Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

tiistai 22. toukokuuta 2012

Pitkävetovihjeet 22.5.2012

Tänään on niin köyhä lista, että en löytänyt netistä yhteenkään matsiin tai biisiin mitään erityistä perustelua. Tässä kuitenkin oma pelimerkistöni, jos laitan pelejä sisään.

64. Joensuu – Vimpeli  1  kerroin 10,35
otteluennakko

68. Atlantis – PK-35/VJS   2  kerroin 3,75
Kummatkin ovat pelanneet Kakkosen Itälohkossa neljä ottelua ja saaneet niistä neljä pistettä. Atlantis pelasi viimeksi Kiffenin kanssa vierasottelun Töölön kotikentällään 1-1. PK-35/VJS hävisi vieraskentällä sarjajohtaja JäPS:lle 3-0. Ei tilastoissa otteluita edellisiltä kausilta. Atlantis pelaa normaalisti Töölön pallokentällä, mutta nyt siellä on U-18 maaottelu, joten tämä ottelu pelataan Talin Urheilupuistossa. Ottelussa ei ole kahviopalveluja, koska kotijoukkueelta puuttuu lupa niitä Talissa tarjota.

72. Girona – Villarealin kakkosjoukkue   2   kerroin 4,60
Espanjan kakkosliigaa. Kun kolme kierrosta on pelaamatta on Girona 19. ja Villareal 12. – eroa 10 pistettä. Girona ei ole kärsinyt tappiota seitsemään otteluun, viimeksi se voitti kotonaan Cordoban 3-1. Villareal on voittanut kolme edellistä otteluaan, viimeksi kaatui kotiottelussa Huelva 2-0. Lokakuussa Villarealin kotona  tasattiin pisteet 2-2 tuloksella. Girona on yhden pisteen erolla putoamisviivan alapuolelle ja sen tarvitsee lisäpisteitä, kun taas Villarealilla ei ole mitään panosta pelissä.
Ennuste: 54% – 26% – 20%

 Estadi Municipal de Montilivi, Girona