Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

lauantai 24. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 24.3.2012



04. Chelsea – Tottenham  1  kerroin  1,80

Chelsea viides, Tottenham neljäs – eroa viisi pistettä. Tämä on huipputärkeä kamppailu Champions League paikoista. Chelsean voittokulku uuden managerin, di Matteon alaisuudessa katkesi viikolla kovimmassa mahdollisessa paikassa, kun Manc.City voitti sen kotonaan 2-1. Chelsea pelasi tuossa ottelussa hyvin ja olisi ansainnut enemmän. Kapteeni Terry palannee takaisin isäntien vahvuuteen tässä ottelussa. Tottenhamilla on viimeinen kuukausi ollut tervanjuontia. Joukkueen alamäki alkoi helmikuun lopun 5-2 tappiosta ikuiselle kiistakumppanille Arsenalille. Viikolla tuli sentään tasapeli heikkoa Stokea vastaan kotonaan. Adebayor ja Lennon puuttunevat heidän hyökkäyksestään. Vetotoimistojen arvio:

52% - 26% - 22%



34. Ässät – JYP  2  kerroin  2,45

Toinen pudotuspeliottelu joukkueiden välillä. Ensimmäisen JYP voitti 4-1. JYP on voittanut suoraan joukkueiden neljä viimeisintä kohtaamista. Viime vuosinakin JYP on hallinnut selvästi joukkueiden kohtaamisia. Kummaltakin sivussa tutusti Skrbek jyväskyläläisiltä ja Zaborsky porilaisilta. JYP ei vaan sovi vastutajana porilaisille, vaikka he viimeksi onnistuivat pitämään Jyväskylän tehomiehen, Perrinin pimennossa. Kv. ennuste:

40% - 22% - 38%



64. Kilmarnock – Motherwell  2  kerroin  2,20

Kotijoukkue seitsemäntenä, vierailija kolmantena, mutta eroa peräti 20 pistettä. Kilmarnock voitti sensaatiomaisesti Liigacupin finaalissa sunnuntaina Celticin 1-0. Juhlat jatkuvat tämän ottelun jälkeen, jonkinmoisella paraatilla kentällä pystin kanssa. Vaikka nämä kaksi ovat resusseiltaan ja materiaaleiltaan melko tasavahvuisia tiimejä, on Motherwell pärjännyt sarjassa todella hyvin ja on tasapisteissä toisena olevan Rangersin kanssa. Kilmarnockilla on ollut liigassa normaalikausi. Tämän ottelun lähtökohtana on, että Kilmarnockilta puuttuu 7 miestä ja Motherweliltä vain 5. Joukkueiden kaksi keskinäistä kohtaamista tällä kaudella päättyivät 0-0, mutta Motherwell oli noissa matseissa ainakin managerinsa mukaan niskan päällä.  Pystyykö kotijoukkue juhlan keskellä normaalisuoritukseen – tuskin. Ja vaikka pystyisikin, se tuskin riittäisi. Ennuste:

28% - 30% - 42%



85. Schalke – Leverkusen  1  kerroin 1.70

Schalke neljäntenä, Leverkusen yhden sijan ja kymmenen pistettä perässä. Yksi näistä lukuisista Ruhrin alueen herruusotteluista. Joukkueiden viisi edellistä ottelua- tilastot ovat toistensa pelikuvia: Leverkusen ekana voitti kaksi ja sitten hävisi kolme, Schalke hävisi eka kaksi ja sitten voitti kolme. Shalke on ollut kova kotonaan: voittanut 10, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti. Lokakuussa Schalke voitti L:n vieraissa 1-0. Kummallakaan ei merkittäviä poissaoloja. Voimasuhteet:

50% - 26% - 24%



108. Palermo – Udinese  2  kerroin  2,90

Veikkaus tarjoaa kansainvälisesti vertailukelpoista kerrointa vierasvoitolle. Palermo 10., Udinese 5. Palermo on pelannut surkeasti viime aikoina ja oli edellisessä ottelussaan onnekas venyessään tasuriin, ottelua hallinneen Leccen kanssa. Udinesekaan ei ole hääppöisiä otteita viime aikoina esittänyt, mutta edellinen ottelu kovaa Napolia vastaan päättyi sentään tasuriin kotona. Kummallakin on pelaajapakka sekaisin loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi. Palermolta puuttuu: Silvestre, Migliaccio,Munoz ja Bertolo – paluun tekevät: Miccoli ja Pisano. Udineselta puuttuu: Basta, Benatia, Domizzi, Fabbrini ja Floro Flores. Voittajalaskelmat:

39% - 29% - 32%



132. Vancouver – D.C.United  1  kerroin 2,05

MLS-liigan alkukirroksia. Vancouver on aloittanut kahdella voitolla ja edellisen ottelun 1-0 voitto Chivasista oli seuran historian ensimmäinen vierasvoitto, toisena kautenaan liigassa. United on sen sijaan aloittanut kahdella tappiolla. Vancouver on tosin pelannut sarjan huonoimpia ja United parhaimpia vastaan. Tuossa historiallisessa voitossa, Vancouverilta loukkaantui maalivahti Cannon 41. minuutin kohdalla, mutta Knighton korvasi hänet ja pelasi varman loppupelin. Cannon saattaa palata tähän otteluun. Vancouverilla on enemmän loukkaantumisia muutenkin kuin vastustajallaan. Unitedin valmentaja teki viime otteluun muutamia pelaajavaihdoksia ja se kielii siitä, että asioita ei ole saatu vielä toimimaan kentällä. Viime lokakuussa Vancouver voitti vastaavan ottelun 1-0 ja tällä kaudella Vancouver on parempi ryhmä kuin viime kaudella. Vedonlyöntitoimistojen ennuste:
44% - 29% - 27%
                  BC Place, Vancouver