Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 25.3.2012



29. Genoa – Fiorentina  1  kerroin  2,05

Joukkueet yhden pisten erolla 14. ja 16. Molemmat olleet surkeassa vireessä viime aikoina. Genoan ongelmat saattoivat johtua loukkaantumissumasta, joka on pikku hiljaa hellittämässä. Fiorentina on kriisijoukkue, joka on liukumassa putoajien joukkoon. Viime viikolla se hävisi kotonaan Juventukselle 0-5. Seitsemään otteluun sillä mahtuu yksi voitto; jumbojoukkue Cesenasta kotonaan. Genoa on pelannut paljon tasapelejä viime aikoina. Viime ottelussaan se hävisi hyvän peliesityksen jälkeen Roomalle 1-0. Genoalta puuttuvat keskikentältä Constant ja Kucka, sekä hyökkäyksestä Jankovic. Fiorentinalta puuttuvat: tärkeä hyökkääjä Cerci ja mahdollisesti kkp. Behrami ja h. Jovetic. Genoa on ollut viime aikoina parempi joukkue. Lokakuussa Fiorentina voitti kotonaan 1-0. Vedonlyöntitoimistojen ennuste:

40% - 32% - 38%



49. West Bomwich – Newcastle  1  kerroin  2,25

WBA 14., Newcastle 6. Vaikka Newcastle on pelannut hyvän kauden on se vähän hiipumaan päin. Viime viikolla se voitti Norwichin kotonaan 1-0, vaikka vierailija hallitsi ajoittain selvästi pelitapahtumia. WBA saanee tähän otteluun erittäin tärkeän hyökkääjän eli Odemwingien. Toppari Olsson tekee myös paluun pelikieltonsa jälkeen. Newcastle saattaa olla ilman tärkeää keskikenttäpelaajaa, Tioteta. WBA kävi joulun alla hakemässa vieraspisteet Newcastlelta 2-3. Ennuste:

43% - 29% - 28%



57. Bohemians – st. Patricks  1  kerroin  3,35

Dublinin paikallisottelu, josta ei tunnetta puutu. Molemmista joukkueista on kuusi miestä siirtynyt täksi kaudeksi toiseen näistä joukkueista eli nämä kaksi joukkuetta ovat sekoittaneet pelaajapakkansa keskenään. Sarjaa on pelattu 3 kierrosta ja Bohemiansin pistetili on vielä avaamatta. st.Patricks on saalistanut 7 pistettä. Bohemiansilla ei oman ilmoituksen mukaan ole loukkaantuneita, mutta vierailijalta puuttuu pari miestä. Kaksi viimeistä keskinäistä on päättynyt tasuriin. Bohemians ei ole tehnyt vielä maaliakaan sarjassa. Viimeisesssä ottelussaan st.Patrics pelasi heikkoa Monaghania vastaan kotitasurin. Näissä paikallistappeluissa pelataan joka pallo loppuun asti, eikä ennakkoasetelmilla ja joukkueiden taitoerolla ole niin suurta merkitystä, vaan henki ja tahto ratkaisevat. Pelataan siis yllätystä kertoimen suuruuden takia. Ennuste:

24% - 30% - 46%



73. Rayo Vallecano – Villareal  1  kerroin  2.05

Rayo 11., Villareal 17. Lähtöasetelma on se, että Rayo on hyvä kotijoukkue ja Villareal surkea vierailija. Villarealin vierassaalis on sarjan toiseksi huonoin. Vaikka Villareal pelasi viikolla hienon tasurin Real Madridia vastaan on sen viime voitosta kulunut kauan aikaa. Rayo tekee ja päästää paljon maaleja. Villareal voitti tutusti kotonaan Rayon lokakuussa 2-0. Selkeä kotivoitto otttelussa, jossa tehdään paljon maaleja. Arvio:

45% - 28% - 27%



84. New York – Colorado  1  kerroin  1,85

MLS-liigaa. New York on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan, Colorado voittanut molemmat. New York on pelannut kummatkin ottelunsa vieraskentillä, sarjan parhaimmistoa vastaan – Colorado kotona ja vieraissa huonommistoa vastaan. NY saa puolustaja Rafa Marquezin takaisin tähän otteluun. NY lähti edelliseen otteluun yhdellä kärjellä, Thierry Henryllä, koska Agudelo oli ja on edelleen USA:n olympiajoukkueen matkassa. Kotijoukkueen Teemu Tainio saattaa missata ottelun, koska sai edellisessä matsissa nilkkaruhjeen. New York on vaan niin paljon parempi joukkue materiaaliltaan, että varsinkin kotonaan se voittaa leijonanosan otteluistaan. Ennuste:

51% - 27% - 22%



91. Kansas – Dallas  1  kerroin  1,85

MLS- liigan Kansas on voittanut kummatkin kauden ottelunsa päästämättä maaliakaan. Dallasilla on allaan kaksi kotipeliä, joista saldona voitto ja tappio. Dallas on kuitenkin kovempi kotonaan kuin vieraissa ja Kansas tulee olemaan huippukova varsinkin kotonaan. Kansasin keskuspuolustaja Collin loukkaantui viime matsissa ja on luultavasti sivussa. Heidän keskikentän Nagamura saattaa jo olla 90 minuutin kunnossa. Ennuste:

49% - 27% - 24%

                                       Livestrong Sporting Park, Kansas City