Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 6. marraskuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET  6.11.2012




35. NOTTINGHAM - MIDDLESBROUG2  kerroin 3,35

Englannin toiseksi ylintä sarjatasoa.

  • Nottingham on sarjassa sijalla 8
  • viidestä edellisestä ottelustaan se on voittanut kolme ja hävinnyt yhden
  • lauantaina se hävisi kotonaan keskikastin Millwallille 1-4
  • Middlesbrough on sarjassa toisena, tasapisteissä sarjakärjen kanssa
  • se on voittanut kuusi edellistä otteluaan
  • lauantaina se voitti vieraissa heikon Charltonin 1-4
  • kun on pelattu 14 kierrosta on Middlesbrough kerännyt 7 pistettä enemmän kuin Nottingham
Viime kauden keskinäisissä otteluissa kummatkin voittivat toisensa kotikentällään.

Nottingham on voittanut tällä kaudella liigassa viisi kertaa ja neljä noista on tullut sarjan viiden huonoimman joukkueen paikalla ollutta vastustajaa vastaan. Siltä odotettiin kauden alla jopa sarjanousua, mutta kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Nousu taulukossa on kuitenkin alkanut, mutta joukkue ei näytä tällä hetkellä ihan nousijajoukkueelta. Edellisessä ottelussa se romahti kotonaan Millwallille: pallonhallinta oli "fiftyfifty", laukaukset vierailijoille 7-10 ja lopputulos 1-4. Puolalainen keskikenttäpelaaja Radoslaw Majewski (9 ottelua kaudella/0 maalia) loukkaantui edellisessä matsissa ja missaa tämän.Kaksi puolustajaa on myöskin sairastuvalla: espanjalainen Daniel Ayala (9/1) ja Sam Hutchinson (5/1).

Middlesbrough on voittanut neljä edellistä vieraspeliään. Kaiken kaikkiaan he ovat voittaneet nyt kuusi peräkkäistä matsia. Vastaavan putken he saavuttivat viimeksi 1991, joten tämä huippuvire on todella poikkeuksellista. Joukkueella on selkeästi eniten maalintekijöitä tämän kauden sarjassa - 15 eri maalintekijää. Toisena tuossa listassa on juuri Nottinghan, jolla on 11 eri maalintekijää. Edellisessä 1-4 voitto-ottelussa vieraskentällä Charltonia vastaan se voitti pallonhallinnan 48%-52% ja laukaukset 8-12. Valmentaja Tony Mowbray on ollut sairaana, mutta on todennäköisesti kentän laidalla tässä ottelussa. Tuorein loukkaantunut on hollantilaishyökkääjä Marvin Emnes (8/3), joka missaa tämän matsin.

Middlesbrough vaikuttaisi kaatavan kaikki tiellensä tulevat joukkueet. Nottingham kuuluu sarjan ylempään kolmannekseen, mutta onko siitä pysäyttämään pohjoisen pojat? Edellinen ottelu meni Nottinghamilta penkin alle.

Ennuste: 46% - 27% - 27%      

 
43. PORTSMOUTH - BRENTFORD  1  kerroin 2,7

Englannin  kolmanneksi korkeinta sarjatasoa.

  • Portsmouth on sarjassa sijalla 15
  • se on hävinnyt kaksi edellistä sarjaotteluaan
  • reilu viikko sitten se hävisi vieraissa kovalle Sheffield Unitedille 1-0
  • Brentford on taulukossa sijalla 11
  • se ei ole hävinnyt kahteen edelliseen otteluunsa
  • reilu viikko sitten se pelasi 2-2 kotikentällään jumbo-Hartlepoolin kanssa  
  • kun on pelattu 15 kierrosta on Brentford kerännyt 4 pistettä enemmän kuin Portsmouth
Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vuosikymmeniin - Portsmouth tippui tälle tasolle viime kauden jälkeen.

