Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 12. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 12.3.2012





15. Midtjylland – Horsens 2 kertoimella 3,25

Toinen ottelu Tanskan superliigassa talvitauon jälkeen. Molemmat pelasivat edellisellä kierroksella sarjan jumbojoukkueita vastaan. Midtjylland hävisi, Horsens voitti. Vaikka joukkueet ovat sijottuneet tasaisesti sarjassa, talvitauon jälkeinen vire on ainoa asia, jolla on etukäteispohdinnoissa merkitystä. Kv. ennakkoasetelma:

44% - 28% - 28%



17. Lens – Bastia 2 kertoimella 2,50

Ranskan kakosliigaa johtava Korsikalaisjoukkue Bastia on tekemässä paluuta pääsarjaan. Viime aikoina ottelut sujuneet voittoisissa merkeissä ja vieraissakin kulkee paremmin kuin aikaisempina vuosina. Lens on kahdestoista ja on viime aikoina erikoistunut tasureihin. Uskon vierailijoiden yhden maalin voittoon. Arvio:

32% - 32% - 36%



18. Torino – Verona 1 kertoimella 1.72

Kotijoukkue sarjassa kakkosena ja vierailija neljäntenä. Kummankin peli on viime aikoina kulkenut kuin unelma. Torino voitti syksyllä vieraissa 1-3 ja on nytkin vahvempi joukkueista. Vetotoimistojen arvio ottelusta:

50% - 30% - 20%



27. Portland – Philadelphia x 3.15

Major League Soccer avauskierroksen kamppailu. Kotijoukkue oli viime vuonna playoffsien porteilla, mutta jäi ulkopuolelle. Vierailija niihin pääsi, mutta lähtö tuli heti. Portlandilla enemmän loukkaantumisia ja pelannut kovempia joukkueita vastaan harkkamatseja kuin vierailija. Philadelphia kävi Costa Ricassa valmistautumassa kauteen. Viime kaudella kahdessa ottelussa joukkueiden välillä tuli vain yksi maali ja sen teki Portland. Vedonlyöntitoimistojen ennuste voimasuhteista:

43% - 29% - 28%