Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihje 8.4.2012



13. AaB – Silkeborg  2  kerroin 2,55

Aab Tanskan Superliigassa seitsemäntenä, Silkeborg viidentenä – eroa 4 pistettä. AaB hävinnyt 3 ottelua putkeen, joista viimeisen kotonaan Midtjyllandille 1-2. Silkeborgilla 4 ottelua ilman tappiota. Edellisessä ottelussa kaatui AGF kotona 2-1. Joulukuussa Silkeborg voitti kotonaan AaB:n 4-2



AaB on tällä kaudella pelannut top-6 joukkueita vastaan kotonaan seuraavasti: 3 voittoa – 1 tasuri – 3 häviötä. Silkeborg on pelannut bottom-6 joukkueita vastaan vieraissa: 3 v. – 1 t. - 1 h.



AaB:lla on muutama mies ollut loukkaantuneena ja nyt on myös kaksi pelikieltoa. Avauksen miehet, puolustaja Kristensen ja keskikentän Rolfe ovat pelikiellossa. Joukkue on sarjan toiseksi huonoin kuntopuntarissa ja peli ei kulje. Kentän ulkopuolella ovat tulleet esille suuret taloudelliset ongelmat. Silkeborgilla on sen sijaan vain kaksi tappiota 16:sta viime matsista.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 36% - 29% - 35%





15. Schalke – Hannover+1  1  kerroin 2,65

Schalke sarjassa kolmantena, Hannover seitsemäntenä – eroa 13 pistettä.Schalkella on allaan kahden peräkkäisen tasurin putki, joista jälkimmäinen oli tuo heidät Eurooppa-Liigasta pudottanut ottelu Bilbaossa. Edellisessä sarjaottelussaan he pelasivat vierastasurin Hoffenheimin kanssa.Hannover on totuttuun tapaansa voittanut kotona ja hävinnyt vieraissa. Poikkeuksen tähän teki edellinen ottelu, jolloin he hävisivät kotonaan Atleticolle ja putosivat myös Eurooppa-Liigasta. Marraskuun keskinäisessä ottelussa Hannoverissa tasattiin pisteet 2-2.



Schalken kotiottelut tällä kaudella keskikastin joukkueita vastaan: 3 voittoa – 2 tasuria – 0 häviötä. Hannoverin vierasottelut top-6 joukkueita vastaan: 0 v. – 0 t. - 4 h.



Schalkelta puuttuu puolustavat keskikenttäpelaajat Matip ja Jones varoitustilin täyttymisen vuoksi. Puolustaja Metzelder palaa loukkaantumisen jälkeen. Kotijoukkue on voittanut sarjassa 11, 14:sta kotiottelusta. Huntelaar on tehnyt sarjassa Schalkelle jo 23 maalia. Schalkelle peli on tärkeämpi, sillä he tähtäävät Champions-Liigaan, kun taas Hannover Eurooppa-Liigaan.

Ennuste peruskohteelle, ilman tasoitusta: 57% - 25% - 18%



25. Arsenal – Manchester City  2  kerroin 2,70

Arsenal neljäntenä, City toisena – eroa 13 pistettä. Arsenal päätti komean voittoputkensa, häviämällä viime lauantaina QPR:lle vieraissa 2-1. Cityllä kaksi tasapeliä putkeen, viimeksi viihdyttävä 3-3 kotitasuri Sunderlandia vastaan. Joulukuussa City voitti kotonaan A:n 1-0.



Arsenalin kotisaldo top-6 joukkueita vastaan: 2 v. – 0 t. – 1 h. Ja Cityn vierassaldo top-6 joukkueita vastaan on täsmälleen sama.



Joukkueilla ei uusia poissaoloja. Cityn h. Aguero ja p. Lescott palaavat joukkueeseen loukkaantumisen jälkeen. Samir Nasri pelaa viimevuotisella kotistadionillaan, vastustajan riveissä. Molemmat ovat hyviä joukkueita. Cityn peli on viime aikoina hieman yskähdellyt, mutta se on edelleen hyvin mukana mestaruustaistossa. Kumpaisellekin peli on erittäin tärkeä, sillä Arsenalkaan ei halua luovuttaa Mestareiden Liigaan oikeuttavaa neljättä sijaa. Näiden joukkueiden kuudessa viime keskinäisessä kohtaamisessa on Arsenal jäänyt ilman maalia viidesti. Arsenalin ykköstykki Robin van Persie on jäänyt ilman maalia kolmessa viime liigaottelussaan ekaa kertaa tällä kaudella.

