Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 10. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 10.3.2012



8. Vilpas – Kouvot 2 kertoimella 3,25

Vilpas on viime aikoina ollut kyllä hyvässä vireessä, muuta joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat Kouvoille 3-0. Viimeksi Kouvot tuli Salohallille vajaamiehisenä ja kahdella jenkillä, mutta voitti silti. Vilpas ei ole saanut kuriin korinalusjärkäle Brownia. Kansainväliset ennusteet otteluun:

71% - 29% (Ei ristiä)



27. Pelicans – HIFK 2 kertoimella 3,7

Otin tämän mukaan kupongille, koska veikkaus tarjoaa tähän jonkinlaista ylikerrointa. HIFK:llä raju luokkaantumissuma, eikä tiedetä onko Mikael Granlund ja Pesonen toipuneet kuumeestaan. Joukkueet ovat kuitenkin tasaisia ja tuolla kertoimella kannattaa yrittää. Paras ulkolainen kerroin on 3,55 (Bet24). Arvio:

52% - 20% - 28%



31. JYP – Kalpa 2 kertoimella 3,35

Sarjakärjelle annettu iso kerroin. Molemmille joukkueille ottelu erittäin tärkeä; JYP hamuaa kotietua pleijareihin ja Kalpa tietysti runkosarjan voittoa. Mashur palannee puolustamaan Kalpan riveihin, mutta Koistinen puolestaan joutuu sairaslomalle. Ulkomaisten vetofirmojen ennakko:

48% - 22% - 30%



58. Burnley – Crystal Palace 2 kertoimella 3,65

Sarjan keskikastin joukkueet kohtaavat. palace on viime aikoina vältellyt hyvin tappioita ja muutama voittokin tullut – Burnley puolestaan on joutunut kokemaan tappioita tänä vuonna aivan tarpeeksi. Arvio voimasuhteista:

47% - 29% - 24%



66. TOPO – Kauhajoki 2 kertoimella 3,00

TOPO on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan. Kauden aiemmat voitot vierailijalle 2-1. Joukkueet kamppailevat playoffsien kotiedusta. Tasainen vääntö tulossa, kertoimet liian kotivoittoiset. Kauhajoelta puuttuu edelleen Vuori ja Skamo. Ennakkoodotukset:

68%- 32% (Ei ristiä)



81. Everton – Tottenham 1 kertoimella 2,95

Joukkueiden välillä on iso ero vieraiden hyväksi, mutta viimeaikaiset otteet ovat olleet kotijoukkueella paremmat. Tottenham menetti vielä viikolla sairastuvalle kaksi tärkeää miestä eli puolustaja Dawsonin ja laituri Lennonin.Saha palannee Evertonin hyökkäykseen. Hyvä kotikerroin tarjolla. Ennuste:

34% - 29% -36%



103. Palermo – Rooma 1 kertoimella 2,35

Joukkueet sarjassa yhdeksäntenä ja seitsemäntenä. Eivät ole esittäneet viime aikoina kehuttavia otteita. Palermon kotikenttäeto painaa vaa`an kotivoiton suuntaan; Sisilia on vaikea paikka vierailla. Arviot ottelun voimasuhteista:

35% - 29% - 36%