Oma suosikkisivustoni futisvihjeisiin on Hong Kong Jockey Club

Loukkaantuneiden ja pelikieltoisten pelaajien lista Euroopan futiksen pääsarjoista, NFL:stä, MLB:stä, NBA:sta ja NHL:stä löytyy Betinfosta.

Saksan, Englannin, Espanjan, Norjan ja Tanskan futiksen loukkaantuneet ja pelikieltoiset löytyvät täältä.

Englannin Valioliigan loukkaantuneista vielä vähän tarkemmin Physioroomissa.

Älkääkä unohtako futiksen tilastojen perussivustoa Soccerwaytä ja kertoimet ilmoittavaa Wettportallia.

Brittiläisistä joukkueista laajalla skaalalla löytyy uutisia joukkuekohtaisesti englantilaisesta Newsnow-palvelusta.

NFL-vihjeet helposti ESPN:ltä (jos vain tuntee joukkueiden logot).

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012


Pitkävetovihjeet 21.3.2012



15. Korihait – Vilpas  1  kerroin  2,05

Vaikka olenkin Vilpaksen fani ja käyn katsomassa kaikki kotiottelut – uskon, että tässä otteluparissa mahdollisuudet ovat fifti-fifti. Korihaiden olisi pakko voittaa säilyttääkseen mahdollisuudet playoffseihin – ne mahdollisuudet olisivat voitollakin pienet. Vilpas näyttäisi olevan vihdoinkin vuosikausien tauon jälkeen olevan menossa pudotuspeleihin. Korihait on hankkinut vuodenvaihteen jälkeen kaksi kovaa jenkkiä – järkälemäisen Reavesin ja korintekijä Heardin. Reavesin Vilpas piti viimeksi pimennossa, mutta Heardia ei ole Korihaiden paidassa vielä kohdattu. Korihait on materiaaliltaan vähän Vilpasta kovempi. Kataja puuttunee edelleen Vilppaalta. Korihait on hävinnyt 4 viimeistä otteluaan ja vilppaalla meno on ollut koko ajan ylöspäin.Voitot kauden keskinäisistä Haille 2-1. vedonlyöntitoimistojen arvio:

48% - 52% (ei ristiä)



25. Real Sociedad – Levante  1  kertoimella  2,00

Vierailija neljäs, kotijoukkue 14, mutta eroa vain 8 pistettä, kun on sentään pelattu jo 27 kierrosta. Realilla kotikentällään neljä peräkkäistä voittoa. Se hävisi viikonloppuna epäonnisesti Getafelle maalilla, vaikka esitys kentällä oli hyvä. Levantelta saattaa olla loukkaantuneena kaksi tärkeää miestä. Juanfran ja Barkero. Vetotoimistojen ennuste:

47% - 29% - 24%



36. Lokeren – Cercle  1  kerroin 2,05

Belgian liigan viimeinen runkosarjakierros – kuusi parasta yläloppusarjaan ja näistä kumpainenkin havittelee tuota paikkaa. Cerclelle saattaa jopa riittää tappiokin, Lokerenin tarvitsee voittaa ja sittenkin kaikki riippuu muista joukkueista.. Lokerenilla on myös cupfinaali muutaman päivän päästä. Cerclellä allaan kaksi tappiota sarjan kärkijoukkueelle. Lokeren on hävinnyt 2012 vain yhden pelin. Viime ottelussaan he nousivat tasoihin 2-0 tappioasemista. Ceclellä on kasassa nuori ja kokematon joukkue, joka saattaa tälläisissä ratkaisuotteluissa hermoilla. Cecleltä puuttuu todennäköisesti kolme avauksen tasoista miestä. Arvio:

45% - 28% - 27%





48. Ipswich – Burnley  1  kerroin 1,8

Joukkueet peräkkäin sarjan puolenvälin paikkeilla. Burnleyllä takanaan kuusi voitotonta ottelua, joista neljä tappiota. Ipswichillä onnistuu voittaminenkin välillä, vaikka ei aivan kauden parastaan ole viime aikoina esittänyt. Burnleyn kauden maalitykki Rodriguez saattaa missata nivusensa vuoksi ottelun. Burnley voitti Iswichin marraskuussa kotonaan 4-0. Arvio:

49% - 26% - 25%



53. St. Mirren – Hearts  X  kerroin  3,10

Skotlannin cupin neljännesfinaalien uusinta. Kotijoukkue sarjassa yhdeksäs, vierailija kuudes. Hearts voitti sunnuntaina paikallisvastustaja Hibsin isossa ottelussa 2-0. Ikävännäköiseltä roiskimiselta tuo ottelu näytti ja Skotlannin sarjan taso ei ole ulkomaalaispelaajista huolimatta kovinkaan korkea. St. Mirren on viime aikoina erikoistunut tasureihin, joita on 4, viidestä edellisestä ottelusta. Heartsilta sivussa keskikenttämies McGowan ja hyökkääjä Imrie. Lopputulosennuste:

30% - 32% - 38%





56. Everton – Arsenal  2  kerroin  2,25

Evertonilla kulki hyvin, mutta sitten se romahti siinä tärkeimmässä pelissä Liverpoolia vastaan 0-3. Arenal on voittanut neljä viimeisintä otteluaan ja on neljäntenä – Everton on kymmenes. Evertonin keskikentän luokkaantumisista on ristiriitaista tietoja, mutta BBC:n mukaan kolmikko Rodwell, Coleman ja Gibson todennäköisesti puuttuu. Everton-fanien suosikki Arteta palaa vanhalle kotikentälleen vihulaisen paidassa. Joukkueiden yhdeksästä viime kohtaamisista Arsenal on voittanut 7 ja 2 on päättynyt tasan. Arvio tämänpäiväisestä:

30% - 29% - 41%



61. Blackpool – Leicester  1  kerroin  2,15

Blackpool seitsemäs, Leicester kolmastoista. Kumpikin taistelee tosissaan kevään nousukarsinta paikoista. Kummankin kuuteen viime otteluun mahtuu kaksi voittoa.Leicesterille tuli viikonloppuna kolmas peräkkäinen matkatappio, kun se hävisi cupissa Chelsealle 2-5. Blackpool on sarjan ainoa seura, joka on tehnyt maalin jokaisessa vuoden 2012 liigapelissään. Molemmat saanevat parhaan mahdollisen miehistön kentälle. Vetofirmojen kalkulaatiot:
40% - 27% - 33%
                                                      Daknamstadion, Lokeren