Arvio: 39% - 28% - 33%



32. Midtjylland – Nordsjaelland  1  kerroin 2,30

Kotijoukkue Tanskan Superliigassa neljäntenä, vierailija toisena – eroa 7 pistettä. Kummatkin ovat pelanneet sarjasijoituksensa mukaisesti talvitauon jälkeen. Viime ottelussaan Midtjylland voitti vieraissa AaB:n 1-2. Nordsjaelland hävisi vieraissa SönderjyskE:lle 1-0. Joulukuussa Nordsjaellandissa pelattiin keskinäinen ottelu 0-0.



Midtjyllandin kotisaldo top-6 joukkueita vastaan: 3 voittoa – 1 tasuri – 2 häviötä. Nordsjaellandin vierassaldo top-6 tiimejä vastaan: 3 v. – 1 t. – 3 h.



Tässä kohtaa kaksi nuorta hyvää joukkuetta. Midtjyllandin tuloksia on viime aikoina heikentäneet lukuisat loukkaantumiset, mutta nyt näyttää paremmalta. Tähänkin otteluun palaa yksi mies eli kkp. Albaek. Nordsjaellandilta puuttuu tärkeä puolustaja Bjelland, mikä heikentää sen puolustusta huomattavasti.

Ennuste lopputulemasta: 39% - 29% - 32%



40. Kortrijk – Club Brugge  2  kerroin 1,85

Kotijoukkue on Belgian yläloppusajassa kuudentena eli viimeisenä, vierailija toisena – eroa 10 pistettä. Kortrijk on pelannut vaihtelevin tuloksin viime aikoina. Viime viikonloppuna tuli upea ja ansaittu 1-1 vierastasapeli sarjaykköstä, Anderlechtiä vastaan. Brugge on voittanut neljä ottelua putkeen. Viimeksi kaatui kotona Genk 2-0. Helmikuussa Brugge voitti K:n kotonaan 2-1. Kun viimeksi pelattiin Kortrijkissä, lokakuussa, voitti kotijoukkue 2-1.



Kortrijkin kotiottelut top-6 joukkueita vastaan: 3 v. – 0 t. – 2 h. Bruggen vierasottelut top-6 klubeja vastaan: 2 v – 0 t. – 3 h.



Tärkeä puolustava keskikenttäpelaaja Zimling loukkaantui ja on poissa Bruggen kokoonpanosta. Brugge on kahden pisteen päässä johtavasta Anderlechtistä ja ei saa menettää pistettäkään tälläisessä ottelussa. Kortrijk hävisi cup-finaalin pari viikkoa sitten ja kierrättää pelaajistoaan hiukan joka ottelussa. Edellisen ottelun hyvä, kypsä peli oli yllätys – pystyykö samaan toista huippujoukkuetta vastaan?

Arvio: 23% - 27% -  50%





51. Real Madrid – Valencia  2 kerroin 14,50

Real johtaa, Valencia on kolmas – eroa 30 pistettä. Realilla on neljän ottelun voittoputki, joista kaksi Mestareiden Liigassa Apoelia vastaan. Viimeksi sarjassa se voitti sarjakutosen, Osasunan vieraissa 1-5.Valencia voitti viikolla AZ:n Eurooppa-Liigassa 4-0 ja selvisi jatkoon. Viimeisin ottelu sarjassa on kotitasuri Levantea vastaan. Marraskuussa Valenciassa Real voitti 2-3.


Real kotonaan top-6 joukkueita vastaan 2 – 1 – 1, voitot ensin mainittuina. Valencia vieraissa top-6 tiimejä vastaan: 1 – 1 – 1.



Ei uusia loukkaantumisia tiedossa. Vaikka tässä kohtaavatkin Espanjan ykkönen ja kolmonen on tasoero valtava. Kummatkin pelasivat viikolla onnistuneet pelinsä Euroopan kentillä. Kun Real pelasi kotonaan sarjanelosta, Malagaa vastaan 18.3. oli tuloksena vain 1-1 tasuri, eikä Realin voitto ole nytkään siis kirkossa kuulutettu. Jos joukkueet pelaavat 14 kertaa peräkkäin tämän saman pelin, voittaa Valencia varmasti niistä vähintään yhden – se riittää voitokkaaseen pitkävetoon teoriassa.
Ennuste: 81% - 13% - 6%

Manor Ground, Plumstead