Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 6. syyskuuta 2012

                                  PITKÄVETOVIHJEET 6.9.2012

Ei ole tämä päivä hyvä vetopäivä - ehkä kannattaisi säästää panokset myöhempää käyttöä varten. Kun pelit ovat lätkän Euro-pelejä, Venäjän lätkän avauskierroksia ja U21 karsintaa futiksessa on ainakin minun vaikea hahmottaa joukkueiden voimasuhteita.

61. HOUSTON - SALT LAKE  1  kerroin 1,92

MLS-liigaa. Houston on kerännyt 27:stä ottelustaan 42 pistettä ja on Itäisessä Konferenssissä neljäntenä. Joukkueella on kuitenkin sarjassa viiden voitottoman ottelun putki meneillään. Maanantaina he hävisivät kovalle Chicagolle vieraskentällä 3-1.
Salt Lakellä on allaan kaksi tappiotonta ottelua. He ovat Läntisessä Konferenssissä toisena, kerättyään 28:sta matsistaan 46 pistettä. Sunnuntaina he voittivat kotikentällään keskikastin DC Unitedin 1-0.
Viime kaudella Houston voitti SL:n kotonaan 3-2 ja SL:n kotona pelattiin 0-0.

Houston aloitti heikosti kauden, koska heillä ei ollut kotikenttää ennen toukokuuta ja näin he pelasivat pelkkiä vierasmatseja. Sitten valmistui hieno eurooppalaistyylinen 22 000-paikkainen stadion ihan Houstonin keskustaan ja kotiottelut sujuivat pisteitä tuottaen. Nyt on menossa pieni notkahdus tuloksissa ja ottelutahti on ollut kova, mutta joukkue pelaa parhaimmillaan upeaa jalkapalloa, nimenomaan kotikentällään. He taistelevat play-offseihin oikeuttavasta sijoituksesta lopputaulukossa ja uskon, että taas sarjan kestomenestyjä pudotuspeleihin pääsee. Kun olen katsonut tällä kaudella useammankin Houstonin kotipelin, niin joukkueen vaarallisimmat tilanteet luovat, silloin kun nämä miehet pelaavat; laitapakki Hainault nousuillaan ja keskikentä Boniek taituruudellaan - molemmat ovat tänään poissa ja Houstonin hyökkääjät eivät ehkä saa totutusti hyviä palloja, hyviin paikkoihin . Poissa ovat maajoukkuekomennusten vuoksi: hondurasilainen Boniek Garcia (12/1), kanadalainen Andre Hainault (22/2), jamaikalainen puolustaja Jermaine Taylor (22/1) ja toinen jamaikalainen eli keskikentän Vaughn Watson (18/0).

Real Salt Lake pysyy tasaisilla otteillaan liigan kärkijoukkueiden joukossa. Mutta vaikka seura on menestynyt hyvin ja voitti muutama vuosi sitten koko sarjankin, ei joukkue ole ottanut kertaakaan voittoa Texasista, vaikka se on pelannut jo 20 sarjaottelua Dallasissa ja Houstonissa. Joukkueen esitykset ovat olleet viimeisen kuukauden aikana pää-asiassa alavireisiä, mutta neljän matsin voitoton putki päättyi edellisessä ottelussa. Joukkueiden puntit ovat siinä mielessä tasan, että myös SL:ltä puuttuu neljä tärkeää miestä. Maajoukkueiden mukana ovat: keskikentän yhdysvaltalainen avainpelaaja Kyle Beckerman (26/4), costa ricalainen hyökkääjä ja joukkueen ykköspyssy Alvaro Saborio (28/14) ja kanadalainen keskikenttämies Will Johnson (23/3). Pelikiellossa on puolustaja Chris Wingert (26/0).

Kaksi joukkuetta, joilta puuttuu kummaltakin neljä avainpelaajaa. Ottelua on vaikea ennakoida, mutta koska valinnanvara ainakin Veikkaus Oy:n listoilla tälle päivälle niin vähäinen ja ottelut sellaisia, joista on vaikea kaivaa taustatietoa, niin otin tämän kotivoiton tähän mukaan.

Vetotoimistojen arvio: 49% - 27% - 24%



63. PALMEIRAS - SPORT RECIFE  X  kerroin 3,45

Brasilian pääsarjaa. Palmeiras on sarjassa sijalla 18. Joukkue ei ole voittanut sarjassa neljään otteluun - sunnuntaina se pelasi 0-0 kotiottelun sarjakolmosta, Gremiota vastaan.
Sport Recife on pelannut kolme tappiotonta ottelua putkeen - sunnuntaina se voitti kotonaan keskikastin Santoksen 2-1. Sarjasijoitus sillä on 17 - kaksi pistettä Palmeirasia edellä.
Kesäkuussa Sport Recife voitti kotonaan Palmeirasin 2-1. Sitä ennen keskinäisissä otteluissa oli kolmen vuoden tauko, koska SP on sarjanousija.

Sao Paulolaisseura Palmeiras on pelannut heikosti tämän kauden sarjassa, vaikka seura on perinteikäs ja menestynyt. Sport Recife taas on pienempi ja tuntemattomampi seura Recifen kaupungista. Palmeirasin viittä viimeistä kotipeliä tutkiessa huomaan, että maaleja on tehty yhteensä vain 7. Sport Recifen viidessä viime vieraspelissä on verkko heilunut yhteensä vain 8 kertaa. Kun nämä laskee yhteen tulee maalikeskiarvoksi 1,5/peli. Vähämaalisuus parantaa ristin todennäköisyyttä.

Ennuste: 62% - 24% -14%


BBVA Compass Stadium, Houston