Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 2. marraskuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET  2.11.2012





49. JAHN REGENSBURG - PADERBORN  2  kerroin 2,4

Saksan kakkosbundesliigaa.

  • Regensburg on taulukossa sijalla 15
  • se on hävinnyt kolme edellistä otteluaan
  • sunnuntaina se hävisi vieraissa keskikastin Frankfurtille 3-1
  • Paderborn on sarjassa sijalla 9
  • se ei ole hävinnyt kolmeen edelliseen otteluunsa
  • sunnuntaina se voitti vieraskentällä keskikastin Unionin 0-1
  • kun on pelattu 11 kierrosta on Paderborn kerännyt 6 pistettä enemmän kuin Regensburg
Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vuosikausiin, sillä Regensburg on sarjanousija.

Regensburg on päästänyt kolmessa edellisessä pelissään kolme maalia kussakin, joten puolustustyöskentely ei ole parasta mahdollista.Edellisessä matsissa Frankfurtilta ajettiin mies kentältä jo 19 minuutin jälkeen, mutta selkeä tappio tuli silti vajaata vastustajaa vastaan ja esitys kentällä oli muutenkin heikko. Hyökkäys toimii ihan hyvin joukkueen tason huomioonottaen - edellisissä viidessä matsissa on tehty yhdeksän maalia. Nyt baijerilaisilta puuttuu kapteeni, puolustaja Andre Laurito (10 ottelua kaudella/0 maalia) silmävamman vuoksi.

Paderborn taisteli viime kaudella tosissaan noususta pääsarjaan, mutta jäi lopulta viidenneksi. Tällä kaudella sen taso on laskenut ja joukkue on niillä sijoilla, millä sen oletetaankin olevan. Edellisellä kierroksella katkesi hienosti neljän ottelun voitoton putki, kun se haki pisteet pääkaupungista Unionilta. Joukkueella ei ole tuoreita poissaoloja. Kauan sivussa ollut puolustaja Jens Wissing (1/0) tekee nyt paluunsa joukkueen kokoonpanoon.

Regensburgilla on heikko periodi meneillään ja Paderborn on  parantamassa otteitaan - ainakin edellisen ottelun perusteella. 

Ennakko: 35% - 28% - 37% 
 


57. TOURS - LE MANS  1  kerroin 2,35

Ranskan kakkosliigaa.

  • Tours on taulukossa sijalla 16
  • se ei ole voittanut kahteen edelliseen otteluunsa
  • perjantaina se hävisi kovalle Istresille vieraskentällä 4-1
  • Le Mans on sarjassa sijalla 7
  • viidestä edellisestä matsistaan se on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi
  • perjantaina se voitti heikon Lavalin kotikentällään 2-0
  • kun sarjaa on pelattu 12 kierrosta on Le Mans kerännyt 4 pistettä enemmän kuin Tours
Viime kaudella Tours voitti kummatkin joukkueiden keskinäiset ottelut.  

Tours pelaa selvästi paremmin kotonaan kuin vieraissa ja se onkin hävinnyt vain yhden viidestä kotipelistään. Sen kuuden ottelun tappioton putki päättyi viime kierroksella Istresille kärsittyyn selkeään tappioon. Tuosta tappiosta päävastuun otti itselleen joukkueen nuori maalivahti Benjamin Leroy (12/0), jolla oli erittäin huono päivä tolppien välissä. 18-vuotias maalivahti on kuitenkin pelannut hienon alkukauden ja onnistunut muissa otteluissaan erinomaisesti. Joukkue on ilmoittanut seitsemän pelaajaan epävarmoiksi tapauksiksi tähän otteluun loukkaantumisten vuoksi, mutta joukossa ei ole tärkeitä pelaajia ja luultavasti suurin osa heistä on kuitenkin pelikykyisiä. Tunisialainen hyökkääjä Ali Gheriani (10/0) on pelikiellossa.

Le Mans myös pelaa paljon paremmin kotonaan kuin vieraissa; he ovat voittaneet kuudesta vieraspelistään vain yhden. Tärkeä keskikenttämies, guinealainen Idrissa Sylla (10/3) on todennäköisesti sivussa ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Tärkeä hyökkääjä, Fousseyni Cisse (6/3) on varmuudella pois vamman takia. Beniniläinen puolustaja Khaled Adenon (2/0) on pelikiellossa.

Hyvä kotijoukkue kohtaa heikon vierasjoukkueen. 

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 39% - 31% - 30% 

 

86. BREST - LORIEN1  kerroin 2,                                  

Ranskan pääsarjaa.

  • Brest on sarjassa sijalla 15
  • se on hävinnyt kaksi edellistä peliään
  • lauantaina se hävisi kovalle Toulouselle vieraissa 3-1
  • Lorient löytyy taulukosta sijalta 9
  • se ei ole voittanut viiteen edelliseen otteluunsa
  • sunnuntaina se pelasi 4-4 kotonaan keskikastin Ajaccion kanssa
  • kun on pelattu 10 kierrosta on Lorient 5 pistettä Brestiä edellä
Viime kaudella kummatkin voittivat toisensa kotonaan.

Brestillä on ongelmia maalinteon kanssa ja se onkin tehnyt vain 9 maalia 10:ssä ottelussaan tällä kaudella. Joukkue ei ole hävinnyt vielä kotonaan tällä kaudella ja neljästä kotimatsista on tilillä kolme voittoa. Kahdessa edellisessä matsissaan se on kohdannut kärkipään porukat (Lyon ja Toulouse) vieraskentillä, joten ei ihme, että tuloksena oli kaksi tappiota. Malilainen puolustaja Ousmane Coulibaly (4/0) saattaa missata ottelun loukkaantumisen vuoksi.

Lorient pelasi sunnuntaina ikimuistoisen ottelun kotonaan Ajacciota vastaan; se oli ekan puoliajan jälkeen 1-4 tappioasemassa, mutta nousi toisella puoliajalla tasatulokseen. Edellisessä vierasottelussaan se hävisi keskikastin Valenciennesille 6-1, joten kahdessa edellisessä ottelussa on pallo noukittu omasta verkosta 10 kertaa! Joukkue on hyvin tasapeliherkkä ja nuo kaksi viimeisintä tulosta ovat olleet koko kauteen nähden poikkeuksellisia. Puolustuksen virhemäärä oli valtaisa noissa  otteluissa. Joukkueella on melko pitkä poissaolijoiden lista. Pelikiellossa on sveitsiläiskärki Innocent Emeghara (1/0). Loukkaantumisten vuoksi ovat poissa seuraavat: argentiinalainen puolustaja Lucas Mareque (6/0), kkp. Mathieu Coutadeur (1/0), p. Lamine Kone (10/1) ja gabonilainen puolustaja Bruno Ecuele (1/0). Lisäksi puolustaja Arnaud Le Lan (4/0) on epävarma tapaus.  

Bretagnen derby-ottelu. Isännät saavat aina voimaa kotiyleisöltään ja otteet ovat yleensä kotistadionilla hyviä. Lorientin peliä on vaikea ennakoida, kun sillä on "hurlumhei"-vaihe päällä. Ainakin sen puolustus on reikäjuustoa. 

Arvio: 33% - 30% - 37%   

Stade Francis-Le Blé, Brest