Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET 10.10.2012

Nyt kun tämän päivän futistarjonta koostuu pääasiassa näistä yön brassikohteista, niin tässä ammatikseen brassifutista seuraavan toimittajan, Andre Savastanon arvio oikeista merkeistä:

 40. Vasco - Sao Paulo  x   41. Bahia - Fluminense    x              

42. Internacional - Mineiro       2             43. Figueirense - Goias     1

44. Cruzeiro - Portuguesa    x                  45. Botafogo - Santos    x

   46.Corinthians - Flamengo   x  47. Ponte Preta - Nautico  1          
 

             

42. INTERNACIONAL – ATLETICO MINEIRO 2 kerroin 2,85

Brasilian pääsarjaa.

  • Internacional on sarjassa sijalla 6
    • se ei ole kärsinyt tappiota viiteen peliin
    • lauantaina se pelasi 1-1 keskikastin Santosin vieraana
  • Mineiro on taulukossa toisena, kuusi pistettä johtavaa Fluminenseä perässä
    • se ei ole hävinnyt nyt kahteen otteluun
    • sunnuntaina se voitti kotonaan heikon Figueirensen 6-0
    • kun sarjassa on pelattu 28 kierrosta on Mineiro kerännyt 14 pistettä vähemmän kuin Internacional
Heinäkuussa Mineiro voitti keskinäisen ottelun kotikentällään 3-1.

Internacional on kotoisin Etelä-Brasilian Porto Allegren kaupungista, jossa on 1,4 miljoonaa asukasta. Tämän hetken joukkueen tunnetuin pelaaja on uruguaylainen hyökkääjä Diego Forlan. Joukkue on viime aikoina pelannut vieraskentillä tasaisia vähämaalisia otteluita, mutta kotikentällä otteet ovat heilahdelleet. Sarjajohtajalle ja sarjakolmoselle on kärsitty viime kuukausina 0-1 kotitappiot – nyt siis vastassa sarjakakkonen. Tässä ottelussa sillä on hirveä määrä poissaolijoita. Kolme miestä on maajoukkuetehtävissä: uruguaylainen hyökkääjä Diego Forlan (13 ottelua kaudella/3 maalia), brasilialainen hyökkääjä Leandro Damiao (13/7) ja argentiinalainen keskikenttäpelaaja Pablo Guinazu (21/0). Pelikiellossa on puolustaja Rodrigo Moleno (14/0). Loukkaantuneina ovat hyökkääjä Dagoberto (15/5) ja keskikentän argentiinalainen pelintekijä Andres D'Alessandro (13/1).

Mineiro murskasi Figueirensen edellisellä kierroksella. Ottelussa, jossa joukkueen ja koko sarjan tunnetuin pelaaja, Ronaldinho teki hattutempun – hän on tehnyt nyt 24:ssä matsissaan 7 maalia. Hänen hyökkäyskaverinaan on Jo (20/7), joka muistetaan Evertonista ja Manchester Citystä. Ronaldinho palaa nyt kotikaupunkiinsa, jonka Gremio-seurassa hän aloitti peliuransa. Vaikka Mineiro olikin viime pelissään kotikentällään hurjana, sen kuuden edellisen vieraspelin tilastoista ei löydy yhtään voittoa. Joukkueelta puuttuu pelikiellon vuoksi ykkösmaalivahti Victor (21/0) ja keskuspuolustaja Rever (21/3). Loukkaantuneina ovat keskikenttäpelaajat Pierre (24/0) ja Leandro Donizete (22/0).

En ymmärrä miksi Brasiliassa pelataan näitä pääsarjaotteluita, kun toisen joukkueen parhaat pelaajat ovat maajoukkuetehtävissä. Kummallakin on paljon tärkeitä miehiä sivussa, mutta kotijoukkueeseen tämä vaikuttaa enemmän. Mineiro taistelee vielä tosissaan mestaruudesta.


Vedonlyöntitoimistojen arvio: 42% - 29% - 29%




47. PONTE PRETA – NAUTICO 1 kerroin 1,9

Brasilian pääsarjaa.

  • Ponte Preta on sarjassa sijalla 15
    • se ei ole voittanut kuuteen otteluun
    • perjantaina se hävisi vieraissa heikohkolle Coritiballe 1-0
  • Nautico on taulukossa sijalla 9
    • se on voittanut kaksi edellistä matsiaan
    • lauantaina se voitti kotonaan keskikastin Corinthiansin 2-1
    • 28:n kierroksen jälkeen Nautico on Ponte Pretaa edellä 3 pistettä
Heinäkuun keskinäisessä matsissa Nautico voitti kotonaan 3-0



Ponte Preta on kotoisin miljoonan asukkaan Campinasin kaupungista. Sillä on liigassa menossa heikko vaihe, sillä se ei ole tehnyt maaliakaan viimeiseen neljään otteluun. Se kuitenkin pelaa kotonaan kohtuullisen hyvin ja viiden viime kotiottelun tilastosta ei löydy tappiomerkintää – tosin kolme viimeisintä niistä on päättynyt tasan. Joukkueelta on pelikiellossa keskikentän Rene Junior (23/1). Nimensä mukaisesti loukkaantuneena on puolustaja Gustavo Lazzaretti (5/0). Kaksi miestä tekee nyt paluun kokoonpanoon loukkaantumistensa jälkeen: keskikentän Nikao (21/1) ja hyökkääjä Giancarlo (7/4)

Nautico on voittanut tällä kaudella kymmenen peliä kotikentällään ja vain yhden vieraskentällä! Neljä edellistä vieraspeliään se on hävinnyt – yhteismaalit noissa olivat 10-2. Loukkaantuneina ovat: puolustaja Ronaldo Alves (22/1), puolustaja Marlon (9/0) ja keskikentän Ramirez (8/0). Hyvänä uutisena on keskikenttämies Elicarlosin (26/3) palaaminen kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen.

Vaikka kotijoukkueella ei mene kauhean hyvin tällä hetkellä, niin Nautico on sen verran heikko vierasjoukkue, että kotivoitto on tästä ottelusta todennäköisin lopputulema.

Arvio: 52% - 26% - 22%

Estádio Moisés Lucarelli, Campinas (Ponte Preta)