Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

perjantai 23. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 23.3.2012





17. Dresden – 1860 Munchen  1  kerroin  2,20

Kakkosbundesliigaa. Dresden yhdeksäs, Munchen kuudes.Kaksi huonossa vireessä olevaa joukkuetta. Kumpikin hävisi edellisen ottelunsa kolmella maalilla. Ennen sarjajohtajan kohtaamista vieraissa viime kierroksella oli Dresden pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa aiemmassa kamppailussa. Munchen on taas kuukauden aikana kadottanut hyvän vireensä ja nousupaikat uhkaavat karata käsistä. Tässä ottelussa on kotikenttäedulla niin suuri merkitys, että pisteet jäävät Itä-Saksaan. Dresden voitti lokakuussa vieraissa yllättäen Munchenin 4-2. Kv. ennuste:

40% - 28% - 32%



36. Wolfsburg – HSV  1  kerroin  1,85

Wolfsburg yhdeksäs, HSV neljästoista. Kotijoukkue on näistä tällä hetkellä selvästi paremmassa kunnossa. HSV hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan. Viime ottelussaan HSV oli surkea ja hävisi kotonaan Freiburgille 1-3. HSV on päästänyt 48 maalia ja niistä peräti 20 erikoistilanteista. Sen puolustus on sekaisin ja Wolfsburgilla on hyvä hyökkäyspää. Wolfsburgilla on allaan kaksi voittoa ja niissä he ovat dominoineet tapahtumia.Puolustajat Aogo ja Westermann tosin palaavat todennäköisesti HSV:n kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen. Vetofirmojen arvio voimasuhteista:

46% - 27% - 27%



38. Maccesfield – Barnet 2  kerroin  2,50

Englannin neljänneksi korkeimman sarjatason pohjasakan välienselvittely. Kotijoukkue kolmanneksi viimeisenä ja vierilija kaksi sijaa ja kolme pinnaa yläpuolella. Maccesfield ei ole voittanut pitkään aikaan, mutta Barnet yllätti 10.3. vieraissa Port Valen. Äärimmäisen tärkeä kamppailu pisteistä, sillä kaksi alimmaista joukkuetta tippuu liigasta. Nämä matsit eivät ole mitään kaunista katseltavaa ja veikkaisin tästäkin tulevan aikamoista roiskimista ja kovaa taistelua joka pallosta. Maccesfieldin loukkaantumislista on pitkä. Osa seuraavista pelaajista on poissa loppukauden ja osa todennäköisesti ainakin tästä matsista: Mattis, Morgan, Draper, Tremarco, Brown, Hewitt, Veiga, Collis ja Tomlinson. Näiden nimien poissaolo kertoo varmasti jokaiselle futisfanille omaa kieltään kotijoukkueen mahdollisuuksista. Barnet voitti marraskuussa kotonaan 2-1. Arvio:

38% - 29% - 33%



40. Dundalk – UCD  2  kerroin  2,75

Irlannin liigassa kolmen pelatun kierroksen jälkeen kotijoukkue on kerännyt kaksi pistettä ja vierailija kolme. Dundalk ei ole vielä tehnyt maaliakaan ja siis nuo pisteet tulivat kahdesta 0-0 tasurista. University College Dublin Associaton Football Club pelaa pelaajamateriaaliinsa nähden kunnianhimoista taitojalkapalloa. Heidän valmentajansa on sanonut pelaajiensa näyttävän harjoituksissa nälkäisiltä ja motivoituneilta ennen tämän päivän peliä. Molemmilta puuttuu 3 miestä ja UCD:lta lisäksi 2 epävarmaa. Uskon, että joukkue, joka ei ole saanut maaliakaan aikaiseksi häviää pelillisesti paremmalleen. Dundalk voitti viime kaudella 3 kertaa keskinäisen mittelön, viimeisen vei UCD kotonaan 3-0. Vedonvälittäjien arvio:

37% - 30% – 33%



41. Bray – Drogheda  2  kerroin  2,45

Irlannin liigaa on pelattu kolme kierrosta, joista kotijoukkueella on kasassa 3 pistettä ja vierailijalla piste enemmän. Droghedan tappio tuli sarjan ehkä parhaimmalle joukkueelle Shamrockille avauskierroksella. Ainoassa kotiottelussaan Bray sai pataan Derryltä peräti 0-4. Viime kaudella näinpäin pelattaessa Drogheda voitti kaksi kertaa; kerran liigassa ja kerran cupissa ja hävisi kerran. Kotonaan Drogheda hävisi molemmat kohtaamiset. Ennuste:

34% - 29% - 37%




55. Seattle – Houston  1  kerroin  1,80

Houston we have a problem! Kaksi kovaa tässä MLS-sarjan huippuottelussa suuren yleisömassan edessä. Seattle voitti kauden ekassa ottelussaan Toronton 3-1. Houstonilla allaan kaksi 1-0 vierasvoittoa. Ennen kauden alkua Seattle tippui paikallisen Champions Leaguen välierissä Meksikolaiselle Santos Lagunalle, romahdettuaan vieraissa 6-1, mutta aiemmin kotipelin he voittivat. Estrada teki tuossa Seattlen kauden ekassa MLS-ottelussa hattutempun. He ehkä saavat kovan Eddie Johnsonin Estradan rinnalle hyökkäykseen, loukkaantumisen jäljiltä. Vaikka Houston on kauden alussa näyttänyt tasapainoiselta joukkueelta, ilman suuria tähtiä ja tulevat varmasti menestymään – Seattle vie pelin kotihurmoksessa. Arvio:
52% - 27% - 21%
                   Oriel Park, Dundalk