Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 1. lokakuuta 2012

PITKÄVETOVIHJEET 1.10.2012



47. DUISBURG – HERTHA 2 kerroin 1,9

Saksan kakkosbundesliigaa

  • Duisburg on taulukossa viimeisenä, neljän pisteen erolla edelläolevaan
    • se on saavuttanut tällä kaudella vain yhden tasapelipisteen
    • keskiviikkona se hävisi vieraskentällä kärkijoukkue Braunschweigille 3-0
  • Hertha on sarjassa kuudentena
    • se ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen otteluun
    • keskiviikkona se voitti kotonaan keskikastin Dresdenin 1-0
    • Hertha on kerännyt seitsemässä matsissa 13 pistettä enemmän kuin Duisburg
Joukkueet eivät ole kohdanneet kahteen vuoteen, koska Hertha putosi tänne viime kauden jälkeen.

Duisburgin keskiviikon pelissä sarjajohtajaa vastaan oli paljon positiivistä; se taisteli kentällä tasaisesti 80 minuuttia tasatilanteessa, mutta viimeisellä kympillä päästi kolme maalia. Edellisessä kotipelissään sen onnistui pitämään tilanteen maalittomana loppuun asti, vastassa oli keskikastin Bochum. Joukkueella ei ole uusia poissaolijoita.

Herthalla menee lujaa – se on ottanut neljä voittoa edellisistä viidestä pelistä ja se yksi päättyi tasan. Se on jonkinlainen hissijoukkue; viime kauden päätteeksi se putosi ykkösbundesliigasta, minne se oli sitä edeltävällä kaudella noussut. Nyt taas on kasassa hyvä ryhmä tälle tasolle ja nousua kovasti havitellaan. Se hallitsi selkeästi kenttätapahtumia keskiviikkona Dresdeniä vastaan, eikä Dresdenillä ollut ottelussa yhtään hyvää maalintekotilannetta. Joukkueella ei ole uusia poissaolijoita. Kuriositeetin nimessä voi mainita, että yksi heidän pelaajansa on kyllä pelikiellossa, sillä Georgialainen Levan Kobiashvili tönäisi tuomaria viime toukokuussa ja sai aluksi vuoden pelikiellon, joka sittemmin muutettiin päättyväksi tämän vuoden viimeisenä päivänä.

Duisburgin koko ajan paranevista otteista huolimatta, kovassa vireessä oleva Berliiniläispoppoo on vielä liian paha vastus sille. Hertha hallitsee todennäköisesti kenttätapahtumia selkeästi ja Duisburg yrittää saada vastaiskuja aikaiseksi.

Vetotoimistojen ennuste: 26% - 27% - 47%



49. QPR – WEST HAM 2 kerroin 3,65

Englannin Valioliigaa.

  • QPR on sarjassa viimeisenä tasapisteissä Readingin kanssa
    • se on vielä voitoitta tämän kauden liigassa - sillä on vain kaksi tasuripistettä
    • reilu viikko sitten se hävisi vieraissa kovalle Tottenhamille 2-1
  • West Ham löytyy taulukosta sijalta 10
    • kolme edellistä peliään se on pelannut tappioitta
    • reilu viikko sitten se pelasi 1-1 kotikentällään keskikastin Sunderlandia vastaan
    • viiden kierroksen jälkeen WHU on QPR:ä edellä kuusi pistettä
West Ham on sarjanousija, joten nämä eivät ole kohdanneet toisiaan kahteen vuoteen.

QPR ei ole ollut niin huono kuin sarjasijoitus osoittaa. Esimerkiksi edellisessä kotipelissään se pelasi maalittoman tasurin Chelsean kanssa. Kauden ensimmäisessä kotipelissään avauskierroksella se tosin romahti Swansean käsittelyssä 0-5 lukemin – ei siis vielä maaliakaan kotiyleisön edessä liigassa tällä kaudella. Nyt sillä on paha loukkaantumissuma puolustuksessa, joka vaikuttaa pakostikin sen tuloksiin kentällä. Siltä on loukkaantuneina neljä puolustajaa: Anton Ferdinand (4/0), portugalilainen Jose Bosingwa (4/0), brassi Fabio (4/0) ja senegalilainen Armand Traore (1/0) kaikki puuttuvat tänään miehistöstä. Positiivisenä uutisena on, että keskikentän marokkolainen Adel Taarabt (1/0) on tervehtynyt loukkaantumisestaan. QPR hävisi keskiviikkona Liigacupissa kotikentällään Readingille 2-3.

West Hamia nöyryytettiin tiistaina kotikentällään, kun se hävisi Liigacupissa Wiganille 1-4 – peluutettu miehistö oli kohtalaisen kova, mutta esimerkiksi Jussi Jääskeläinen ei ollut edes kokoonpanossa, vaikka hän on liigassa kaikki pelit torjunut. Manageri Sam Allardyce herätteli miehistöään tuon tappion jälkeen kovasanaisesti. Joukkueen puolustus ollut mukavan tiivis ja näin Jääskeläinenkin on saanut tililleen jo kolme nollapeliä. Kekskikentän Gary O'Neill (0/0) on toipunut polvivammastaan ja tähtihyökkääjä Andy Carroll (1/0) on kuntoutumassa hyvää vauhtia, mutta tuskin pelaa vielä tänään, vaan malilainen Modibo Maiga (4/0) saa pitää paikkansa kärjessä.

QPR ei ole tehnyt vielä liigassa kotona maaliakaan, mutta eipä ole West Hamkaan tehnyt vielä vierasmaalia. Tuskin tässä maalitonta tulosta kuitenkaan tulee, sillä niin paljon joutuu QPR:n  manageri Mark Hughes tekemään uudelleenjärjestelyjä puolustukseensa, että tuskin siitä saadaan toimivaa pakettia. Tämä on Lontoon paikallisottelu.

Vedonlyöntitoimistojen arvio: 45% - 28% - 27%



NFL-vihje

54. Dallas - Chigaco  1  kerroin 1,5

Amerikkalaiset asiantuntijat ovat äänin 11- 3 Dallasin voiton kannalla. Kumpikin on voittanut kaksi matsia ja hävinneet yhden.

Loftus Road, Lontoo (QPR)