Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 14.3.2012





04. FC Lahti – Mypa 2 KERTOIMELLA 2,40

Lahden kisapuistossa pelattava liigacupin lohkovaiheen päätösottelu. Lahdella ei ole panosta matsissa, mutta Mypalla sitäkin enemmän. Tasapelillä he pääsevät jatkoon, mutta voitolla he saavat vielä kotiedun puolivälieriin. Aiemmin joukkueett tasasivat pisteet 1-1, mutta Mypa hallitsi tuota peliä selvästi. Lahti sai jobinpostia, kun tärkeä puolustaja Hendrik Großöhmichen loukkaantui hiljan ja on sivussa pitkään. Arvio:

37% - 28% - 35%



13. OPS – AC OULU 2 kertoimella 1.95

Oulun paikallisottelu cupissa Heinäpään hallissa. Ykkösen kovat kiistakumppanit jatkavat taisteluaan samassa sarjassa myös ensi kesänä. Kummatkin pärjäsivät viime kesänä hyvin, mutta nousu jäi haaveeksi. Oulu voitti viime kesän molemmat paikalliskamppailut yhteismaalein 7-2. Kumpikin peluuttaa tällä hetkellä paljon juniori-ikäisiä pelaajia, varsinkin OPS. OPS on menettänyt useita avainpelaajiaan viime kaudesta. AC Oululta loukkaantuneina Majava ja Stafsula.Kansainvälinen arvio ottelusta.

31% - 28% - 41%



30. KSv 1919 – Wiener Neustadt 2 kertoimalla 2,65

Itävallan liigan jumbojoukkue kohtaa sarjan kolmanneksi viimeisen kotonaan. Piste eroa on kuitenkin näillä joukkueilla kertynyt jo 13 pistettä. Wienerit voittivat viime ottelussaan Grazin vieraissa ja ovat hienoisessa nousussa. Joukkueet kohtasivat toisensa elo,– ja lokakuussa molemmat ottelut päättyivät Wienereitten 2-0 voittoon (kummankin kotikentällä). Arvio lopputuloksesta:

38% - 30% - 32%



36. Chelsea – Napoli +1 merkki 1 kerroin 3,05

Ensimmäinen osa tässä Champions-liigan pudotuspeliottelussa päättyi Napolin 3-1 voittoon.Napolin viime ottelujen sarakkeesta löytyy pelkkiä voittoja, vaan on Chelseakin voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Managerinvaihdos taisi siis tehdä hyvää kotijoukkueelle. Chelsean puolustus on parantanut kauden kuluessa otteitaan ja uuden managerin di Matteon johdolla joukkue hakee tosissaan jatkopaikkaan oikeuttavaa, vähintään kahden maalin voittoa. Pelitoimistojen arvio tasoituksettomalle kohteelle:
54% - 25% - 21%