Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 28. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 28.4.2012



12. Watford – Middlesbrough  2  kerroin 2,25

Watford Championshipissä 14., M`brough 7. – eroa 9 pistettä. Watford on pelannut tasan nyt neljä ottelua putkeen, viimeksi se pelasi 2-2 Peterboroughin vieraana. M`brough on pelannut kolme tappiotonta matsia peräkkäin, viimeksi kaatui kotona sarjakakkonen Southampton 2-1. Marraskuussa M`brough voitti Watfordin kotonaan 1-0.

Uusia poissaolijoita ei ole lähiviikkoina joukkueisiin ilmaantunut. Watford saa takaisin puolustaja Mariappan pelikiellosta. Keskikentän Stephen McGinnillä on mahdollisuus tehdä ensiesiintyminen, oltuaan polvensa vuoksi sivussa 14 kuukautta.

Tässä ottelussa on selvät sävelet – Watfordilla ei ole enää mitään pelattavaa ja M`brough`n on pakko voittaa tämä viimeisen kierroksen ottelu päästäkseen viimeiselle play-off paikalle. Tämä edellyttää myös sitä, että Cardiffin pitäisi hävitä Crystal Palacen kentällä. Middlesbrough esitti viime lauantaina erittäin tasapainoisen suorituksen voittamalla Southamptonin kotonaan; vierailija meni ensin johtoon, mutta M`brough otti tarvitsemansa pakkovoiton. M`brough`n Tony Mowbray on sen verran rutinoitunut valmentaja, koska on luotsannut mm. Celticiä, että hän tietää kuinka joukkue valmistetaan tälläiseen suureen otteluun.

Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 33% - 27% - 40%



13. Dundee United – Hearts  1  kerroin 1,85

United Skotlannin yläloppusarjassa neljäntenä, Hearts viimeisenä eli kuudentena – eroa 4 pistettä. United on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä, viimeksi kaatui vieraspelissä St.Johnstone 0-2. Heartsilla viidestä viime pelistä kolme voittoa, viimeksi se hävisi kotonaan sarjakakkoselle Rangersille 0-3. United on voittanut kaikki kolme joukkueiden kohtaamista tällä kaudella.

United kotonaan top-6 porukoita vastaan tällä kaudella: 2 voittoa – 2 tasuria – 3 häviötä. Hearts vieraissa top-6 joukkueita vastaan: 1 voitto – 1 tasuri – 6 häviötä.

Ainoa tuore poissaolo on Unitedin puolustaja Gavin Gunning, olkapäävammansa vuoksi. United on tällä hetkellä parhaimmassa vireessä oleva joukkue Skotlannissa. viime pelissä St.Johnstone kaatui vakuuttavan peliesityksen jälkeen. United tähtää tosissaan kolmanteen sijaan, mikä tuo todennäköisesti karsintapaikan Champions-Liigaan, koska Rangersillä on niin isot taloudelliset ongelmat, että sitä tuskin huolitaan Euroopan kentille ensi kaudeksi. Hearts on ollut huono vierasjoukkue tällä kaudella. Heartsin päätavoite varmaan tällä kaudella on toukokuinen Skotlannin Cupin finaali.

Arvio: 50% - 27% - 23%







58. Motherwell – St.Johnstone  1  kerroin 2,00

Skotlannin pääsarja on nyt jakautunut kahteen osaan. Tämä ottelu käydään mestaruuden ratkaisevassa yläloppusarjassa, runkosarjan pisteet jäivät voimaan. Motherwell kolmantena St.Johnstone viidentenä – eroa 5 pistettä. Motherwelillä ei ole voittoa neljään otteluun, viimeksi se hävisi kotonaan mestaruuden varmistaneelle Celticille 0-3. St.Johnstone ei ole voittanut kolmeen otteluun ja viimeksi se hävisi kotonaan Dundee Unitedille 0-2. Kauden aiemmissa kohtaamisissa Motherwell on voittanut kahdesti ja St.Johnstone kerran, joista viimeisimmässä, tammikuussa pelatussa ottelussa Motherwell voitti kotikentällään 3-2.

Motherwell kotona top-6 seuroja vastaan: 3 v. – 1 t. – 5 h. St.Johnstone vieraissa top-6 tiimejä vastaan: 3 v. – 2 t. – 2 h.

Motherwelillä on kaikki miehet saatavilla tähän matsiin. St.Johnstonilla on iso huoli, kun seuran ylivoimaisesti paras maalintekijä tällä kaudella, espanjalainen Francisco Sandaza aloittaa nyt kolmen ottelun pelikieltonsa. Kuka tekee maalit, kun seuraavaksi paras on saanut aikaan koko kaudella vain 6 maalia?

Motherwelillä on isompi panos ottelussa, kun se haluaa pysyä kolmantena ja päästä Champions-Liiga karsintaan. St.Johnstone tavoittelee Eurooppa-Liigan paikkoja.

Ennuste: 45% - 28% - 27%



91. Heracles – Heerenveen  1  kerroin 2,25

Heracles Hollannin sarjassa 10., Heerenveen 6. – eroa 18 pistettä. Heraclesilla on menossa kolmen tappiottoman ottelun putki, viimeksi se voitti De Graafschapin vieraissa 2-3. Heerenveen on saalistanut viidestä viime ottelustaan kolme voittoa, viimeksi se pelasi tasan kotipelinsä Vitessen kanssa. Syyskuussa Heerenveenissä tasattiin pisteet 1-1 tuloksella.

Hollannin sarjaa on kolme kierrosta jäljellä ja kumpikin havittelee paikkaa Eurooppa-Liigaan. Heerenveen yrittää päästä neljän joukkoon, jotta saisi suoran paikan sinne ja Heracles yrittää päästä yhdeksän joukkoon ja Eurooppa-Liiga play-offseihin, jollaisia Hollannin sarjassa on jostain syystä ollut tapana järjestää.

