Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

torstai 22. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 22.3.2012



80. Jyp – Ässät  1  kerroin  1,70

Jääkiekon neljännesfinaalit alkavat. Perustan merkkini sille tosiasialle, Että Jyp oli Ässiä vastaan käydyissä runkosarjaotteluissa selkeästi parempi. Asetelmat eivät ole tuosta muuttuneet paljoakaan. Näissä playoffs otteluissa on aina tasapelivaara ja nytkin odotettavissa vähämaalinen ottelu. Ässiltä pois tutusti hyökkääjä Zaborski, Jypiltä puolustaja Skrbek. Kansainvälinen arvio voimasuhteista:

54% - 21% - 25%



91. Pelicans – Kärpät  2  kerroin  3.80

Tämä ottelusarja voi alkaa  yllätyksellä, sillä Kärpät on voittanut joukkueiden kaksi viimeisintä kohtaamista. Kärpät pudotti säälipleijareissa Tepsin suoraan kahdessa ottelussa, joten sillä on nyt hyvä pelituntuma. Pelicans on huilannut viikon ja lähtee ottelusarjaan selvänä ennakkosuosikkina – mutta sopiiko tälläinen asetelma pelaajille vai luoko se liian kovat paineet menestyä?. Pelicanseilla saattaa olla kaikki miehet käytössä, mutta Kärpiltä puuttuu: Donskoi, Ohtamaa ja Kemppainen. Arvio:

54% - 21% - 25% 



99. Betis – Espanyol  2  kerroin  3,35

Nyt pelataan joukkuetta, joka on tuloksellisesti paremmassa kunnossa. Betishän on esittänyt hienoja otteita kentällä – mm. Real Madridia vastaan hiljan, muuta siitäkin tuli tappio. Espanyolin kahden edellisen liigaottelun maaliero on sen eduksi 8-2, kun taas vastaavat lukemat on Betisillä vastustajan hyväksi 2-6. Betis sarjassa 16., Espanyol 6. Vierailijat pelasivat edellisen ottelun maanantaina ja kotijoukkue on saanut huilata pari päivää kauemmin. Tämä voi kyllä näkyäkin otteissa. Espanyol voitti lokakuussa kotonaan 1-0, mutta nyt voi maaleja tulla hyvinkin paljon. Ennuste:

47% - 28% - 25%



101. Racing – Sevilla  2  kerroin  2,25

Veikkaus tarjoaa tähän ihan kansainvälisesti vertailukelpoisen kertoimen kakkoselle. Racing on sarjassa 18., Sevilla 13. Sevilla ei ole niillä paikoilla missä se yleensä on eli taistelemassa Euroopan liigojen paikoista. Racingilla alla 3 tappiota, Sevillalla 2. Lokakuussa tasattiin pisteet 2-2. Tämän päivän otteluun Sevillalla on kaksi huilipäivää enemmän kuin vastustajalla, joka pelasi maanantaina. Sevilla osaa pelata vieraissakin, siitä osoituksena vajaan kuukauden takainen voitto sarjakolmosesta, Valenciasta.

Vetotoimistojen ennakointi:

28% - 29% - 43%



108 Malaga – Rayo Vallecano+1  1  kerroin 2,65

Ottamalla tähän kotivoiton maalin tasoituksella lähdetään hakemaan edes jonkinmoista kerrointa. Malaga sarjassa 5., Vallecano 10., mutta eroa välissä vain neljä pistettä. Malaga on kova kotijoukkue – voittanut kolmestatoista yhdeksän. Lisäksi se on esittänyt kentällä hienoja esityksiä. Onhan Malagalla huomattavasti kovempi pelaajamateriaali ja enemmän rahaa käytössä kuin Vallecanolla. Viimeksi Malaga pelasi tasan vieraissa itsensä Real Madridin kanssa. Vallecanon peleissä tulee paljon maaleja, joten tämä myös tukee tasoituskohteen valintaa. Lokakuussa Vallecano voitti kotonaan 2-0. Arvio tasoituksettomalle kohteelle:

58% - 24% - 18%

                                                       Estadio La Rosaleda, Malaga