Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 13. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 13.3.2012

 


 


52. Lukko – Blues +1 merkki 1 kerroin 2,55


Lukko varmistaisi voitollaan pudotuspelipaikan, Blues sen on jo varmistanut. Tässä painaa kotivoiton suuntaan motivaatio ja se, että Lukko pelasi viime ottelussaan valmentaja Vuoren mukaan yhden kauden parhaimmista peleistään, kun se voitti Kärpät vieraissa 2-1. Bluesilla on viimeisistä vierasotteluistaan tullut vain tappioita. Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen arvio peruskohteelle, ilman maalin tasoitusta:

49% - 21% - 30%

 


 71. Le Mans- Nantes 2 kertoimella 3,30


Joukkueilla on piste-eroa kymmenen pojon verran, Nantesin hyväksi. Nantes on sarjassa viidentenä ja unelmoi vielä pääsarjafutiksesta ensi kaudella. Tasoero joukkueiden välillä on sellainen, että tämä saattaa hyvinkin kallistua vierailijoille hyvällä kertoimella. Syyskuussa pelattiin 1-1. Ennuste voittomahdollisuuksista:

43% - 32% - 25%

 


 81. Cardiff – Hull 2 kertoimella 3.15


Cardiff kerännyt kolme pistettä enemmän kuin vierailija. Näin netistä Cardifin viimeisimmän ottelun, jossa se voitti Bristol Cityn – se oli pelillisesti selvästi huonompi kuin vastustajansa. Hull on pelannut kuusi viimeisintään ottelua tasan. Näin ottelun Blackpoolia vastaan, jossa se loi vieraskentällä paremmat maalipaikat kuin vahva vastuttajansa. Hull voitti myös lokakuussa. Arvio kerroinvertailusta:

47% - 28% - 25%



 


 85. Stevenage – Oldham 2 kertoimella 4,60


Kotijoukkue kahdeksantena, vierailija kolmastoista. Pitkä aika on kulunut Stevenagen viimeisestä voitosta. Oldhamillakin toki allaan kaksi tappiota, mutta Shefki Kuqin raivoisa yritys tuo nyt vierasvoiton. Syksyllä toisinpäin pelattaessa 1-1- tasuri.

38% - 28% - 34%

 


 88 Yeovil – Scunthorpe 1 kertoimella 2,35


Yeovil on saalistanut sarjassa kolme pistettä vierailijaa enemmän. Se on voittanut myös kuudesta viime ottelustaan viisi, Scunthorpe puolestaan vain kaksi. Syyskuussa Scunthorpe voitti kotonaan 2-1. Nyt kuitenkin kotivoitto, näillä kertoimilla on hyvä idea! Kv. arvio voimasuhteista:

38% - 28% - 34%

 


90 Inter – Marseille +1, merkki 1 kertoimella 4,2


Champion liigan pudotuspelivaihetta, ensimmäinen osa päättyi Marseillen 1-0 voittoon. Kaksi joukkuetta, jotka ovat pelanneet sarjoissaan huonosti, ennakko-odotuksiin nähden: Inter on seitsemäntenä ja Marseille kahdeksantena. Marseille on hävinnyt edellisen viisi peliä. Interillä on sentään allaan 2-0 vieravoitto Chievosta. Inter on tasoltaan ja materiaaliltaan parempi joukkue ja yhden maalin voitto ei riitä jatkoon, joten tämä yhden maalin tasoituskohde on mielestäni hyvä idea.

Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen voittosuhteet peruskohteelle, ilman tasoitusta:

49% - 28% - 23%





101 Liverpool – Everton 2 kertoimella 5,05


Paikallisottelussa on aina suuret panokset ja kaupungin ylpeys kyseessa. Marraskuussa Liverpool voitti 0-2, mutta nyt sillä on huono kausi meneillään liigassa. Poolilla allaan tappio ja Evertonilla voitto. Tällä kertoimella kannattaa ehdottomasti yrittää kakkosta, sillä Everton on kerännyt sarjassa vain kaksi pistettä vähemmän. Taistelu kentällä tulee olemaan kova ja kaikki tilanteet pelataan loppuun asti. Everton saattaa erikoistilanteista tehdä muutaman puskumaalin. Arvio:

55% - 27% - 18%