Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pitkävetovihjeet 11.3.2012








70. Beira Mar – Gil Vicente 2 kertoimella 2,80

Portugalin liigassa toiseksi viimeisenä majaileva kotijoukkue on kerännyt tähän saakka 17 pistettä, kun taas vierailija 23 pojoa.
Kotijoukkueen kuuteen viimeiseen matsiin mahtuu tappioiden lisäksi vain yksi tasapeli. Vierailija on välillä napsinut voittojakin.

Arvio lopputulemasta:

40% - 30% 30%



71. Olhanense – Nacional 1 kertoimella 2,35

Joukkueet sarjassa peräkkäin sijoilla 6 ja 7. Viimeaikojen formi on ollut samankaltainen, mutta kotikenttäetu kallistaa vaakakupin kotijoukkueelle. Vierailija tulee Madeiran saarelta ja matkaottelut mantereelle ovat perinteisesti hankalia. Arvio:

38% - 31% - 31%



91. FC Dallas – New York x kertoimella 3.15

Ameriikan sokkeria. Kauden avauskierrosta. Molemmat joukkueet ovat menestyneet keskimääräistä paremmin viime vuosina. Pelaajaliikenne on ollut amerikkalaiseen malliin vilkasta, mutta runkomiehet ovat säilyneet. New Yorkissa pelaa Thierry Henry, joka pelasi Arsenalissa lomallaan. Myös Teemu Tainio löytynee NY:n avauksesta. Maalilla sillä on harjoitusotteluissa pelannut AC Oulusta tullut Jeremy Vuolo. Viime vuonna keskinäisissä tasuri ja Dallasin maalin voitto. Tasaista. Ennuste voittomahdollisuuksista:

42% - 29% - 29%



100. Osasuna – Bilbao 1 kertoimella 2,35

Joukkueet peräkkäin sarjassa sijoilla 6 ja 7. Bilbao kävi torstaina ottamassa historiallisen vierasvoiton Manchester Unitedista. Tälläinen aiheuttaa ”leijailua” joukkueessa kuin joukkueessa. Henkiset asiat vetävät ykkösen puolelle vahvasti. Arvio voimasuhteista:

34% - 29% - 36%





110. Chivas – Houston 2 kertoimella 2.65

MLS- Futista. Tämä on hyvä idea. Chivasilla on monta miestä loukkaantuneena, joista osa nimikkeellä: ”Epävarmoja tähän otteluun.” Chivas hävisi harjoitusottelussa ennen kauden alkua San Joselle peräti 0-5. Houstonin suoritustaso sarjassa on ollut vuosi vuoden perään korkea. Viime vuonna voitot menivät keskinäisissä ristiin, mutta tänä vuonna joukkeet kohtaavat vain tämän kerran.

Kansainvälinen arvio:
39% - 30% - 31%