Portsmouthin massiiviset talousvaikeudet pudottivat seuran tälle tasolle - fanit saavat olla onnellisia, että seura on ylipäätään enää olemassakaan. Kauden alku oli vaikea, mutta nyttemmin on joukkue saanut juonesta kiinni ja esitykset ovat parantuneet. Viime aikoina se on pelannut niin kovia porukoita vastaan, että alla on cup-ottelu mukaan luettuna kolme peräkkäistä tappiota, mutta nyt vastus helpottuu. Lauantaina se hävisi cupissa kotonaan Notts Countylle 0-2. Edellisessä Liigaottelussa kovaa Sheffield Unitedia vastaan se hävisi pallonhallinnan 54%-46%, mutta voitti laukaukset 8-9. Portsmouth on siis edelleen hyvässä vireessä. Keskikentän Scott Allan (1/0) on pelikiellossa. Hyökkääjä Ashley Harris (11/2) on loukkaantuneena.

Brentford ei ole vielä tällä kaudella liigassa ottanut vierasvoittoa, mutta seitsemästä vieraspelistä on tullut viisi tasapeliä. Lauantaina se voitti cupissa liigan ulkopuolisen Borehamin 0-2 vieraskentällä. Sarjajumboa vastaan edellisessä matsissa kotonaan se hävisi pallonhallinnan 47%-53%, mutta voitti laukaukset 13-6 ja peli päättyi Hartlepoolia vastaan siis tasan. Marokkolaishyökkääjä Farid El Alagui (10/3) on loukkaantuneena.

Portsmouth on pelannut kolme edellistä otteluaan sarjan kuuden parhaimman joukossa olevia joukkueita vastaan ja tappiot ovat olleet seurauksena. Pitäisin Portsmouthia tällä hetkellä kuitenkin parempivireisenä kuin Brentfordia - viime ottelujen tuloksista huolimatta.

Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 32% - 29% - 39% 


45. SWINDON - SHEFFIELD UNITED  2  kerroin 3,05

Englannin kolmatta sarjatasoa.

  • Swindon on sarjassa sijalla 7
  • se on viidestä edellisestä sarjaottelustaan voittanut kaksi ja hävinnyt yhden
  • reilu viikko sitten se voitti kovan Stevenagen vieraissa 0-4
  • United on taulukossa toisena, tasapisteissä sarjakärjen kanssa
  • se ei ole vielä kärsinyt tappiota, kun sarjaa on pelattu 15 kierrosta
  • reilu viikko sitten se voitti kotonaan keskikastin Portsmouthin 1-0
  • United on kerännyt sarjassa kuusi pistettä enemmän kuin Swindon
Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vuosikausiin - Swindon nousi tälle tasolle täksi kaudeksi.

Swindon on West Ham- legendan, Paolo Di Canion valmentama ryhmä. Sen kaksi edellistä ottelua olivat cupin otteluita; ensin se tippui Liigacupista Aston Villalle kotikentällään 2-3 tuloksella ja lauantaina se hävisi niin ikään kotonaan sensaatiomaisesti liigan ulkopuoliselle Maccesfieldille 0-2 Englannin Cupin ottelunsa. Edellisessä liigaottelussaan kovaa Stevenagea vastaan se oli murskaavan ylivoimainen; pallonhallinta kirjattiin sille 38%-62% ja laukaukset 3-12. Omituista suoritustason totaalista vaihtelemista ottelusta toiseen!  Puolustaja Aden Flint (8/0) on pelikiellossa. Loukkaantuneina ovat: kapteeni, keskikenttämies Alan McCormack (13/0) ja toinen keskikenttämies Tommy Miller (15/1).

United otti lauantaina rutiininomaisen voiton cupissa, kun se tiputti sarjaporrasta alempana majailevan Bristol Roversin 1-2 vieraskentällä. Kolme edellistä sarjapeliä on päättynyt Unitedin 1-0 voittolukemiin. Tuo edellinen sarjapeli Portsmouthia oli tilastoiltaan hyvin tasainen, mutta yksi maali ratkaisi taas voiton Unitedille. Joukkue on kova tälle sarjatasolle ja tulee viimevuotiseen tapaan taistelemaan tosissaan noususta porrasta ylemmäs. Siltä puuttuu loukkaantumisen vuoksi kokenut hyökkääjä Dave Kitson (9/3), joka on pelannut Valioliigaakin Stokessa ja Readingissä.

Swindon pelaa valmentajansa mukaan parhaimmillaan kuin Barcelona. Suoritustaso vaihtelee tällä hetkellä todella paljon. United jyrää ottelusta toiseen ja yli kolme on aina kova kerroin näin vahvalle joukkueelle.

Arvio: 43% - 28% - 29%  

Fratton Park, Portsmouth