Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

maanantai 16. huhtikuuta 2012


Pitkävetovihjeet 16.4.2012



03. Rostov – Krasnodar  2  kerroin  2,60

Krasnodar johtaa Venäjän liigan kahdeksan joukkueen putoamiskarsintaa. Rostov on neljäntenä – eroa 10 pistettä. Rostov on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan, viimeksi cupin välierän Rubinille keskiviikkona 2-0 vieraissa. Krasnodar on pelannut hyvin vaihtelevasti viime aikoina, viimeksi se voitti heikon Tomskin kotonaan 3-1.    Viime lokakuusta tähän maaliskuuhun nämä ovat pelanneet kolme keskinäistä ottelua, kaikki Krasnodarin kotona ja Krasnodar on voittanut ne kaikki.



Nämä kaupungit sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Rostov on parempi kotijoukkueena ja Krasnodar on esittänyt viime aikoina parempia otteita vieraskentillä. Kummallakaan joukkueella ei ole raportoitu uusia loukkaantuneita tai pelikieltoisia. Tulossa melko tasainen ottelu, jossa viime aikojen Rostovin huonot esitykset saattavat saada jatkoa.    Vetofirmojen arvio: 38% - 30% - 32%



15. KTP – Pyrintö  1  kerroin 2,05

Koripallon puolivälierien neljäs osaottelu, Pyrintö johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.    Kaikki kolme aiempaa ottelua ovat olleet tasaisia: Ensin Pyrintö voitti kotonaan kolmella pisteellä, sitten KTP kotonaan neljällä pisteellä ja toissapäivänä Pyrintö voitti kotonaan seitsemällä pisteellä.



Tuossa edellisessä ottelussa Pyrinnön puolustus toimi erityisen hyvin. KTP:n avainmiehet Blue ja Crocker pysyivät pimennossa ja heidän virhetilinsä alkoi haitata puolustuspelaamista. Lopussa kun ottelu ratkaistiin oli KTP:n kaikilla jenkeillä 4 virhettä eli yhden päässä kentältä poistamisesta. Blue heitti toissapäivänä vain 12 poitsia ja Crocker 9 pojoa  eli noin puolet totutusta. Nyt Kotkan Steveco-Areenalla on taas kovaääninen kotiyleisö kannustamassa ja se voi olla hyvinkin merkittävä asia kotijoukkueen pelaajien venymiskyvyn kannalta. Sekä KTP:llä, että Pyrinnöllä on jalkeilla miehistö, joka voi kauden päätteeksi leikata korisukan. Kv. Arvio: 46% - 54% (Ei ristiä)




24. Kalmar – Häcken  2  kerroin 2,80

Kalmar on kerännyt Ruotsin liigassa kolmesta ottelusta kolme pistettä. Häcken on kerännyt kolmesta ottelusta seitsemän pistettä.    Kalmar on hävinnyt kaksi viimeisintä matsiaan, kun taas Häcken on kaksi viimeisintään voittanut.    Viime kaudella Kalmar voitti kummatkin keskinäiset kohtaamiset.



Kalmar on ollut yllättäen pelillisesti sarjan huonoin joukkue. Etenkin heidän hyökkäystyöskentely on ollut onnetonta.Heidän uusi hyökkääjänsä McDonald ei ole täyttänyt ennakko-odotuksia. Häcken on sen sijaan latonut kahdessa edellisessä pelissään maaleja oikein kunnolla. Ensin se voitti Malmön 5-0 ja sitten Mjällbyn 4-2. Nämä molemmat olivat kotipelejä, mutta Häcken osaa pelata hyvin myös vieraissa. Alkukauden otteissa joukkueilla on ollut siis iso tasoero Häckenin hyväksi ja jos Kalmar ei ole vielä saanut peliään kuntoon, voi tästä tulla suurinumeroinenkin vierasvoitto.    Vedonlyöntitoimistojen ennuste: 40% - 29% - 31%



30. Stabaek – Hönefoss  X  kerroin 3,15

Kotijoukkue on saanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan Norjan tippausliigassa vain yhden pisteen. Hönefoss on pelannut kaikki kolme tasan.  Viimeksi Stabaek hävisi vieraissa Tromssalle 3-0.    Helmikuussa nämä pelasivat keskinäisen ystävyysottelun 0-0 tuloksella.



Asiantuntijat veikkasivat kumpaakin joukkuetta putoamiskanditaateiksi ennen kauden alkua. Stabaek on ollut heikko, mutta Hönefossin kurinalaiset esitykset ovat olleet positiivinen yllätys. Stabaek myi kuusi tärkeätä pelaajaa viime kauden jälkeen ja on heikentynyt materiaaliltaan. Kummallakin pitäisi olla kaikki miehet käytettävissä. Kumpikin on tehnyt sarjassa vasta yhden maalin ja enpä odottaisi nytkään yli kahden maalin ottelua.    Arvio: 42% - 27% - 31%



31. AGF – AaB  1  kerroin 2,15

AGF Tanskan liigassa viidentenä, AaB seitsemäntenä – eroa yksi piste.    Kumpainenkin on saalistanut viidestä viimeisestä liigaottelustaan yhden voiton ja yhden tasapelin eli vähän heikosti on sujunut.    AGF pelasi viimeksi tasan parasta eli FC Kööpenhaminaa vastaan.    AaB voitti joukkueiden välissä taulukossa majailevan Silkeborgin kotonaan 3-1.    Marraskuussa AGF haki 0-2 vierasvoiton AaB:stä.



AGF kotonaan tällä kaudella bottom-6 joukkueita vastaan: 3 voittoa – 0 tasuria – 2 häviötä.    AaB vieraissa top-6 tiimajä vastaan: 1 v. – 2 t. – 4 h.



Tämä on Jyllannin eli Juutinmaan seurojen välinen ottelu. Kotijoukkue on 300 000 asukkaan Århusista ja vierailija 150 000 asukkaan Aalborgista. Koska kaupungit sijaitsevat melko lähellä toisiaan – tulee matsiin myös vieraskannattajia. AGF saattaa saada tähän otteluun parhaan maalintekijänsä, Graulundin takaisin. Hän on ollut poissa loukkaantumisen takia koko kevätkauden.    AaB:n nuori hyökkääja Helenius teki viime ottelussa hattutempun. Heillä on ollut viimeaikoina muutenkin nuori kenttämiehitys, koska loukkaantumiset ja pelikiellot ovat veroittaneet joukkuetta. Tähän otteluun 2 vapautuu pelikiellosta.     AGF ehkä aavistuksen parempi joukkueena ja kotikenttäetu kallistaa vaakakupin AGF:lle.    Arvio: 42% - 29% - 29%
                   Stadion Olimp 2, FK Rostov