden managereinä pelaajina tutut Gus Poyet ja Derbyn Nigel Clough. Kv. arvio tilanteesta:

52% - 27% - 21%



66. Doncaster – Millwall  1  kerroin  2,20

Nyt kohtaavat kaksi vaikeasti ennakoitavaa joukkuetta, varsinkin Millwallin otteet ovat vuoristoratamaisia. Joukkueet löytyvät sijoilta: 23 ja 19. Millwall on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan, Doncaster viimeisimmän. Millwall ei ole saanut tällä kaudella yhtäkään vieraspistettä tällä hetkellä sen alapuolella olevilta joukkueilta. Ennustus viisailta lopputulemasta:

38% - 28% - 34%



72. Blackburn – Sunderland  X  kerroin  3.25

Joukkueet sijoilla: 16 ja 9. Blackburn piti ensimmäistä kertaa tällä kaudella maalinsa puhtaana Wolvesin vieraana (0-2). Blackburn on vaikeasti ennakoitava joukkue, jolle mahtuu kauteen huippusuorituksia ja romahtamisia. Tämän ottelu puntteja tasaa, että Sunderlandilta on poissa kolme tärkeää miestä: Sessegnon, Cattermore ja Richardson. Blackburn päässee parhaalla miehistöllään liikenteeseen. Joulukuussa Sunderlandissa Blackburn johtu vielä kuusi minnuuttia ennen loppua, Mutta isännät voittivat lopulta 2-1. Arvio:

41% - 29% - 30%



75. Crystal Palace – Barnsley  1  kerroin  1,70

Joukkueet sijoilla: 13 ja 17. Palace on pelannut kolme viimeisintä tasan, kun taas Barnsley on hävinnyt kolme viimeisintään, maalierolla 0-8. Palacella on takanaan 9 tappiotonta ottelua. Puntteja tasaa, että kotijoukkueelta puuttuu tärkeä laitahyökkääjä Zaha, pelikiellon vuoksi. Ennuste, jonka takana on ammattilaiset:
52% - 28% - 20%
 Brian Clough, Derby County - League champions 1972. Myöhemmin Brightonin Managerina.
The American Express Community Stadium, Brighton