Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 17. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 17.3.2012



34. Keupa – Koovee  2 kerroin 2,35

Mestiksen karsintasarjaa, jossa nämä porukat pitävät perää, mutta mitään ei ole vielä menetetty. Vajaa viikko sitten nämä joukkueet pelasivat vastakkain Tampereella ja silloin Koovee voitti peräti 9-3. Eivät voimasuhteet ole viikossa miksikään muuttuneet vaikka nyt pelataankin Keuruulla ja siksi Koovee vie taas pisteet himaan.

Keupalla on karsintasarjassa maaliero 3 matsin jälkeen 9-20, kun taas Kooveella 11-12. Hyökkäävää lätkää pelaavat Keuruulaiset päästävät siis liikaa maaleja menestyäkseen näissä karkeloissa. Kansainvälinen arvio:

46% - 16% - 38%



55. Kouvot – Korihait  2  kertoimella 2,75

Nämä korisliigan tasapisteissä olevat ryhmät ovat lähes pakkovoiton edessä päästäkseen pudotuspeleihin. Kouvoilta mahdollisesti pois Seppälä ja Korihaiden järkäleen Reavesin pelaaminen epävarmaa. Heard huilasi Korihaiden edellisen ottelun byrokratian kukkasen vuoksi ja Latimerkin palaa miehistöön. Voitot tällä kaudella Korihaille 2-1 ja viimeisen Kouvolassakin pelatun ottelun se niukasti voitti. Tasainen matsi, avainkysymys on pääseekö Kouvojen Brown mellastamaan korin alla? Arvio:

64% - 36% (Ei tasapeliä)



57. Kauhajoki – Tamperen Pyrintö  1  kerroin 2,05

Ei Kauhajoelle kannattaisi antaa yli kahden kerrointa ketään vastaan. Nämä joukkueet taistelevat runkosarjan sijoista 2-5. Kotijoukkueelta puuttuu tutusti Skamo ja Vuori. Kauhajoki on kuitenkin Suomen ammattimaisin korisjengi. Pyrintö on voittanut kaikki kolme aiempaa kohtaamista. Kv. arvio:

45% -55% (Ei ristiä)



90. Auxerre – Evian  2 kerroin  3,25

Kotijoukkue on toiseksi viimeisenä ja tämä kyläjoukkue on todellisessa putoamisvaarassa. Evian taas nousi täksi kaudeksi ja on pelillisesti yllättävän hyvä. Auxerre on pelannut viidestä viime ottelustaan peräti neljä tasan, kun taas Evianille mahtuu tälle tarkastelujaksolle kolme voittoa ja tasapeli. Lokakuussa Evian voitti kotonaan 3-1. Ennuste voimasuhteista:

44% - 30% - 26%



100. Montreal Impact – Chicago Fire  2  kerroin 2,35

Historiallinen MLS- ottelu; kotijoukkueen historian ensimmäinen kotiottelu. Tämä ottelu pelataan Montrealin Olympiastadionilla ja suurta katsojamäärää odotetaan. Montreal hävisi ensimmäisen ottelunsa vancouverille 0-2 ja peli näytti heikolta – vaikuttaa sarjan jumbojoukkueelta. Chicago aloittaa kautensa tällä ottelulla. viime kauden loppukiri ei riittänyt playoffseihin, Mutta 10 viimeisintä ottelua 7 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappio. Montrealilla lisäksi pitempi loukkaantumislista. Arvio:

34% - 30% - 36%



125. Dallas – Portland  1  kerroin  1,70

Kyllä tälläkin kertoimella kannattaa Dallasia pelata; oli niin hyvä ja tasapainoinen suoritus MLS-liigan avauskierroksella kovaa New Yorkia vastaan ja 2-1 voitto siitä tulikin. Myös Portland aloitti voitolla; 3-1 Philadelphiaa vastaan kotonaan. Viime kesänä vastaava ottelu päättyi Dallasin 4-0 voittoon. Skotlannin liigan kautta aikain kovin maalitykki Kris Boyd teki Portlandin riveissä maalin MLS-debyytissään ja on kyllä pienoinen uhka Dallasin boxissa. Vedonlyöntitoimistojen arvio voittajasta:

53% - 28% - 19%



129. Chivas – Vancouver  2  kerroin  2,85

Chivas hävisi ekan matsinsa kotonaan – 0-1 Houstonille. Vancouver voitti Montrealin kotonaan 2-0. Chivas sai kiittää pienistä tappiolukemistaan huippupelin pelannutta maalivahti Dan Kennedyä. Chivas taitaa löytyä kauden päätteeksi aika alhaalta. Vancouver voi onnistuessaan yltää pudotuspeleihin. Chivas saattaa joutua kaiken lisäksi otteluun ilman kärkikaksikkoaan Angel ja Moreno -  paha juttu! Viime kaudella kummatkin keskinäiset pelit päättyivät tasan. Etukäteisarvio:
41% - 29% - 30%
Home Depot Center (Chivas)