Heraclesilta lensi tuossa viimeisimmässä ottelussa kentältä kaksi pelaajaa ja valmentaja. Valmentaja siksi, kun hän yritti tehdä vaihdon ominpäin pyytämättä neljännen erotuomarin lupaa. Ulosheitetyt pelaajat, jotka missaavat tämän matsin ovat keskikentän Duarte ja puolustaja Looms. Heerenveenillä ei uusia poissaolijoita, sitävastoin ykkösmaalivahti Vandenbussche palaa pelikieltonsa jälkeen nyt kehiin.

Ennuste: 41% - 25% - 34%





92. Gil Vicente – Guimaraes  2  kerroin 2,55

Vicente Portugalin sarjassa 11., Guimaraes 6. – eroa 14 pistettä. Vicentellä ei ole voittoa kuuteen otteluun, viimeksi se pelasi kotonaan 0-0 Rio Aven kanssa. Guimaraes on kartuttanut viime kuukaudet ihan mukavasti pistesaldoaan, viimeksi se voitti kotonaan sarjajumbo Leirian 3-2. Joulukuussa joukkueet tasasivat pisteet 1-1 Guimaraesin kotikentällä.

Vicente kotonaan top-6 tiimejä vastaan: 2 v. – 2 t. – 1 h. Guimaraes vieraissa bottom-6 seuroja vastaan: 3 v. – 0 t. – 1 h.

Vicente saattaa vielä tarvita muutaman pisteen jäljelläolevista otteluista välttääkseen putoamisen. Guimaraesilla on puolestaan vielä pienet toiveet Eurooppa-Liigan paikkaan.

Vicentellä on suuria loukkaantumishuolia, vaikka kolme loukkaantunutta saadaan takaisin todennäköisesti tähän otteluun, poissa ovat: p.Peixoto,kkp.Vilela, p.Sandro, h.Roberto ja ykkösmaalivahti Adriano. Guimaraesilta puuttuvat tärkeät keskikenttämiehet: Mendes ja Sergio.

Ennuste: 36% - 29% - 35% 





97. Montreal – Portland  2  kerroin 2,65

Monteral koonnut kahdeksasta MLS-ottelustaan 5 pistettä, Portland 7 ottelua – 7 pistettä. Montreal pelasi reilu viikko sitten tasurin D.C.Unitedin kanssa vieraskentällä. Portland katkaisi neljän ottelun tappioputkensa sunnuntaina, kun se voitti kotonaan yllättäen sarjan kovimman joukkueen, Kansasin 1-0. Joukkueilla ei aiempia kohtaamisia, koska Montrealilla on menossa ensimmäinen kausi liigassa.

Joukkueilla ei ole uusia poissaoloja. Nämä seurat kävivät viikolla kauppaa keskenään ja Montrealin kärkipelaaja Mike Fucito siirtyi Portlandiin ja Montreal sai Portlandin varausoikeuden draftissa. Hänellä ei ole sopimuksen mukaan oikeutta pelata tänään. Montreal on pitkään näyttänyt sarjan selvästi heikoimmalta joukkueelta, mutta peli on parantunut huomattavasti aivan viime otteluissa. Montreal ei ole pystynyt pitämään nollaa yhdessäkään pelissä ja Jamaikalainen maalivahti Donovan Ricketts ei enää näytä olevan tarpeeksi hyvä tälle tasolle, 196 senttinen varsi ei kaadu maahan tarpeeksi nopeasti. Eniten pelejä hän on pelannut urallaan Englannin Bradfordissa (104).

Portland sai tappioputkensa poikki kaikista vaikeinta vastustajaa vastaan ja uskon, että tämä antaa isteluottamusta tähän peliin. Kris Boyd tullee olemaan hyvin vaikea pidettävä Montrealin puolustukselle.

Ennuste: 37% - 30% - 33%



119. Philadelphia – San Jose  1  kerroin 2,50

Philadelphia kerännyt MLS:ssä kuudesta ottelusta 7 pistettä, San Jose seitsemästä ottelusta 16 pistettä ja johtaa läntistä konferenssiä. Viimeksi Philadelphia voitti vieraissa Chivasin 0-1. San Jose voitti viimeksi kotonaan kovan Salt Laken 3-1. Viime kaudella Philadelphia voitti kotonaan 1-0 ja San Josessa pelattiin 0-0.

Philadelphia on tänään todella vaikea vastus SJ:lle – se on pelannut kolme viime ottelua päästämättä maaliakaan. Philadelphia on saanut pelinsä erittäin kurinalaiseksi viime aikoina ja on nousussa sarjataulukossakin. Heidän valmentajansa, Peter Nowak lensi katsomoon viime matsissa, oltuaan kentän puolella, eikä saa nyt kahteen otteluun olla edes kentän laidalla. Pelaajista Philadelphialta pelikiellossa ovat keskikenttäpelaajat: Gabriel Farfan ja Keon Daniel. Philadelphian maalin teki viime ottelussa takavuosien USA:n maajoukkueen ihmelapsi Freddy Adu, joka ei ole koskaan lunastanut häneen asetettuja hurjia odotuksia. San Josen sairaslistalle on kertynyt melko monta nimeä, mutta ei mitään tuoreita loukkaantumisia ole tiedossa.

Tästä tulee vähämaalinen ottelu ja uskon, että ratkaisevia ovat kotikenttä ja yleisön tuki, jota on lähes aina täysi katsomo(19 000).
Ennuste: 36% - 30% - 34%
Maailman läheisimmät ammattilaisjalkapallojoukkueiden stadionit alempi Dundeen Dens Park, ylempi Dundee Unitedin Tannadice .