Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 15. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 15.3.2012



67. Jyp – Kärpät +1 merkki 1 kerroin 2,20

Jypillä on ottelussa selkeämmät panokset eli piste riittäisi kotietuun ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Kärpät saattaa voitollaan selvitä kuuden joukkoon. Jyp on voittanut kolme viimeisintä otteluaan eli kuntokäyrä on nouseva. Kärpät kompuroinut viime aikoina, valkka voittikin edellisessä ottelussaan Ässät jatkoajalla. Jypin Perrinillä myös henkilökohtainen motiivi näin sarjan päätöskierroksella eli pistepörssin voitto mielessä. Kv. vedonlyöntitoimistojen arvio tasoituksettomalle kohteelle:

55% - 22% - 23%



69. Ässät – TPS 2 kertoimella 4,20

Ässät saattaa päästä vielä neljänneksi jos voittaa ja Jyp häviää, kumpikin näistä kohteen 69 joukkueista kuitenkin jatkaa taistelua mestaruudesta tämänkin päivän jälkeen.Huomioitava asia on, että joukkueiden neljässä aiemmassa kohtaamisessa tällä kaudella on aina päädytty vierasvoittoon. Näin isoa kerrointa kannattaa yrittää, kun tässä ottelussa motivaatioasiat arvailujen varassa. Oikean merkin todennäköisyys:

60% - 19% - 21%



79 Ilves – Kalpa +1 merkki 1 kerroin 3,95

Kummallakaan ei mitään pelattavaa. Kalpa on runkosarjan voittaja, Ilves viimeinen.Huomioitavaa on, että Ilves on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan. Arvio tasoituksettomalle kohteelle:

29% - 21% - 50%



102. Olympiakos – Metalist 1 kertoimella 1,65

Tämän päivän Europa-liigan otteluista ei tämän parempaa tahdo löytyä. Olympiakos kulkee Kreikan sarjassa voitosta voittoon ja johtaa sarjaansa. Ja voittipa se vielä tämänkin otteluparin ensimmäisen osan Ukrainassa 1-0. Vierailijan sarja on hiljan päättänyt talvitaukonsa Metalist on kolmantena. Kv. arvio:

51% - 27% - 22%