Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 16. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 16.3.2012



36. Aachen – Union Berlin 2 kerroin 2,65

Vanhoja ei kannata muistella, koska Aachen on ollut tänä vuonna vain varjo entisestään; se on saanut kasaan vain 21 pistettä, vastaavasti Berliini on saalistanut 36 pistettä. Aachen on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan ja voitosta on kulunut tosi kauan. Berliini on tällä hetkellä parempi joukkue ja voitti syksylläkin kotonaan Aachenin 2-0. Tivolissa ei ole odotettavissa hauskuutta kotifaneille. Ulkomaisten vetofirmojen ennakointi:

39% - 28% -33%



51. Arles – Laval  1  kerroin 2,10

Arles viidestoista, Laval kymmenes. Arles on kuudesta viimeisestä pelannut tasan 4 ja voittanut 2, Laval pelannut viisi viimeistä tasan. Melkoisia tasapelikoneita siis nämä joukkueet, mutta Arles osaa myös voittaa, kun taas Laval on ehkä jo unohtanut sen taidon. Lokakuussa se sen vielä osasi ja voitti Arlesin 2-1. Arvio:

44% - 30% - 26%



53. Clermont – Istres  2  kerroin 3,15

Tämä on hyvä idea yllätykselle. Toki Kotijoukkue on sarjassa kakkosena ja vierailija seitsemäs, mutta Clermont on pelannut neljä viimeistä otteluaan tasan ja Istres on voittanut kuudesta viimeisestään viisi. Lokakuussa pelattiin toisinpäin ja tasattiin pisteet 2-2 tuloksella. Todennäköisyydet:

41% - 31% -28%



56. Hoffenheim – Stuttgart  2  kerroin 2,55

Joukkueet ovat sarjan puolivälissä erotuksena 3 pistettä vierailijan hyväksi. Stuttgart on vain viime aikana ollut paremmassa iskussa kuin kotijoukkue. Lokakuussa Stuttgart vei 2-0 kotonaan. Arvio voimasuhteista:

40% - 28% -32%



66. Shelbourne – Derry    2   kerroin 2,05

Irlannin liigaa on pelattu kaksi kierrosta ja Pohjois-Irlannin Derry johtaa puhtaalla pelillä, ku taas Dublinilaiset ovat keränneet 4 pistettä. Joten uskon, että Derryn liito jatkuu. lisäperusteluna käy se, että Derry on voittanut neljä viimeisintä joukkueiden keskeistä ottelua. Vedonlyöntitoimistojen ennuste:

26% - 31% - 43%
Tolka Park, Dublin